Youtube dalgamı geçiyor ?

mustafa9516

Kayıtlı Üye
31 Mayıs'daki kazancım adsense'den baktıgımda 48.87 dolar youtube analiytcs'e yansıyan ise 1,03 dolar aradaki farka bakarmısınız. Bu nedir yahu ? Böyle oluyor ve adamda istek felan kalmıyor hay ben böyle işin.

Kardeşim İkiside ayrı ayrı kazançlar diye biliyorum ben.

Kesinleşecek para adsense dekimi yoksa analiytcs dekimi ? adsense deki yansıyacaksa analiytcs niye var :S

31 Mayıs'daki kazancım adsense'den baktıgımda 48.87 dolar youtube analiytcs'e yansıyan ise 1,03 dolar aradaki farka bakarmısınız. Bu nedir yahu ? Böyle oluyor ve adamda istek felan kalmıyor hay ben böyle işin.

blog sayfalarından gelen bir miktardır o, youtube kazançları her ayın 10-15 'inde adsense hesabına yansıyor.

blog sayfalarından gelen bir miktardır o, youtube kazançları her ayın 10-15 'inde adsense hesabına yansıyor.

Hayır usta blog ile alakası yok bir blogum var ve günlük max 5 - 10 ziyaretci gelir o günlük sayfa gösterim sayısı youtube daki izlenim ile aynı değerlerdeydi. Ve o gün 700e yakın tık olmuş tbm ye baksan 0.07 analiytcse geçen rakam 1 dolar :confused:

Youtube kanal analiz sayfasındaki gösterimler istatislikler 3-5 gün ara ile guncellenmekte .

Ve adsense ile Analytics bire bir aynı olmaz fazlada olabilir azda heleki 1 den fazla kanal bağlı ise adsense ye hiç anlasılmaz .

Yani sonuc olarak kanallarına takılma adsense de neyse odur .

arkadaşlar bu sorular çok sık sorulmaya başlandı her gün soruluyor nerdeyse foruma bakarsanız böyle bir soru sorulmayacağını bilirsiniz biraz dikkat edelim

Youtube kanal analiz sayfasındaki gösterimler istatislikler 3-5 gün ara ile guncellenmekte .

Ve adsense ile Analytics bire bir aynı olmaz bizlada olabili azda heleki 1 den fazla kanal bağlı ise adsense ye hiç anlasılmaz .

Yani sonuc olarak kanallarına takılma adsense de neyse odur .

O miktar nerdeyse sadece bir kanaldan geldi, azda olsa içimi rahatlattın usta sağol bekliyelim bakalım öyleyse mayıs ayının kazançlarının kesinleşmesini :) Teşekkürler yorum atan herkese :)

---------- Mesaj saat 11:09:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:06:54 civarında gönderildi. ----------

arkadaşlar bu sorular çok sık sorulmaya başlandı her gün soruluyor nerdeyse foruma bakarsanız böyle bir soru sorulmayacağını bilirsiniz biraz dikkat edelim

Konuyu açarken başlığı yazdığımda aşağıda benzer konular çıkıyor benim aradığım cevap onlarda yoktu ve bende konuyu açtım bunda ne var ? Emeklerinin boşa gitmesini kim ister ki hocam ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri