Youtube Bot yazdırılacaktır

• Kullanıcı bendenx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış

bendenx

Kayıtlı Üye
Youtube Bot yazdırmak istiyorum

arkadaşlar merhaba,

forumda birçok bu sistem üzerinden aylık olarak üyelik sistemi satan insanlar var ama ben bunu ticaret olarak değilde kendim özel kullanmak için yazdırmak

Youtube Uploader, Youtiva gibi youtube botu yazdırmak istiyorum. tek video çekimi toplu video çekimi, diğer websitelerden video çekimi başta aklıma bunlar gelmekte ekstra şunlarıda yaptırabiliriz diyen kişi veya kişiler varsa lütfen iletişime geçin.

ücret konusunuda görüşeceğiz.

Script alacağız kısacası varsa satan irtibata geçsin :)

Cevap: Youtube Bot yazdırmak istiyorum

arkadaşlar merhaba,

forumda birçok bu sistem üzerinden aylık olarak üyelik sistemi satan insanlar var ama ben bunu ticaret olarak değilde kendim özel kullanmak için yazdırmak

Youtube Uploader, Youtiva gibi youtube botu yazdırmak istiyorum. tek video çekimi toplu video çekimi, diğer websitelerden video çekimi başta aklıma bunlar gelmekte ekstra şunlarıda yaptırabiliriz diyen kişi veya kişiler varsa lütfen iletişime geçin.

ücret konusunuda görüşeceğiz.

o dediğiniz sistemler normal hosting üzerinde yapmıyorlar o işlemi. Php ile videoyu sunucuya indiriyorlar daha sonra youtubeye upload ediyorlar bildiğim kadarı ile. size tavsiyem yurt linux vps alın ve aşağıdaki yazılımları kullanın.

video indirmek için : youtube-dl
video upload için : https://code.google.com/p/youtube-upload/wiki/Readme

hocam doğru tespitler bunları bulmak kolay yazmak bizim için zor yapamayız yani yapacak kişiyi arıyoruz.

arkadaşlar konu aktif hala eğer server'da çalıştırabilirseniz elimde faster scripti var anlaşabiliriz yeterki halledelim şunu

bütçelik bi durum yok kardeş yani bot hazır zaten sadece 1.2 eklenti ve çalışır hale getirilecek bunun için benden yüzlerce lira para istemiyceksin heralde demi?

bütçelik bi durum yok kardeş yani bot hazır zaten sadece 1.2 eklenti ve çalışır hale getirilecek bunun için benden yüzlerce lira para istemiyceksin heralde demi?

YoutubeFaster kurulumunu diyorsanız onu yapmıyoruz. Kendinize özel bot isterseniz tek ve çoklu yükleme istediğiniz siteden video botu açık kaynak kodlu 300 TL / eğer sadece kendiniz kullanmak istiyorsanız size özel vps + bot aylık 70 TL vps hızı yüksektir 1 saatlik videoyu indirip youtube yüklemesi birkaç dakika sürüyor(Bu kaynak siteye göre değişebiliyor)
Bota sadece normal sistemler gibi üyelikli erişiminiz olacaktır.

YoutubeFaster kurulumunu diyorsanız onu yapmıyoruz. Kendinize özel bot isterseniz tek ve çoklu yükleme istediğiniz siteden video botu açık kaynak kodlu 300 TL / eğer sadece kendiniz kullanmak istiyorsanız size özel vps + bot aylık 70 TL vps hızı yüksektir 1 saatlik videoyu indirip youtube yüklemesi birkaç dakika sürüyor(Bu kaynak siteye göre değişebiliyor)
Bota sadece normal sistemler gibi üyelikli erişiminiz olacaktır.

Hocam sen şu özellikleri olan script yap 300 TL ye alırız. VPS de çalışacak olsun VPS kiralayacağız çünkü

1- Logo Ekleyecek veya intro
2- Toplu Upload & Tek Upload (var diyorsun zaten)
3- Ses Silme
4- Yotube herhangi bir kanalın videolarını kanal olarak çekme aynı zamanda yeni eklediğinde otomatik kanala yükleme
5- Herhangi bir siteden yüklenen son videoları belirlediğimiz kanala yükleme (Otomatik Çekme yani)
6- Dailymotion Kanal Çekme
7- Blogspot Tanıtım Yapma
8- İmleme
9- Çeviri yapma

Hocam sen şu özellikleri olan script yap 300 TL ye alırız. VPS de çalışacak olsun VPS kiralayacağız çünkü

3- Ses Silme
4- Yotube herhangi bir kanalın videolarını kanal olarak çekme aynı zamanda yeni eklediğinde otomatik kanala yükleme
5- Herhangi bir siteden yüklenen son videoları belirlediğimiz kanala yükleme (Otomatik Çekme yani)
6- Dailymotion Kanal Çekme
7- Blogspot Tanıtım Yapma
8- İmleme
9- Çeviri yapma

Tüm saydığınız özelliklerde scripti 500 TL'ye yaparız ayrıca youtube downloadda captcha sorunu oluyor onun içinde proxy kullanılması gerekiyor.

hocam proksi falan bilmem botu yazacan server şifresini verecem kuracan çalışır hale getirmek gerekiyor uygunmu sana?

hocam çok uçma 400 de birleşelim ama bu özellikler olmalı yani bize sıkıntı yaşatmasın script

hocam çok uçma 400 de birleşelim ama bu özellikler olmalı yani bize sıkıntı yaşatmasın script

Bir kaç özellik çıkartırsak 400'e düşürebiliriz.

3- Ses Silme
4- Yotube herhangi bir kanalın videolarını kanal olarak çekme
5- Dailymotion Kanal Çekme
6- Çeviri yapma

hocam proksi falan bilmem botu yazacan server şifresini verecem kuracan çalışır hale getirmek gerekiyor uygunmu sana?

YoutubeFaster scriptini kurmuyoruz hocam kusura bakmayın zaten sadece tekli yüklemesi çalışmakta o scriptin diğer özellikleri pasif durumda.

tamam faster kurmuyorum dedin bişey demedim sen yaz ama tam takır isteriz dedim

hocam biraz bekletelim bu bot olayını daha sonra tekrardan iletişime geçeriz seninle

Okey istediğiniz zaman o skype adresinden ulaşabilir yada 0850 XXX XX 51 çağrı bırakın yeter.

Cevap: Youtube Bot yazdırmak istiyorum

..................

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri