Youtube Botları ve Siz

• Kullanıcı androitik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
uzun süre ytkazan botu kullandım. tahminen 4-5 ay. oldukça memnun kaldım. ytkazan yeni bir guncelleme yapacak ve manuel-otomatik bot bi arada olacak, o çıkana kadar ytkazana ara verdim.
şu sıralar yutup.org botunu kullanıyorum, fazla bilinmiyor galiba ama bence oldukça başarılı bir bot.

Yenilikler her zaman iyidir unutmayalımki rekabet sadece müşterilerin işine yarar tek bi bota yönelip kalmayın arz-talep oranını iyi tartın şu iyi diyebilrsiniz ama belki diğerlerinde daha cezbedici bişiler vardır
Saygılar

Yaklaşık 7-8 aydır ytkazan kullanıyorum.bu zaman diliminde kapatılan kanalım 3. Getirisi çok. bir bottan beklediğim herşeyi karşılıyor. Son olarak telif konusunda ise telifli videoları botla silebilirsiniz. telif geldi diye botta sorun görmeyelim bence.

Ne zamandır bot kullanıyorsunuz ; (5,6 ay) 45-50 Gün

Kullandığınız bot ; (web adresini yazarsanız daha iyi olur) youploader.com

Bot hakkında bir kaç kelime etmek gerekirse muhteşem bir arayüzü var.Tek sıkıntı bir türlü alışamadığım APİ-KEY almakta o da tüm botların ortak çilesi :) API-KEY aldıktan sonra yapmanız gereken çekilecek kanalı bulmak.Bota verin kanalı önce bi güzel sömürsün:) Sonrasında her video atıldığında güncellesin ve bunu belli aralıklara yapsın üstüne üstlük Telif/Eşleşen silsin bir de utanmadan ? olan videoları $ yapsın :D Hem de kanal ekleme SINIRI YOK.Video çekme SINIRI YOK. Neyse ben bota yakında 5 VDS'den abanıcam,tavsiye ederim.Sunucular da bizim olduğu için sıkıntı yok,yavaşlık vs :)

2 aydır Youploader kullanıyorum. Kullanmaya da devam edeceğim.

taaa eskiden tüm botları sıradan kullanayım hangisini beğenirsem onu kullanırım demiştim botu zaten fazla kullanmam bot için ayda 1 kanal açmşım açmamışım ilk videoyap ı deneyim dedim sonra diğerlerini alırım videoyapı aldım sonra diğerlerinide deneme gereksinimi duymadım

o kadar memnun kalan insanı görünce 1 ay önce başladığım youtube işinde son 10 gündür videoyap.com kullanıyorum. gerçekten memnunum,eksik ne varsa söylüyorsunuz arkadaş hemen ilgileniyor hallediyor ;)

1 aydır videoyap botunu kullanıyorum. Çok memnunum.

Kötülemek gibi olmasın yeni ytkazan otomatik botu almıstım hem ödeme sisteminde sorunlar cıktı hemde kaynak eklediğim halde video yüklemedi .yakında videoyap botunu kullanmayı düşünüyorum

videoyap'ı kullanıyorum, 1 yıllık ücretini 2 haftada çıkardı gerisini siz düşünün artk :D

3 ay ytkazan kullandim. İyiydi ama sonra videoyap kullanmaya basladim 12. gunumde 2 aylik uzattim suan 50-52 gunum var mmemnunum.
Kimse yanlis anlamaz ins. ama imkanin varsa youploader kullan.
vds gerektirdigi icin tercih etmedim kullananlar cok memnu.

2-3 Ay videoyap kullandım, VPS almayanlar yada almak istemeyenler için gayet kullanışlı bir bot. Hatta otomatik video sayısını +300 yapmıştım sanırım, baya faydasını görürsünüz. Özellikle videolarda logo işleme olayı falan çok hızlı.

Ancak daha profesyonel çalışacaksanız Youploader tavsiye ederim. VPS kullanmanız şartı ile, bot parasını, botu kullanmaya başladıktan 1 hafta sonra 1 yıllık falan çıkartırsınız.

3 aydır kullanıyorum, verdiğim paranın yaklaşık 30 katını çıkardı ki fazla zaman ayıramadığım halde.
Detaylar imzamda ;)

3 Aydır Videoyap.com - Link ile Youtube.com'a video yükleyin. u kullanıyorum ve günde 3 aylık bot parası çıkarttım :)

3 ay ytkazan kullandim. ama ytkazan youtubdan video cekmek disinda baska bi isime yaramadi @Rigobert k.bakma usta.. sonra videoyap kullanmaya basladim 12. gunumde 2 aylik uzattim suan 50-52 gunum var mmemnunum.
Kimse yanlis anlamaz ins. ama imkanin varsa youploader kullan.
vds gerektirdigi icin tercih etmedim kullananlar cok memnu.

videoyap'ı kullanıyorum, 1 yıllık ücretini 2 haftada çıkardı gerisini siz düşünün artk :D

Usta kazanıyoruz 3 5 bir şeyler zaten botu alalı beri bu botu alalı beri bu işteyim :)
Arkadaşlar bu botları en faydalı şekilde nasıl kullanıyorsunuz ne var ne yok yüklüyormusunuz yoksa özenle seçipmi yüklüyorsunuz ?

Arkadaşlar bu botları en faydalı şekilde nasıl kullanıyorsunuz ne var ne yok yüklüyormusunuz yoksa özenle seçipmi yüklüyorsunuz ?

Dostum şöyle söyleyim açıkçası ilk zamanlar nasıl video ulursa olsun atıyordum sürekli eşleşen sürekli telif ve bir süre sonra dedim ki arkadaş ben ne yapıyorum böyle :) artık 1 video bile olsa özen göstermeye çalışıyorum riski en alt seviyelere düşürme çabasındayım bağzıları var 10 kanal açmış hepsinde 300'er video var ve günde 40 50 kazanıyorum diyor ama ben çok şükür şuan da 5 kanal ile 50 60 kazanıyorum sen sen ol botu sadece işini hızlandırsın diye kullan bol buldun bol yukleme değil yani özen göster kazan

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri