Youtube de Yeni Dönem [ Dolar Işığı ]

V
  • Kullanıcı Vkt78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
V

Vkt78

Guest
Arkadaşlar acaba youtubede yeni dönemmi başlıyor. Bugun 15:23 de ekledigim bir video az once 03:23 de etkinleşti. Para kazanılır hale geldi .Yine diger hesaba yükledıgım video da 12 saat sonra aktif oldu. Acaba bundan sonra atılan videonun üzerinden 12 saat geçmesi mi gerekecek.Bekleyelim görelim.

Eğer böyle bir durum olur ise, haber yayınlayacak arkadaşlar başka kategorilere kayar diye düşünüyorum. Sonuçta güncel haber kazandırır, güncel haber'de kazandıracaksa zaten 1 saat içinde tutar ve para kazandırmaya başlar. İnşallah böyle birşey olmaz da herkes ekmeğini yemeye devam eder.

forumda bi arkadaş açıklamış tüm yüklenilen videoları youtube müzik olarak algılıyomuş sorun şimdilik oymuş yakında düzelir.

kac zamandir inceleniyor diyor. Bende öylece birakiyorum sonrada bi bakiyorum para kazanilan. Bence sizde öyle yapin. :D

gidişat onu gösteriyor arkadaslar yani en basından beri zaten yani yaklasık 10-15 gundur bu durum böyle yani videoyu yukluyordum ve yaklasık bi 5-10 saat arası bişi sürüyordu aktif olması ...
heralde yeni guncellenmiş bir durum bu genel bir acıklama yok fakat heralde öyledir :D

Ben de deniyorum bu durumu, 5 video attım şimdi tam saat 10:00 da.

Bakalım bu gece 22:00 de reklamlar aktif olacak mı ?

12 saat olayı doğru mu görelim. Yeni sistem bu olabilir ama pek sanmıyorum, görelim.

12 saat sonra yanma olayı doğrudur, şimdi uyandım, tam 12 saat sonra reklam dolar beyazları yanmış.

12 saat olayı doğru gibi görünüyor, bu gece 22:00 de daha kesin konuşacağım.

Dün saat 00.00 attığım videolar 12:00'de aktif olmuş aynı şekilde. Off inşallah bu durum geçicidir 12 saat demek suyun boşa akması demek.

12 saat bekleme olayı sabit devam edebilir, arkadaşın dediği gibi yeni bir düzenleme olabilir ama bu güncel haber tarzı videoların kazançlarının kaçırılması anlamına gelir, bakalım zamanla durumun geçici mi kalıcı mı olduğu netleşir.

arkadaslar bu yaziyi gordukten sonra bugun bir duzu yukledim...

yukleme seklim;

etc computer olarak kayit ettim ve yukledim isleme oncesi ismi

yukleme sirasinda dizinin isminin bas harflerini baslik olarak yaptim

yukleme islemi bittikten sonra aciklama etiket yuklenme tarihi ve para kazanmayi aktif ettim

video yoneticisine girdim ve para kazanma durumu aktif haldeydi.!!!

12 saat ile alakasi yok, girdiginiz etiket ve videonun kendi ile alakali.!!!!

diyer calismalarim

para kazanmasi aktif olan bir video da etiket degistim etiket baslik aciklama vs.

para kazanma pasif oldu, sayfayi yeniledim yeniden aktiflesti

diger uygulamam

para kazanma durumunun inceleniyor sonucu belge isteyen durum daki bir video

dizi de yaptgim gibi yaptim para kazanmasi aktif olmadi baslik degistim etiket degistim yapilmasi gerek herseyi yaptim para kazanma durumu inceleniyorda kaldi.!!!

Yani arkadaslar olmuyorsa ugrasmayin cun ki sonunda;

Para kazanmaya uygun degil
Videonun size ait oldugunu gozteren belge vs. istemesi

Durumlari para kazanma ozelliginizin devre disi birakilma sebebleridir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri