Youtube da Partner Firma Nasıl Açılır

• Kullanıcı maxiimuss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

maxiimuss

Kayıtlı Üye
Merhabalar Arkadaşlar.

Çookk uzun süredir hem adsense hem de partnerler il iyi kazançlar elde ettim.Fakat artık bir partner firması açmak istiyorum.Fakat bu konuda bilgim çok az.Bana a dan z ye partner firması açmak ile ilgili bildiğiniz tüm bilgilerinizi buraya yazarmısınız.Ufacık bir bilgi de olsa işime yarayabilir.Şimdiden herkesin desteğini bekliyor ve teşekkür ediyorum.

bu kadar zormu bir partner şirketi açmak ya.yurtdışında yaşayan birileri açsa güvenilir biri bizden biri %40 kesinti yapsa yine razıyım yeterki paraların üstüne yatmasın :D
16 yaşındaki çocuklar creativeyi yönetiyor bizim neyimiz eksik :)

bu kadar zormu bir partner şirketi açmak ya.yurtdışında yaşayan birileri açsa güvenilir biri bizden biri %40 kesinti yapsa yine razıyım yeterki paraların üstüne yatmasın :D

Evet 16 yasinda cocuk fakat davet almis o. Network sirketi kurabilmek icin youtube ile baglantilarinizin olmasi gerekiyor bi kere. Yoksa hayalden oteye gitmez.

Ingilizce bilmiyorsan network sirketi kurma sansin zaten yok.

Hocam orta düzeyde var ingilizcem gerekli bilgileri aldım zaten ordan.Fakat nerden nasıl başvurucam hakkında bir bilgi bulamadım.Lütfen yardımcı olabilirmisiniz.

[MENTION=4316]maxiimuss[/MENTION] hocam dil degistirme secenegi var,turkce yapip okuyun siz yeniden

Hocam orta düzeyde var ingilizcem gerekli bilgileri aldım zaten ordan.Fakat nerden nasıl başvurucam hakkında bir bilgi bulamadım.Lütfen yardımcı olabilirmisiniz.

Tavsiye edilmen yada davet edilmen gerekiyor, yada full CMS erisimin olmasi gerek. Turkiye'den olacak bi is degil acikcasi.

Hocam neye göre davet ediyorlar.Bu tr networklerden rica etsek davet ederlermi vs vs bilgiler lazım.

1-Adam akıllı bir şirketin olacak ve bolca çalışanın
2-Hali hazırda bir network'ün alt bayisi olacaksın bir süre (1 sene yada daha fazla)
3-Profesyonel bir iş planı gerek

Şuan aklıma gelmeyen bir çok şey gerek zordur bu iş :)

Aslında partner şirketi değil de şirketlerin youtube'daki uzantısı sanıyorum bu kuruluşlar.

Türkiye'den trt kanald gibi şirketlerin kendi ağı mevcut.İsterse sizin kanalınızı ağına katar ve size kazançtan pay verebilir.Bunun gibi sadece ben partner şirketi kuruyorum demekle olmaz.Kurumsal bazda içerik üreticisi olup bu üretimler üzerinde hak sahibi olduğunuzu doğrulamanız gerekir.

hocam bende takipteyim isterseniz hepimiz birleselim birseyler cikaralim bizde partner sirketi gibi sonucta bizde calisaniz burda para kazaniyoruz

arkadaşlar benim herşeyim hazır tek sorunum bu network için nereye nasıl başvurmam gerekli.Bu konuda yardımcı olacak yokmu.

Bunları hep inceledim.Fakat hala malesef nereden başvuracağım hakkında bir bilgi veren olmadı.

Biraz ağır olacak ama kimse kusura bakmasın.! Bizim insalığımız eksik.!!!

Bugün ben MCN açtım desem yarın ne yapsakda ETC yok etsek planları kurulmaya başlar.

Recruitterler Hubum derse, daha dün açılmış bir firma nın daha kim tarafından ne derece yönetildiğini bilmeden ödemelere %100 güvence verirsek.!!! araştırın soruşturun şu şudur bu budur diye gerçekleri söyleyenlere çekemeyen dersek, iftiracı çamur atma dersek.!

Dürüst kişiler zaten açmaz, bunlarlamı uğraşacağım diye, açan kişide allah yardımcınız olsun.

Konu ile alakasız demeyin arkadaşın sorusuna çok iyi cevap oldu bence.
Umarım laf yerini bulur :)

Biraz ağır olacak ama kimse kusura bakmasın.! Bizim insalığımız eksik.!!!

Bugün ben MCN açtım desem yarın ne yapsakda ETC yok etsek planları kurulmaya başlar.

Recruitterler Hubum derse, daha dün açılmış bir firma nın daha kim tarafından ne derece yönetildiğini bilmeden ödemelere %100 güvence verirsek.!!! araştırın soruşturun şu şudur bu budur diye gerçekleri söyleyenlere çekemeyen dersek, iftiracı çamur atma dersek.!

Dürüst kişiler zaten açmaz, bunlarlamı uğraşacağım diye, açan kişide allah yardımcınız olsun.

Konu ile alakasız demeyin arkadaşın sorusuna çok iyi cevap oldu bence.
Umarım laf yerini bulur :)

Siz açmışsınız belliki.Bir network byailiği açmak konusunda yardımcı olurmusunuz bana.En azından nerden nasıl başvurağım konusunda.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri