Youtube da Partner Firma Nasıl Açılır

• Kullanıcı maxiimuss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri
Merhabalar Arkadaşlar.

Çookk uzun süredir hem adsense hem de partnerler il iyi kazançlar elde ettim.Fakat artık bir partner firması açmak istiyorum.Fakat bu konuda bilgim çok az.Bana a dan z ye partner firması açmak ile ilgili bildiğiniz tüm bilgilerinizi buraya yazarmısınız.Ufacık bir bilgi de olsa işime yarayabilir.Şimdiden herkesin desteğini bekliyor ve teşekkür ediyorum.

Sizin sorunuza gelince, internette net bir cevap yok bunla ilgili...

Ama bildiklerimi söyleyim...

Kurumsal şirket olmalısınız
Muhasebeciniz olmalı
En az 2 kişiden oluşa bir ekibiniz, çalışanınız olmalı
Telif haklarına sahip olmalısınız veya Sağlam bir referanscı bulmalısınız
Örnek: Bana jaapın referasn olması gibi...

Bildiklerim bunlar. Nereye başvuracağınız ise devlet sırrı gibi saklanmaktadır.

Muhasebeciniz olmalı

Neden saklanıyor hocam.Birde size referans olan arkadaşa bize güvenmesi için gerekli belgeleri vb. sunsak bizede referans olurmu?

Siz açmışsınız belliki.Bir network byailiği açmak konusunda yardımcı olurmusunuz bana.En azından nerden nasıl başvurağım konusunda.

Ben MCN kurmadım, zoomine ortak çalışan bir HUB firmayım. Onada bin bir pişmanım :D

Şimdi siz tam olarak ne istiyorsunuz ? Recruittermi ? Hub mu ? MCN mi istiyorsunuz ?

Bunlar ne diyorsanız
Neden Network Partnerliği, Network Partnerliği Seçiminde Dikkat edilmesi Gerekenler | Etc Network Destek Forumu

Konumuzu incelyin...

---------- Mesaj saat 16:23:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:21:53 civarında gönderildi. ----------

Neden saklanıyor hocam.Birde size referans olan arkadaşa bize güvenmesi için gerekli belgeleri vb. sunsak bizede referans olurmu?

Ustad birşeyi yanlış analdınız, ayrı ayrı yazdığımzı için konu bir birine girdi... önce bir toparlayalım.

Jaap binevi benim patronum, ben onun altındayım, ban areferans olmadı, örnek verdim ki MCN için kurmak istersem jaapın bana referans olması gibi birşey gerekli dedim... Ben MCN değilim Hub firmayım. Zoomin.tvnin altıyım.

Muhasebeciniz olmalı

bu vatandaşın mesajlarını ne zaman okusam sinirlerim tepemeçıkıyor.Yazdıklarının konuyla zerre alakası olmuyor.Vatandaş nereye başvuracam demiş bir sürü zırvanın altına Nereye başvuracağınız ise devlet sırrı gibi saklanmaktadır yazmış forum yöneticileri buna bir dur demeli.

bu vatandaşın mesajlarını ne zaman okusam sinirlerim tepemeçıkıyor.Yazdıklarının konuyla zerre alakası olmuyor.Vatandaş nereye başvuracam demiş bir sürü zırvanın altına Nereye başvuracağınız ise devlet sırrı gibi saklanmaktadır yazmış forum yöneticileri buna bir dur demeli.

:D okumayın ozaman.!

Arkadaş nerden başlayacam ne lazım nereye başvuracam demiş. Bende ne lazım olduğunu anlattım ve ben değil herkesin sakladığını benim bilmediğimi ifade ettim.!!!

Arkadaşın yorumu.!!!!

Bana a dan z ye partner firması açmak ile ilgili bildiğiniz tüm bilgilerinizi buraya yazarmısınız.Ufacık bir bilgi de olsa işime yarayabilir

Sizce alakasızmı ????

LANET OLSUN BANA Kİ HALA YARDIM EDEBİLMEK ADINA BU FORUMDA YORUM YAPIYORUM.!!!!!!!!!!!

Ben MCN kurmadım, zoomine ortak çalışan bir HUB firmayım. Onada bin bir pişmanım :D

Şimdi siz tam olarak ne istiyorsunuz ? Recruittermi ? Hub mu ? MCN mi istiyorsunuz ?

Bunlar ne diyorsanız
Neden Network Partnerliği, Network Partnerliği Seçiminde Dikkat edilmesi Gerekenler | Etc Network Destek Forumu

Konumuzu incelyin...

---------- Mesaj saat 16:23:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:21:53 civarında gönderildi. ----------

Ustad birşeyi yanlış analdınız, ayrı ayrı yazdığımzı için konu bir birine girdi... önce bir toparlayalım.

Jaap binevi benim patronum, ben onun altındayım, ban areferans olmadı, örnek verdim ki MCN için kurmak istersem jaapın bana referans olması gibi birşey gerekli dedim... Ben MCN değilim Hub firmayım. Zoomin.tvnin altıyım.

MNC kurmak istiyorum hocam.MNC kurmak ve HUB kurma hakkında bilgi istiyorum.Ben MNC veya HUB kurmak için nereye nasıl başvurağım.Bunu öğrenmem yeterli.

[MENTION=2181]sasaleyte[/MENTION] senin sinirlerin tepene çıkıyor diye ortalık katledilsin yani öyle mi? adam net cevap vermiş ya anlamıyorsun yada anlamak istemiyorsun.

MNC kurmak istiyorum hocam.MNC kurmak ve HUB kurma hakkında bilgi istiyorum.Ben MNC veya HUB kurmak için nereye nasıl başvurağım.Bunu öğrenmem yeterli.

Hocam lütfen kusura bakmayın, bazıları benim yorumumu okuyunca ben ise bu forumda yardım edince sinirlerim tepeme çıkıyor.

[email protected] ye mail atın veya bizim foruma gelin konu açın bildiğimiz herşeyi anlatalım. Kimse de bizim yorumumuzu görüp sinirlenmesi...

---------- Mesaj saat 16:33:11 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:30:28 civarında gönderildi. ----------

[MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION]
Abi çok özür diliyorum ama allah aşkına 5dk ayır ve şu arkadaşın şu konuda ki yorumları ile benim yorumlarıma bir bak ve hkim suçluysa kime dur diyorsan de.
[MENTION=2181]sasaleyte[/MENTION]

Hocam lütfen kusura bakmayın, bazıları benim yorumumu okuyunca ben ise bu forumda yardım edince sinirlerim tepeme çıkıyor.

[email protected] ye mail atın veya bizim foruma gelin konu açın bildiğimiz herşeyi anlatalım. Kimse de bizim yorumumuzu görüp sinirlenmesi...

hocam skype adresinizi de ekledim.Yardımlarnız ve ilginiz için çok teşekkür ederim.

hocam skype adresinizi de ekledim.Yardımlarnız ve ilginiz için çok teşekkür ederim.

Kendi skype adresim kendi işlerimden dolayı süreklü online değil. Networkle ilgili ekip var destekde onlar ilgileniyor. Bu yüzden mail atmanızı rica ettim.

Online olduğumda kabul ederim isteğinizi.

MCN konsunda yukarda verdiğim bilgiden fazlasını bilmiyorum ama HUB için A dan Z ye ne gerekliyse anlatabilirim...

Çok yararlı olabilecek bir konu yine saçma bir yöne doğru ilerlemiş. [MENTION=716]etc_computer[/MENTION] hocam siz bu konularda tecrübelisiniz, lütfen olayın diğer taraflarına bakmadın yalın bir şekilde açıklasanızda şu 'HUB' 'Recruitter' olaylarını hepimiz faydalansak

---------- Mesaj saat 16:33:11 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:30:28 civarında gönderildi. ----------

[MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION]
Abi çok özür diliyorum ama allah aşkına 5dk ayır ve şu arkadaşın şu konuda ki yorumları ile benim yorumlarıma bir bak ve hkim suçluysa kime dur diyorsan de.
[MENTION=2181]sasaleyte[/MENTION]

Üsluplara dikkat edelim lütfen...

Kendi skype adresim kendi işlerimden dolayı süreklü online değil. Networkle ilgili ekip var destekde onlar ilgileniyor. Bu yüzden mail atmanızı rica ettim.

Online olduğumda kabul ederim isteğinizi.

MCN konsunda yukarda verdiğim bilgiden fazlasını bilmiyorum ama HUB için A dan Z ye ne gerekliyse anlatabilirim...

mail attım dönüş bekliyorum .

teşekkürler.

[MENTION=716]etc_computer[/MENTION] konu dışı olacak ama alt kanalla başvururken plus mailini yazacagım değilmi?

Ana Partner firması açmak istiyorsan Awesomeness gibi Creative gibi.

30.000.000 izlenim gibi sağlam izlenimler yakaladığında HUB olarak Youtube'a başvuruyorsun.

Sonra güzel bir site tasarlayıp, zoomin dashboard sistemini kullanmak istiyorsan 14.000 euro gibi bir miktar ödeyerek o sistemi satın alıyorsun.

Kolay işler değil bunlar :)

bir zoomin vardı adam gibi ödeme aldığımız [MENTION=716]etc_computer[/MENTION] sayesinde sağolsun bazı arkadaşlar bilinçli ve programlı bir şekilde Erdal beyi bıktırmaya çalışıyorlar.

[MENTION=2181]sasaleyte[/MENTION] [MENTION=510]ChaosAngeL[/MENTION]

Her ikinizide Allaha Havale ediyorum, Konu yoldan çıkmadan ben forumdan çıksam iyi olacak...

[MENTION=4316]maxiimuss[/MENTION]
Size dönüşü hemen yapıyorum.

[MENTION=4712]KOZ[/MENTION]
Plus değil ana maili veya farklı hotmail, gmail gibi hesaplar giriyorsunuz. Panel için onay maili gelir ancak onay işlemini yapamazsınız.

Benden yana bir hata varsa, Herkes den özür diliyorum...

---------- Mesaj saat 16:47:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:45:30 civarında gönderildi. ----------

Ana Partner firması açmak istiyorsan Awesomeness gibi Creative gibi.

30.000.000 izlenim gibi sağlam izlenimler yakaladığında HUB olarak Youtube'a başvuruyorsun.

Sonra güzel bir site tasarlayıp, zoomin dashboard sistemini kullanmak istiyorsan 14.000 euro gibi bir miktar ödeyerek o sistemi satın alıyorsun.

Kolay işler değil bunlar :)

Alex şimdi sanada laf atarlar :D adam nereye nasıl başvuravam dememiş :D nerden başvuracam demiş :) senin yazdığında da nereye başvuracağı yazmıyor bu yüzden dikkkat et kafana taş gelebilir...

Eğer bu tavır genelse :) yok tek bize ise... yapacak birşey yok tabi :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri