Youtube botlara savaş açtı

kaankoseo

Kayıtlı Üye
Web sitesi
sanalhizmetler.com
Youtube getirdiği güncelleme ile abonenin organik olup olmadığını algılayıp her gece saat 1 gibi giden tüm aboneleri düşürmeye başladı.

Şuan piyasada bot-organik abone, beğeni vs satan kalmadı.

Karşılıklı abone siteleri bile çalışmıyor.
(Başkasına abone olunca puan verip, puan biriktirdikçe siz de o puanlarla kendinize abone kastığınız siteler)

Çekilişle abone kasmayı denedim onu da engellediler.
(Kanala abone olma şartıyla başka bi siteden yönlendirme yapılarak kullanıcıya abone olması istendi, bütün aboneler gece silindi)

Normalde günde 1 müşteri yazarken güncellemenin geldiği gün 12 müşteri yazdı Abone lazım diye.

Çözümü bulan olur mu acaba :(

Hocam siz de bunu yazıyorsanız spam harbiden bitti...

nasıl bir dönemdeyiz anlam veren var mı ??

2 ay önce tahmin ettiğim gibi İzlenmeye döndürmüşler beklediğim gibi :) Full organik mantık ilerlemeniz lazım.

2 ay önce tahmin ettiğim gibi İzlenmeye döndürmüşler beklediğim gibi :) Full organik mantık ilerlemeniz lazım.

izlenim 750 saat hizmeti veriyor musunuz ? 4000 saati tamamlamak için 60 dakikalık video ile veriyorsanız ne kadar ?

ben abone ve beğeni falan kapsıyor sandım izlenimleri de kapsamış galiba teşekkürler bilgi için
Hayır izlenime 2-2.5 yıl önceden geldi bu :) Yeni abone beğeni vs de kapsadılar. Hatta bana kalırsa ip limiti de gelmiştir. Bizim ki güncelleme ile alakalı değil. Sunucumuz gücü kaldırmıyordu. Sağlıklı bir şekilde geçiş sağlıyoruz sadece.

Youtube getirdiği güncelleme ile abonenin organik olup olmadığını algılayıp her gece saat 1 gibi giden tüm aboneleri düşürmeye başladı.

Şuan piyasada bot-organik abone, beğeni vs satan kalmadı.

Karşılıklı abone siteleri bile çalışmıyor.
(Başkasına abone olunca puan verip, puan biriktirdikçe siz de o puanlarla kendinize abone kastığınız siteler)

Çekilişle abone kasmayı denedim onu da engellediler.
(Kanala abone olma şartıyla başka bi siteden yönlendirme yapılarak kullanıcıya abone olması istendi, bütün aboneler gece silindi)

Normalde günde 1 müşteri yazarken güncellemenin geldiği gün 12 müşteri yazdı Abone lazım diye.

Çözümü bulan olur mu acaba :(

Çözüm bulunsada artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. İzlenmeye 2019 da gelen güncellemeyi hala aşmış değiller. 2019da 4k saati 1 günde tamamlıyordum. Şimdi 1 ay. Youtube yaptığı güncellemeyide geri almaz. Bu hiç iyi olmadı yani:(

Yaşadığınız bu durumlar sistemleriniz ile alakalı.
1 günde 4000 saat de tamamlanır 10.000 saat de tamamlanır.

Benim Aboneler hic birsey şekilde düşmedi hepside bot başka bir arkadaştan almıştım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri