youtube bot kullanımı hakkında fikir görüş öneri ?

• Kullanıcı condomjr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

condomjr

Yasaklanmış
selamun aleyküm arkadaşlar

ben bu işe başlayaı 1 ay olacak ve daha hiç bir şey kazanamadım bot almayı düşünüyorum fakat ne yükleyeceğim hiç bir fikrim yok örnek vermek gerekirse
1 günlük demo botu bile kullandıgımda 5 tane 10 tane video yüklüyorum oda arayıp video bulup yapıyorum siz nasl bir yol önerirsiniz yada herhangi bir izlenimi yüksek kanalı komple çeksem mesela nasıl bir + yada - olur herkez diyor botu aldım 3 günde 2 aylık parası cktı yok 1 ayda 1 yıllık paası cıktı felan

çok kararsızım durum böyle olunca bırakasım geliyor ama bir yandanda herkez direk para kazanmaya başlamdı zamanla olr diyorum ama izlenimde gelimiyor güzel video lar atmama ragmen

---------- Mesaj saat 14:20:28 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:53:53 civarında gönderildi. ----------

güncel/ fikirlerinizi bekliyorum

ben bu işe başlayaı 1 ay olacak ve daha hiç bir şey kazanamadım bot almayı düşünüyorum fakat ne yükleyeceğim hiç bir fikrim yok örnek vermek gerekirse
1 günlük demo botu bile kullandıgımda 5 tane 10 tane video yüklüyorum oda arayıp video bulup yapıyorum siz nasl bir yol önerirsiniz yada herhangi bir izlenimi yüksek kanalı komple çeksem mesela nasıl bir + yada - olur herkez diyor botu aldım 3 günde 2 aylık parası cktı yok 1 ayda 1 yıllık paası cıktı felan

çok kararsızım durum böyle olunca bırakasım geliyor ama bir yandanda herkez direk para kazanmaya başlamdı zamanla olr diyorum ama izlenimde gelimiyor güzel video lar atmama ragmen

---------- Mesaj saat 14:20:28 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:53:53 civarında gönderildi. ----------

1 ayda 1 yıllık parasını çıkartırsında ama en az 20 30 kanal açman lazım.:)

Buradan Devam Edin Hocam

http://www.ytpara.com/youtube-hakkinda-soru-ve-sorunlariniz/20902-youtube-botlari-ve-siz.html

iyi güzelde hocam ordada fikir yok yani burda sadece bunları yapın şunları yapın gibi yorum fikir öneri bekliyorum

Canım kardeşim kimseden gelipte sana şunu şunu şöyle yap olmadı şöyle yap demez yani dedirtme azimli ol araştırma yap koskoca forum okadar güzel konular varki aklın hayalin durur mesela şu https://www.youtube.com/user/MyYouParaTube kanalı izle süper bilgiler var iyice araştırmanı yap öğren sonra kanallarını aç yükle videolarını kazan sen istiyosun ki şunu şunu atayım aksın paralar yok öyle bir dünya bu pastadan yemek istiyorsan çalışacaksın azimli olacaksın yok izlenmedi yok telif geldi ben bu işi bırakacam böyle dersen zaten kaybetmişsindir

Arkadaşım hic bir şekilde pes etme sen video filan at kaynak bul filan gerisi gelicektir işi çözüceksindir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri