Youtube Bot Kanalların Doğrulamasını Kaldırdı!

Botla ne alakasi var arkadaslar? :) Boyle sehir efsanelerini bosverin. Guncelleme olmus belli ki :)

@ssnrr;

Forumda botla alakalı yüzlerce konu var. Nerden anlıycam peki hocam. 10 larca çeşitli bot var.

Bu konuya göre 2 ihtimal var. Ya botla abone kasılmış yada botla yükleme yapılmış. Yada başka ihtimal var.

Botla abone kasılsaydı. Botla abone çekilen kanallar doğrulaması kaldırıldı yazılırdı.
Botla video yüklenseydi. Botla video yüklenen kanallar doğrulaması kaldırıldı yazılırdı

Bu 2 ihtimalde olmadığı için böyle bir soru sordum.

Buda Ekran Görüntüsü. Forumda bot diye arama yaptım.
Forumda Bot diye arama yaptım 3630 sonuç çıktı.
qBE8a5.jpg

Forumda Bot Kanal diye arama yaptım. 3340 sonuç çıktı.

X4dq1k.jpg

izlenim ve abone satış konularına baksan sorularının cevabı var aslında yine söyluyorum alakasız yerdesın soruların cevabını burda arama araştırma yapıcağın okucağın konu burası değil özgün kanal neden bota bağlansın dediğim gibi forumda tüm sorularının cevabı mevcut

güncelleme gelse diğer kanallarında giderdi ? neden sadece bu yıllardır bot denilen kanalların tiki kalktı ?

güncelleme gelse diğer kanallarında giderdi ? neden sadece bu yıllardır bot denilen kanalların tiki kalktı ?

Hocam yillardir bot denmeyen, bircok kanalin da kalkti onay rozeti.. bazi buyuk kanallar surekli insanlarin gozu onunde oldugu icin, insanlarin daha fazla dikktini cekti bu durum.. Eger bu yuzden onay rozeti kalkmis olsaydi, YouTube tarafindan tekrar verilmezdi.. Onu da gectim, en basindan rozet vermezdi YouTube..

Hocam yillardir bot denmeyen, bircok kanalin da kalkti onay rozeti.. bazi buyuk kanallar surekli insanlarin gozu onunde oldugu icin, insanlarin daha fazla dikktini cekti bu durum.. Eger bu yuzden onay rozeti kalkmis olsaydi, YouTube tarafindan tekrar verilmezdi.. Onu da gectim, en basindan rozet vermezdi YouTube..

Bende sizin gibi düşünüyorum açıkçası

YAP YAP kanalına hoşgeldiniz arkadaşlar ben cem :D

Akıl var mantık var ingilizce evrensel dil onlarda bile anca çok sağlam kanallar milyon abonelere ulaşabiliyo bu adamların okulda duyduğumuz en kötü 10 espri vs cips nasıl yenir gibi saçma sapan videolarını kim izler. Sorsan abonelerimizin yarısı yabancı derler bi de milletin işi gücü yok Türklerin bile bu ne lan diyip izlediği videoları anlamadan izleyecek bi de abone olacak he canım he yani

Mediakraft ta toplantı üstüne toplantılar

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bunlar kanallarına botla abone çektikleri için mi kaldırıldı.

Botla ne alakasi var arkadaslar? :) Boyle sehir efsanelerini bosverin. Guncelleme olmus belli ki :)

ne savundun be hocam tamam bot değil

ya yok teknoseyirinkide kalkmış adamlar 6 yıllık nerdeyse 6 yılda 200 bin aobne kamsışlar legaller yani bir sorun olmuştur bence

Neden ibelli değil arkadaşlar bilgi kirliliği yaratmayalım lütfen.

Oluşan bir teknik hatadan dolayı doğrulanmış kanal rozetimiz gözükmüyor. Youtube sorunun yakın zamanda çözüleceğini söyledi. Bazı mecralarda çıkan "kanal kapanacak, youtube cezalandırdı" gibi hayali ithamlara inanmayın.

13346249_1026446587439920_6183462685835219889_o.jpg

arkadaslar suan facebook ta güncelleme var ve sahte begni ceken sayfaları komple kapatıyor kapatmadıgını ise begeni sayısını siliyor, aktif olmayan çogu üyede dahil, onaylı sayfaların onayınıda kaldırıyor (illegal yöntemle onaylananların) yani hile hurda ile yapılan bütün sayfalara önlem alıyor
youtube da suan böyle bir güncelleme yapıyor olabilir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri