Youtube Bot 20 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ytseo

Yasaklanmış
Merhabalar. Kendi sunucumuzda size özel bi panel ve k.adı şifre veriyoruz. Botu dilediğiniz gibi kullanıyorsunuz. Panel görüntüsü: http://n1308.hizliresim.com/1d/m/rp382.png

Detayları pm isteyebilirsiniz. Ödeme Yolları: misli - garanti bankası

almayi düşünüyorum yetkililer özel mesaj atabilirmi lütfen

Bu bot ücretsiz dağıtılıyor zaten forumda? Benim bilgisayarımda da mevcut galiba ? Siz mi yazdınız peki bunu farkı ne ? Referans almayı düşünüyormusunuz ?
Biraz daha fazla detay lütfen

şaka sanırım panel dediği bir png atmış,milletin okadar kapsamlı sitesi 15 tl arkadaş ücretsiz botu aylık 20 tl ye veriyo:) videoya çeksen komedi kategorisinde baya izlenme alır :)

---------- Mesaj saat 23:45:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:43:52 civarında gönderildi. ----------

ayrıca r10 dan davetiye isteyen sendin sanırım kusura bakmada böyle r10da konu açsan seni deynekle kovalarlar

Bu bot ücretsiz dağıtılıyor zaten forumda? Benim bilgisayarımda da mevcut galiba ? Siz mi yazdınız peki bunu farkı ne ? Referans almayı düşünüyormusunuz ?
Biraz daha fazla detay lütfen

Dediğiniz gibi bende ücretsiz olarak dağıtıldığını biliyorum. Daha fazla özellik , resim eklerseniz iyi olur. Yoksa ücretsiz birşeyi satmaya hakkınız yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri