Youtube botu deniyorum.

• Kullanıcı EnesYesil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

EnesYesil

Kayıtlı Üye
Youtube botunu deniyorum videoyap.

kanal çekme özelliğini denemek istiyorum sizce hangi kanalı çekiyim.

Teşekkürler.

bu nasıl soru anlamadım kusura bakmayında onuda sen araştır be kardeşim armut piş agızıma düş gibi olmaz

Yakinda bot bilgilerini vereyim benim yerime kanal cekin diye konu acilmazsa iyi.

[MENTION=1931]Mercurial[/MENTION] [MENTION=3182]ShineAizen[/MENTION]
Çok haklısınız :D :D ama 1 günlük deneme süresi hocalarım.
yani izlenme alabilirmiyim diye deniyip alıcaktım botu.

[MENTION=1931]Mercurial[/MENTION] [MENTION=3182]ShineAizen[/MENTION]
Çok haklısınız :D :D ama 1 günlük deneme süresi hocalarım.
yani izlenme alabilirmiyim diye deniyip alıcaktım botu.

Botu al, pisman olmazsin. Bende kullaniyorum, 1 gunde verim alabilecegin bot bulamazsin zaten. Surekli calisirsan karsiligini alirsin.

bende yakında alırım şu aralık kazançlarını alsam tamamdır işten sonra yatana kadar ugraşıyorum arada alalım şu botuda az canlansın ortalık

Müyap kanalını çek :) İş yaparsın..
Hakikaten bu nasıl sorudur şimdi? Kategori önerisi istersin eyvallah yardımcı olunurda, hangi kanalı kopyalıyım diye sormuşsun. Biraz dikkatli konu açalım lütfen. Biraz forumu araştıralım.. Bir dünya kaynak var.

Botu al, pisman olmazsin. Bende kullaniyorum, 1 gunde verim alabilecegin bot bulamazsin zaten. Surekli calisirsan karsiligini alirsin.

Hocam neler yapılabilir bi tane bot almıştım hiç verim alamadım çok kötüydü.
Zaten bot kullanmayıda bilmiyorum bi tek kanal ekledim yani ne gibi kolaylıklar.
Zaten ben botu kanal çekme için istiyodum nasıl bişey sonra toplu video özelliği şimdide deniyecektim kanal çekmeyi ama kanal bulamıyorum.

Zaten bot kullanmayıda bilmiyorum bi tek kanal ekledim yani ne gibi kolaylıklar.
Zaten ben botu kanal çekme için istiyodum nasıl bişey sonra toplu video özelliği şimdide deniyecektim kanal çekmeyi ama kanal bulamıyorum.

Toplu video yazan yere girdiginde cekim sekli var, oraya bakarsan anlarsin nasil cekecegini. playlist, kelime bazli, kanal olarak gibi secenekler mevcut. onun haricinde bot ozgunlestirme yapiyor. logo ekleme, intro ekleme falan bi cok sey var. ben bi cogunu kullanmiyorum ama denemek istedikten sonra bi cok ozelligi var yani. bot sahibi arkadasin konusunu oku orada gorursun neler yapabilecegini

kanalı komple çekersen fazla kazanamazsın...
neden mi? adam bir videoda 5000 izlenim yapmış ve en az 1000 de abonesi var diyelim.sen aynen kopyalarsan adam aramalarda sürekli senin üstünde yer alacak ve senin videon index almadan belki de aramalarda bile çıkmayacak.bakacaksın etiketleri kötüyse düzelteceksin,başlığı değiştireceksin,resmi değiştireceksin.aynı videoyu başka bir kılığa sokup pazarlayacaksın.yoksa kötü bir kopyacı olarak video çöplüğü oluşturursun.işin en kolay tarafından ;hadi kanal kopalayayım düşüncesini çıkarın kafanızdan artık.

Hocam 1. konu: Videoyap.com bulup bulabileceğin en iyi sistemdir vereceğin paraya acıma mutlaka 1 aylık alıp görmelisin, yatırım yapmadan para kazanmak mümkün değil, aylık 25 TL ye aldığım bot şu anda bana 600 TL getirdi bile, toplamda 300 adet video, komik kedi köpek vs videoları ile.

2. konu: kanal çekmek yerine tek tek reklamsız ve eski yüklenmiş videoları aramak daha mantıklı, çünkü abonesi fazla logolu kanalllardan aldığın videolar sana telif, topluluk vs şeklinde geri döner para kazanamazsın, bu işte sakin ve sabırlı olmakta fayda var, her ne kadar günde 1.000 tl üzerinde kazanan arkadaşlar olsada bu herkesin aynı yeteneğe, şansa sahip olabileceği anlamına gelmiyor.

Ben aldım botu yükledim videoları bir dahada bakmıyorum :) arada gelir burada yeni gelişme varmı diye bakarım zaten Videoyap.com Yasin gerekli güncellemeleri yapıp yazıyor fazla birşey takip etmeye gerek kalmıyor.

Foruma yaş sınırı getirin [MENTION=1]Muslera06[/MENTION]

justin biber çek saniyesinde hitlenirsin(banlanirsin) :D :D :D :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri