Youtube Canavarları Playlistler

• Kullanıcı bilenyok
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

bilenyok

Kayıtlı Üye
Selam beyler,

Çizgi film dizi vs çalışanlar özellikle biliyordur ki sıralamalar full playlistlerden oluşuyor.

Üstelik bu aylardır var. Ne güncellemeler geldi, ne önlemler aldılar hala bunlar sapasağlam ayakta.

Daha önce hiç bu yönteme başvurmamış biri olarak temel bir kaç sorum olacak, gerisini herkes kendi yöntemini geliştirerek çözer. Böylece fixlenmenin önüne geçip yararlı bir konu ortaya çıkartabiliriz yine.

Oluşturulan playlistlere çok izlenen özgün videoları koyup aralara spam videolarını serpiştiriyorlar. Buradan çıkarttığım sonuç; playlistlerin sıralamaya girmesi için playlistteki videoların çok izlenmiş olması bir kriter olarak değerlendiriliyor. Doğru mudur? Yoksa farklı bir amaçla mı yapılıyor?

Playlistlerde ön sıralara girmek için videoyu sokmak için izlediğimiz taktikleri mi izlemeliyiz bambaşka bi dünya mı yoksa?

Videolara izlenim çektirmek artık pek bir hikayesi kalmasa da hala az biraz etkiye sahip. Playlistlerde bunu yapamıyoruz var mı başka teknikleriniz?

Ve en önemlisi playlist indexlenmesi epey uzun sürüyor sanıyorum. Ortalama ne kadar sürüyor neye göre değişiyor vs.?

Kolay gelsin.

faydası eskiden vardı şimdi yok hocam :) ama bildiğim kadarıyla kelime bazlı arama yaparak yüksek izlenimli videoları playlistin ön sıralarına koyuyorlar gerisine kendi videolarını

faydası eskiden vardı şimdi yok hocam :) ama bildiğim kadarıyla kelime bazlı arama yaparak yüksek izlenimli videoları playlistin ön sıralarına koyuyorlar gerisine kendi videolarını

Evet hocam benim dedediğim oydu. Kelime bazlı çalışıp koyuluyor.

Örneğin şöyle bir yol gözüme çarptı,

Adam playlist ismine güzelce seasonlu episodelu ismini yazmış.

Eklediği videolar 20 parçaya bölünmüş 1 dklik sadece 1-2-3 vs yazan videolar. Bu şekilde isimden yakalanmıyorlar mesela ama bu playlist nasıl çıkıyor üste yabancı olduğum bir konu.

Eklediği kategori çok ağır telif gelen bir kategori ama bu şekilde 5 aydır ayakta kalmış yüzbinlerce izlenim çekmiş.

Evet hocam benim dedediğim oydu. Kelime bazlı çalışıp koyuluyor.

Örneğin şöyle bir yol gözüme çarptı,

Adam playlist ismine güzelce seasonlu episodelu ismini yazmış.

Eklediği videolar 20 parçaya bölünmüş 1 dklik sadece 1-2-3 vs yazan videolar. Bu şekilde isimden yakalanmıyorlar mesela ama bu playlist nasıl çıkıyor üste yabancı olduğum bir konu.

Eklediği kategori çok ağır telif gelen bir kategori ama bu şekilde 5 aydır ayakta kalmış yüzbinlerce izlenim çekmiş.

abone durumu ne hocam playlist olusturan kanalın genelde 5-6 k civarında görüyordum ben. etiket vs doldurmustur playlistin acıklama kısmına kanalın acıklama kısmına :)

playlist olayı hikaye..olay çok başka yerlerde...bulacağım ama az kaldı..

Bir kelime yazıyom erotik resimli playlistler çıkıyor illallah geldi artık cidden .

ah be zenginliğin kaynağı şu ilk sayfa veya önerilen taktiği ah ah

sadece özgün çalışıyorsan doğrudur ama spam çalışıyorsan ilk sayfaya çıkmanın pek önemi yok kanal yap yap geç tutarsa kanal zaten çıkar o mesele değil

özgün benim için daha önemli taktiği zaten sürekli özgünde deniyorum ben spama bulaştırmam böyle şeyleri

sadece özgün çalışıyorsan doğrudur ama spam çalışıyorsan ilk sayfaya çıkmanın pek önemi yok kanal yap yap geç tutarsa kanal zaten çıkar o mesele değil

asıl para özgünde hocam, sağlam taktik bilirseniz, açarsınız 10 özgün kanal, her biri aylık 100k $ rahat getirir, 10 tane eder 1M $ sıkıntısız stressiz temiz para :)

asıl para özgünde hocam, sağlam taktik bilirseniz, açarsınız 10 özgün kanal, her biri aylık 100k $ rahat getirir, 10 tane eder 1M $ sıkıntısız stressiz temiz para :)

yok artık naptın hocam sen yav :)
dediğin mantıklı bahsettiğin içerikleri az çok tahmin ediyorum o kadar o kadar zor yani :)

playlist olayı hikaye..olay çok başka yerlerde...bulacağım ama az kaldı..

Çok sağlam bir taktik izliyorlar. Bunu yapanlar çok fazla değil ama kaldırdıkları para inanılmaz miktarlar.

Güzel bir taktik bulmuşlar ama gözlemleyerek çözmek oldukça zor. Üstüne düşülürse bulunabilir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri