Youtube de kanali olanlarin kanal açacaklarin bilmesi gereken bir öneri

• Kullanıcı ummankara
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

ummankara

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar 2-3 yıldır özene bezene ugraştıgım iyi bir abonesi olan ve bir çok yerde Paylaşımı yapılan kanalıı youtube telif hakkı ve topluluk ihlalleri sebebi ile bir kalemde sildi gitti.. Bu gece uyuyamadım .... en popüler kanalımdı. ama bu kimin umrunda.. Çok kızgınım youtube bu gün bir video bile yüklemiyorum..hatta 10-15 gün hiç bir şey yapmamayı düşünüyorum o kadar çöktüm anlayacagınız...
yaklaşık 1500 adet video vardı... ve problem olan video sayısı en fazla 15-20 idi. size şu öneride bulunacağım... ben bundan sonra bir kanala en fazla 200 adet video yukleyeceğim... çünkü bir anda 1500 videoyuda kaybettim..çok yüksek izlenimi olan hiç günahı olmayan videolar bile silindi gitti.. o yuzden siz siz olun bir kanalda en fazla 200 video bulundurun....
ben zarar ettim siz etmeyin

olur öyle kardeşim canını sıkma sen yine devam et

Geçmiş olsun dostum ve bilgilendirme için teşekkürler mutlaka bu dediğini dikkat alacağım.

bende 5 kanal var hepsinde 150 tane yarı otomatik sistemimle ekliyorum ve güzel gidiyor günde 5 dolar yeter , 5 te web sitemden kazanıyorum 10 dolar günde ayda 300 dolar para garanti oluyor. Geçmiş olsun az olsun hep olsun diyenlerdenim.

İşte kardeşim güzel bir kanal varsa özel ilgileniyosan hele ona yan kanal oluşturcaksın hep yedekli gitceksin ne olur ne olmaz

Gecmis olsun, cana gelecegin mala gelsin dostum. Toplam izlenme oranin neydi merak ettim.

Geçmiş olsun, öyle kanalı kopyalasaydın keşke.
YT'nin işi belli olmuyor.
Benimde hep en çok kazanan kanallarımı topluluktan kapatıyor.
Tek uyarı dahi yokken.

Kısaca youtube kafasına bir kanalı kapatmayı koyduysa malesef kapatıyor.
Keşke daha önceden kanalı yedekleseydin.
Buda acı bir tecrübe olmuş sana.
Bundan sonra tutan kanalını kopyala-Gizli yap diğer kanalda kalsın.

Gecmis olsun, cana gelecegin mala gelsin dostum. Toplam izlenme oranin neydi merak ettim.
10 gün önce bakmıştım 983000 civarı diye hatırlıyorum...

---------- Mesaj saat 13:20:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:19:54 civarında gönderildi. ----------

Geçmiş olsun, öyle kanalı kopyalasaydın keşke.
YT'nin işi belli olmuyor.
Benimde hep en çok kazanan kanallarımı topluluktan kapatıyor.
Tek uyarı dahi yokken.

Kısaca youtube kafasına bir kanalı kapatmayı koyduysa malesef kapatıyor.
Keşke daha önceden kanalı yedekleseydin.
Buda acı bir tecrübe olmuş sana.
Bundan sonra tutan kanalını kopyala-Gizli yap diğer kanalda kalsın.

bu uyarılıralını dikkate alacagım... teşekkurler

geçmiş olsun, ben de bu konu tecrube sahaibi oldum en fazla 500 tane atıyorum 1 kanala,günlük en fazla 80-100

bende en fazla 500 lük kanal var

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri