sana göre saçma olabilir herkesin çalışma şekli farklıdır.Senin attıgın videoyu arat youtubede en az 10 tane vardır
şundan 8-9 ay öncesine git 400 tane vardı şimdi 10
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sana göre saçma olabilir herkesin çalışma şekli farklıdır.Senin attıgın videoyu arat youtubede en az 10 tane vardır
şundan 8-9 ay öncesine git 400 tane vardı şimdi 10o 10 tane atanda videoyu indirip renderlayan kesen biçenlerin videoları. çalışma şekli dediğin şey hepimize zarar veriyor ve zararlarını da yazdım flagı da doğuruyor peşinden. haksızsam haksızsın çünkü... de bende sana haklısın diyeyim.
Haksızsın aga.Sanki 1 kanaldan 100 tane yapıyoruz dayanmıyorki zaten
Benim için çok kötü oldu ozaman.İçeriği youtubeden buluyordum.Videoyaptaki kaynaklarda çalıştığım içerik yok
Hocam araştıran birisiniz bu konuları emeğinize saygım var değerli bilgiler veriyorsunuz fakat yt to yt olayını google'nin istemediği açık ve net belli ki yt to yt yüzünden yt de şartlar ağırlaşıyor ve çöp spam oluşuyor. 1 videodan binlerce oluyor ytde ve bu google'nin istemediği bir şey çöp oluyor youtube ve şartlar gittikçe ağırlaşıyor geçen yıl böyle bir şey yoktu ama şimdi var. ve sizler hala google'yi zorlamaya devam ediyorsunuz haksızsam haksızsın deyin. şahsi fikrim bu işin ömrü 1 yıl daha var ise ağırlaşmış şartlar ile 5 aya indiriyor şu yapılan hareketler yt to yt'ye ısrarla devam etmek. yt to yt yeniden yapılmaya başlar ise hiç şüpheniz olmasın 3-4 aya gene bir güncelleme gelecek. yt daha yeni temizledi kendini şu 5-6 aydır artık bir videodan en fazla 15-20 tane görüyorum ytde önceden abartısız 70-80 sayfa vardı 8-9 ay öncesine kadar. yt to yt sağolsun ve siz bunu hala destekliyorsunuz. yt to yt flagıda doğuruyor peşinden adamlar kanal kopyalayıp şu kanalı flaglayam ben kazanayım diyor hem adamın bulup renderladığı içeriğe giriyor hemde adamı flaglıyor yt to yt yüzünden sırf. böyle bir durum da var say say bitmez bunun zararı. ben sadece fikrimi yazdım yanlış ise biri çıksın yanlış desin.
O yüzden diyorum ki bu anlattığım tarz da saçma iş yapanlar temizlensin şu ytden.
yt to yt yaptığım hiçbir yere bağlanmamış boşta duran kanallar kapandı. render şart ya da dediğiniz gibi videoyu kaynağından yüklemiz gerekiyor. az önce kanaldayken "video yöneticisine tıklayınca "Bu hesap, YouTube'un spam, oyun ve yanlış yönlendiren içeriğe karşı politikalarını birden çok kez veya ciddi şekilde ihlal etmesi veya diğer Hizmet Şartları ihlalleri nedeniyle askıya alındı." uyarısı aldım.
ben yt to yt yaptığım halde kanallar 1,5 - 2 ay kapanmıyor toplu kıyım olduğu günlerde hepsi aynı anda kapanıyor.acaba benim olay farklımı ? yoksa benimle aynı durumu yaşayanlar varmı,bende kendi bilgisayarımdan render alarak evden yüklüyorum videoları bakalım ne olacak çok merak ediyorum. en çok merak ettiğim konuda neden hepsinin aynı anda 2 ay sonra kapandığı madem spam kapat hemen![]()
Kaynak arttırırız hocam, 115 tane sistem var bunlardan 12-13 tanesi otomatik. otomatiğin sayısını arttırırp manuellerinde sayısını arttırırız hocam.
yt to yt yi çöz başba birşey istemem2 senedir aynı kategori çalışıyordum.Sistemi değiştirmek istemem.Olmazsa mecbur render yapmak zorunda kalıcaz.
Kaynak arttırırız hocam, 115 tane sistem var bunlardan 12-13 tanesi otomatik. otomatiğin sayısını arttırırp manuellerinde sayısını arttırırız hocam.
Sen özgüncüsün, özgüncülere saygım var. %99 zaten türkçe video çalışıyorsundur. Spamciler ise %99 oranda yabancı dilde çalışır çünkü para yabancı dilde. O nedenle hocam sana zarar veren tipler değiliz. Spam ömür boyu devam eder ama yt deki videoyu yt ye kopyalama ne kadar devam eder bende bilmiyorum. Varsın yt den yt ye kopyalama olmasın, bir şekilde ona göre kaynaklar çoğalıcaktır. Böylelikle yt deki kopya video sayısı aza inecek, olmayan video yüklenme sayısı daha cok olacaktır.
Aynen yt den yt ye kopyala devrimini bitiriyorlar. Render çeşitleri kısmen yaparak yt to yt devam edebiliyor ama pazar gününden beri deniyorum yt to yt siz yaptığım 800 kanalın 1 tanesi kapanmadı. Yt to ytlerin ise çoğu kapandı. Kapanmayanlara göre seçtiğim render tiplerini bakım ünlem geçe otomatik entegre edicem yt to yt yapanlara ama henüz şu render %100 kapatmıyor diye sonuca ulaşmadım araştırmam devam ediyor. Ayın başından beri dediğim gibi yt to yt yapmayın. gidin 115 tane bot var x to yt yapın. O x yt olmasın yeter. Çünkü kendi kopya videosunu anlıyor.
Biraz daha şöyle anlatayım. Bir video var abc.com da bu video sahibi youtube a yüklenmiş. Sen youtubedaki o videoyu direk rendersız kopyalarsan kapanırsın. Ama abc.com dan videoyu kopyalarsan birşey olmaz. Video yt ye yüklenince içine özel kodlar gömüyor. Bu kodlarla kendisinden kopya olup olmadığını algılıyor
Hocam bu bot olayinin bitmesini en cok isteyenlerden biriyim. Kendiniz renderlayin icerigi bulun kaliteli kanal yapin. Ben hep az ve öz calistim. Ayda 10 kanal yapardim. Hepsi gunluk 10-20 dolar arasi getirirdir. Her kanalda diziler veya tv showlari aciklamasina etiketine basligina kanal resmi kapak resmi oynatma listeleri kanal dizaynina varana ince iscilikle yapardim. Bi kac defa da kanal sattim . Alan arkadaslar bilir kanallarim hep kaliteli bicimde yapardim. Ama nolurdu kanal tam otururdu. 2 karakter yoksunu botla kanali kopyalayip ardindan flaglardi. Ne demeli simdi bu adamlara. Benim onca emegimi 1 celsede cope atardi. Ben o kadar atilacak icerik icin ugrasayim renderlayayim kaldirilamayan muzikleri tek tek keseyim adam hop hazira konsun. Bi kanal acardim 1 hafta sonra o kanaldan 30-40 tane olurdu. Is mi simdi bu. Ayrica kimileri icerigi benden gorurdu kopyalayip kanali kapattirirdi. Ben yeniden acinca gene flaglardi . Adama bak kategoriyi sahiplenmis. E be karakter yoksunu sana ne diyim.
Isin ozu botlar yuzunden copluge cevrildi. Asiri kanal satislarindan copluge cevrildi. Ekmek yenilen kapa pislenildi.
Artik zor kanal yapilmasi hosuma gidiyor. Insanlarin emeklerinin calinmasi bi nebze olsun azaldi.
Benim goruslerim bunlar. Kimi arkadaslar desteklicek kimileri bana kizacak ama olan bu. Saygilar.
GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hocam eyvallah da slaytlar ne kadar izlenecek?Anlıyorum ki forumda herkes özgün çalışmaya başlamışNe olursa olsun özgün veya spam çalışılıp da iyi kazanıyorsanız bende sizin adınıza mutlu olurum. Ama kazanamayıpda spame laf atıp özgünü savunuyorsanız işte o zaman ben kazanamıyorsam sizde kazanmayın diyen bencil insanlardansınız. Ben daha bu ay evini ve arabasını geçen ayki spam kazancıyla almış ve fotoğraf gönderen tanıyorum. Her ay bu gibi durumlarda 10 larca yaşarım. Siz sanıyorsunuz ki ben kazanamıyorum ve herkes kazanamıyor.
Neyse spamden kim kazanıyorsa 1 kelime etmez, hatta kazanmıyorum yazar. Ben 2015 yılı içinde spam bitti diye yazmış ama o kişilerin spamden paranın dibini gören belki 100 kişi tanıdım.
Spamden kazananlar ve yordamını tutturmuşlar her zaman kazanamıyoruz ayağı çekecek, spamden kazanamayanlar ise zaten kimse kazanamıyor diye sabırlı olmayacak.
Ben bu forumda yt işinin bir numaralı önceliği sabretmektir kelimesini görmeyeli 2 yıl oldu. 2 yıl önce ise hergün 10 defa görürdüm. Neden miydi? O zamanlar insanlar kazanmamıştı herkes ile birlikte kazanalım oldu. Sonra ise bir kazandı sadece ben kazanayım başkası kazanmasına dönüştü.
Adama milli piyango çıkmış eşini boşamış, işini bırakmış şehri terketmiş. O adam eski arkadaşıylamı takılacaktı? ona yardımcı olacaktı? tabiki hayır. Soruyorum bu şekilde kazanan kimse gerçekleri söyleyip kazanıyorum yazar mı? eskiden yazardı ama 3-4 defa kazandıktan sonra yazmaz. Neyse kendimi daha çok yormayım. Buradan birşey çıkarıp 2-3 kişi sabredip azimli çalışırsa kazanır. İçinde ufak bir ümiti olan varsa kolay ve riskli az kazanc için şunu diyim.
Açın 5 tane kanal. Özgün slaytlı resimler üreterek kanallar oluşturun. Kanal kapanma derdiniz %99 olmayacaktır. Adsense ise hafif risktir gidin beyond, digital minds, multicolor a eşit ağırlıkla bağlayın. En azından 1 tanesi ödemese 2 si öder ve hiç üzülmezsiniz. Bu yazıyı okuyupda yok olmuyor diyen varsa denemden yargı buna denir, bu yöntemle son 3 ayda belki 500 kişiye anlattım 490'nı belki çok sağol diye kazandığı için geri dönüş yaptı.
Özgün çalışmak istiyorsan özgün çalış, spam çalışmak istiyorsan spam çalış. Nedir bu spam çalışanların üstüne gelinmeler? Hatta son günlerde neredeyse spam çalışan yokmuş gibi hissetmeye başladım. Ben mi yanlış biliyorum forumun %99 u spam çalışıyor. Ama foruma yazanların %90 nı özgüncü. Hayırlısı inşAllah. Yardım bekliyorsan yazılanları okuma, denemelerini kendin yap.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.