Youtube dan ufak bir yenilik

• Kullanıcı brocker
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Haberleri-Yenilikleri

brocker

Kayıtlı Üye
Sağ altta anket tarzı birşey çıkıyor. Çok da önemli değil ya neyse :)

25YOyd.png

Son Yenilik Mart 2016:
Video yöneticisi ile oynuyorlar bazen videoların altında düzenle kısmı kaybolup bu şekilde görünüyor.

ZkENkg.png

Son düzenleme:
Memnun değilim dersek kanalı spamdan kapatmasın?
Bende senden memnun değilim al sana Spam.
:D

Bende görmüştüm buna benzer birşey.

Yanlışlıkla reklama tıkladım kapattım sonra soru sormaya başladı.

Örnek : Reklama Neden Tıkladınız Vs. Memnun kaldınız mı gibi

Seçeneklerdede rahatsız oldum,yanlışlıkla tıkladım gibi seçenekler vardı :)

Güzel olmuş bence :)

keşke adsensede de böyle bişey çıksa :D
ödememizden memnun kaldınız mı :D aldıgınız para yeterli mi :D iyi günlerde harcadınız mı :D ahahahaha :D

Banlanmamızdan hoşnut kaldınız mı diye anket sorusu koyabilirler :)
banımızı nasıl buldunuz diye :D tekrar banlanmak istermisiniz :D banlanırken içerde para olsunmu ? ödemenizi aldıktan sonramı banlanmak istersiniz * öncemi ? :D :D
ahahah ne güldüm yaw :D

Reklam biçimlerinde Sponsored cards diye yeni bir reklam çeşidi gördüm ne işe yaradığını bilen var mıdır?

her şeyi baştan aşağı değiştiriyorlar. neden geçmişe dönük hesapların kapandığını anlıyor musunuz gençler ?

Google kaliteyi yükseltiyor 3-4 seneye kadar internetin resmi televizyonu olacak bu gidişle.

çabucak saglam bi özgün kanal yapmak lazım kalitesini artırırsa ilerde bu iyi özgün kanalı olanları da olumlu yönde etkiler bence

Video yöneticisi ile oynuyorlar bazen videoların altında düzenle kısmı kaybolup bu şekilde görünüyor.

ZkENkg.png

ZkENkg.png

bu banada oldu. yükleyen kimliğim gözüküyordu ve video açıklaması gözüküyordu düzenleyicideki videoların altında. hata sandım. çünkü video düzenleyicisinde benim attığım videolar var her videonun altına kanal adımı yazmanın mantığı ne.

bu banada oldu. yükleyen kimliğim gözüküyordu ve video açıklaması gözüküyordu düzenleyicideki videoların altında. hata sandım. çünkü video düzenleyicisinde benim attığım videolar var her videonun altına kanal adımı yazmanın mantığı ne.

İmacros orada düzenle kısmına tıklıyor belki onu engellemek için yeni yollar arıyorlardır.

Memnun değilim dersek kanalı spamdan kapatmasın?
Bende senden memnun değilim al sana Spam.
:D

valla tesadüf mü bilmem de bi videom hakkında soru sormuştum youtube destekten. 2 3 gün sonra memnun kaldınız mı diye soru geldi bende en düşüğünü seçmiştim 2 3 gün sonrada topluluk geldi videoya.

spamcılara özel kurulmuş birşey olabilir. Ankete katılın derim.

2 farklı kanala videoları atıyorum atarken ikisinde de bu uyarıyı veriyor. Ancak genede videoların işlemesi bitince $ yanıyor.

Geçersiz istek. Video kullanıcıya ait olmadığından kullanıcı videoyu yönetemez.

Yeni konu açma gereği duymadım;

19dd5d542d0740c08ee87e4be7d2e8a9.png

Önerilen videolar artık daha çok göze batıyor ve ilgi çekiyor. (şerit)

spamcılar için yapılmış olabilir bence herkes katılsın ankete

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri