Youtube Benzeri Bir site ..

yaho yandex felan satın almadıgı surece ımkansız yanı onlar bıle stın alsa sansı cok dusuk gercekden youtube pıyasanın tekeli :D

youtube u yakalayacak tek site şuan için vk gibi. oda video sitesi deil fakat video izlemek için ideal bi site.

Youtube gibi olamaz ama youtube için güzel bir kaynak olabilir...

valla düşük bir ihtimal piyasada youtube rakibi screen olur. Olur dışında imkansız, en iyisini bile bulsan 88şahin vs Pagani Zonda C12 F kapışması gibi bişey olur :D

oyle demeyin hic belli olmaz izlesene mesala bu site bundan 2 sene once buralara kadar gelecebilgini dusunemezdim sarkicilar felan ozle olarak kendi sarkilarini yayinlamak icin izleseneden kanal aciyorlar demekki izlesene bunlara para oduyor videolarinizi bizim sitemizde yayinlayin bu kadar para oduyelim diye siradan bi siteydi izlesene su anda cok iyi bi yerde valla

Nette gezerken bu siteye rastladım.Sitenin sol tarafında baya menüsü var ..Gelecekte youtube gibi olur mu ?

Remixcloudy video müzik ve canlı radyo, en güzel müzikleri dinleyin ve arkadaslarınla paylaşın

Rekabetçi olarak göstermiş olduğun site youtube 'nin video url 'lerini yayınlıyor :)

YPYR7D.jpg

Son düzenleme:
yahu alexa 1 milyon üstü siteyi youtube ile karşılaştırmak nedir göz var nizam var.

Açar açmaz kapadım. Youtube'nin y si olamaz. Şuan ben kodlasam daha iyisini yaparım. :)

Youtube ile baş edemez.Anca hitli site yöneldirmeli bir site yaparsın.Dizi film içerik paylaşırsın.
Biraz popülaritesi olur öyle.

Herkesin tahti bir gun biter arkadaslar racebook korkusundan whatsapi aldi messenger bir zamanlar efsaneydi hersey baska bi yenilikle degisebilir...
Fazla guvenmemek lazim

Videoları youtube api ile çekmeyip kendi sunucualrını kullanmaya başlarlarsa o zaman yavaş yavaş youtube'a rakip olurlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri