yklmzomer
Yasaklanmış
Merhaba hem yeni başlayanlar için hem de sorunları çözemeyen arkadaşlar için kendi çalışmalarımdan yola çıkarak bir kaç not:
1- Seri bir şekilde gelen topluluklar
- Forumdan bir arkadaşımızda bu konuda görüşünü belirtmişti, artık yeni bir sistem olsa gerek o toplulukları youtube atıyor arkadaşlar. Sebebi ise açıklama kısmında yaptığınız spam
xxx full episode
xxx full episode
xxx full episode
xxx full episode
xxx movie
xxx movie
xxx movie
xxx movie
şeklinde yazdığınız zaman YouTube otomatik olarak kendisi topluluk gönderiyor videolara. İçeriği farklı başlıkla yükleyip açıklamayı bu şekilde girdiğimde de topluluk geldi videolara. O yüzden artık açıklama kısmında spam yapma devri bitecek. Bunu yaşamayanlar olabilir, sanıyorum ki yavaş yavaş sistemini oturtacaktır YouTube. Bundan sonra açıklama kısmını düzgün bir şekilde girmenizi öneririm. Etkiketlerinizi istediğiniz gibi girebilirsiniz...
2- Adsense Kapanmaları
Forumdaki bir çok kişinin adsenseleri kapandı bu konuda herhangi ortak bir nokta bulunamadı ne yazık ki... Ancak benim 10 adsensem var 1 taneside kapanmış değil.
Adsense hesaplarına fazla gir - çık yapmam, haftada 1 ya da 2 kez giriş yapar kontrol ederim. Çok fazla kanal bağlamam, bot çalışmam. Sadece manuel çalışırım. Mümkün olduğu kadar aynı ip den girmeye çalışırım adsenselere...
Kendi açımdan gördüğüm noktalardan bahsettim, sormak istedikleriniz varsa cevaplarım eklemek istedikleriniz varsa memnuniyetle karşılarım..
İyi çalışmalar...
10 Adsenseden de ödeme alıyorum, hepsi işleme girdi
Sunucu kullanıyorum, kanalları sunucu üzerinden bağlıyorum hocam.
10 kanal falan bağlarım hocam, en fazla 25 - 30 sularını görmüşümdür...
Kanal kapanmalarını bir süre önce çok fazla yaşıyordum ama ortalama 1 - 1.5 aydır onaylı mail almaktan vazgeçtim.
Onaysız mail satın alıyorum. 1 üst mail 1 alt kanal şeklinde çalışıyorum, üst mailde yt kanalı açmıyorum sadece alt kanalı kullanıyorum. Üst maile sadece kanalı silmek için giriş yapıyorum.
Daha 1 kere bile spamdan kapanma yaşamadım ancak spamdan kapanma konusunda şu konu da var, ben bot çalışmadığım için kanallara attığım video sayısı 30 u geçmez diyebilirim...
1.5 aydır sadece teliften dolayı kapanıyor kanallarım...
Onaysız mailleri de caner'den alıyorum.
Tüm yüklediklerimde dünya engelini geçtiğim için ünlem sıkıntım olmuyor.
Dünya engelini de vegasla geçiyorum..
Uğraşma konusunda ise bu zamana kadar botlarla hiç çalışmadığım için manuel çalışmaya çoktan alıştım açıkçası... Zor gelmiyor yani...
1- Seri bir şekilde gelen topluluklar
- Forumdan bir arkadaşımızda bu konuda görüşünü belirtmişti, artık yeni bir sistem olsa gerek o toplulukları youtube atıyor arkadaşlar. Sebebi ise açıklama kısmında yaptığınız spam
xxx full episode
xxx full episode
xxx full episode
xxx full episode
xxx movie
xxx movie
xxx movie
xxx movie
şeklinde yazdığınız zaman YouTube otomatik olarak kendisi topluluk gönderiyor videolara. İçeriği farklı başlıkla yükleyip açıklamayı bu şekilde girdiğimde de topluluk geldi videolara. O yüzden artık açıklama kısmında spam yapma devri bitecek. Bunu yaşamayanlar olabilir, sanıyorum ki yavaş yavaş sistemini oturtacaktır YouTube. Bundan sonra açıklama kısmını düzgün bir şekilde girmenizi öneririm. Etkiketlerinizi istediğiniz gibi girebilirsiniz...
2- Adsense Kapanmaları
Forumdaki bir çok kişinin adsenseleri kapandı bu konuda herhangi ortak bir nokta bulunamadı ne yazık ki... Ancak benim 10 adsensem var 1 taneside kapanmış değil.
Adsense hesaplarına fazla gir - çık yapmam, haftada 1 ya da 2 kez giriş yapar kontrol ederim. Çok fazla kanal bağlamam, bot çalışmam. Sadece manuel çalışırım. Mümkün olduğu kadar aynı ip den girmeye çalışırım adsenselere...
Kendi açımdan gördüğüm noktalardan bahsettim, sormak istedikleriniz varsa cevaplarım eklemek istedikleriniz varsa memnuniyetle karşılarım..
İyi çalışmalar...
@yklmzomer
10 adsense'dende ödeme alıyor musun? ve şuan hepside işleme girdi mi?
vds kullanıyor musun?
kanalları vds üzerinden mi bağlıyorsun?
benimkiler bu kadar..
10 Adsenseden de ödeme alıyorum, hepsi işleme girdi
Sunucu kullanıyorum, kanalları sunucu üzerinden bağlıyorum hocam.
Çok fazla kanal bağlamam derken 1 adsense ortalama kaç tane kanal bağlıyosun ?
10 kanal falan bağlarım hocam, en fazla 25 - 30 sularını görmüşümdür...
Kanal kapanmaları için çözümünz nedir ? Email nerden temin ediyorsunuz? neye dikkat ediyorsunuz ?
Kanal kapanmalarını bir süre önce çok fazla yaşıyordum ama ortalama 1 - 1.5 aydır onaylı mail almaktan vazgeçtim.
Onaysız mail satın alıyorum. 1 üst mail 1 alt kanal şeklinde çalışıyorum, üst mailde yt kanalı açmıyorum sadece alt kanalı kullanıyorum. Üst maile sadece kanalı silmek için giriş yapıyorum.
Daha 1 kere bile spamdan kapanma yaşamadım ancak spamdan kapanma konusunda şu konu da var, ben bot çalışmadığım için kanallara attığım video sayısı 30 u geçmez diyebilirim...
1.5 aydır sadece teliften dolayı kapanıyor kanallarım...
Onaysız mailleri de caner'den alıyorum.
üünlemi nasıl geçiyorsun çerçeve felan ekleyerekmi manuel uğraştırmıyormu
Tüm yüklediklerimde dünya engelini geçtiğim için ünlem sıkıntım olmuyor.
Dünya engelini de vegasla geçiyorum..
Uğraşma konusunda ise bu zamana kadar botlarla hiç çalışmadığım için manuel çalışmaya çoktan alıştım açıkçası... Zor gelmiyor yani...
Son düzenleme: