YouTube Değişiklikleri

• Kullanıcı yklmzomer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

yklmzomer

Yasaklanmış
Merhaba hem yeni başlayanlar için hem de sorunları çözemeyen arkadaşlar için kendi çalışmalarımdan yola çıkarak bir kaç not:

1- Seri bir şekilde gelen topluluklar

- Forumdan bir arkadaşımızda bu konuda görüşünü belirtmişti, artık yeni bir sistem olsa gerek o toplulukları youtube atıyor arkadaşlar. Sebebi ise açıklama kısmında yaptığınız spam

xxx full episode
xxx full episode
xxx full episode
xxx full episode

xxx movie
xxx movie
xxx movie
xxx movie

şeklinde yazdığınız zaman YouTube otomatik olarak kendisi topluluk gönderiyor videolara. İçeriği farklı başlıkla yükleyip açıklamayı bu şekilde girdiğimde de topluluk geldi videolara. O yüzden artık açıklama kısmında spam yapma devri bitecek. Bunu yaşamayanlar olabilir, sanıyorum ki yavaş yavaş sistemini oturtacaktır YouTube. Bundan sonra açıklama kısmını düzgün bir şekilde girmenizi öneririm. Etkiketlerinizi istediğiniz gibi girebilirsiniz...

2- Adsense Kapanmaları

Forumdaki bir çok kişinin adsenseleri kapandı bu konuda herhangi ortak bir nokta bulunamadı ne yazık ki... Ancak benim 10 adsensem var 1 taneside kapanmış değil.

Adsense hesaplarına fazla gir - çık yapmam, haftada 1 ya da 2 kez giriş yapar kontrol ederim. Çok fazla kanal bağlamam, bot çalışmam. Sadece manuel çalışırım. Mümkün olduğu kadar aynı ip den girmeye çalışırım adsenselere...

Kendi açımdan gördüğüm noktalardan bahsettim, sormak istedikleriniz varsa cevaplarım eklemek istedikleriniz varsa memnuniyetle karşılarım..

İyi çalışmalar...

@yklmzomer

10 adsense'dende ödeme alıyor musun? ve şuan hepside işleme girdi mi?

vds kullanıyor musun?

kanalları vds üzerinden mi bağlıyorsun?

benimkiler bu kadar..

10 Adsenseden de ödeme alıyorum, hepsi işleme girdi

Sunucu kullanıyorum, kanalları sunucu üzerinden bağlıyorum hocam.

Çok fazla kanal bağlamam derken 1 adsense ortalama kaç tane kanal bağlıyosun ?

10 kanal falan bağlarım hocam, en fazla 25 - 30 sularını görmüşümdür...

Kanal kapanmaları için çözümünz nedir ? Email nerden temin ediyorsunuz? neye dikkat ediyorsunuz ?

Kanal kapanmalarını bir süre önce çok fazla yaşıyordum ama ortalama 1 - 1.5 aydır onaylı mail almaktan vazgeçtim.

Onaysız mail satın alıyorum. 1 üst mail 1 alt kanal şeklinde çalışıyorum, üst mailde yt kanalı açmıyorum sadece alt kanalı kullanıyorum. Üst maile sadece kanalı silmek için giriş yapıyorum.

Daha 1 kere bile spamdan kapanma yaşamadım ancak spamdan kapanma konusunda şu konu da var, ben bot çalışmadığım için kanallara attığım video sayısı 30 u geçmez diyebilirim...

1.5 aydır sadece teliften dolayı kapanıyor kanallarım...

Onaysız mailleri de caner'den alıyorum.

üünlemi nasıl geçiyorsun çerçeve felan ekleyerekmi manuel uğraştırmıyormu

Tüm yüklediklerimde dünya engelini geçtiğim için ünlem sıkıntım olmuyor.

Dünya engelini de vegasla geçiyorum..

Uğraşma konusunda ise bu zamana kadar botlarla hiç çalışmadığım için manuel çalışmaya çoktan alıştım açıkçası... Zor gelmiyor yani...

Son düzenleme:
Hocam topluluk son günlerde herkesi vurdu. Benimde bir kaç kanalım gitti. fakat ben açıklamaya bağlamıyorum olayı farlı birşeyler dönüyor. Kapanan kanallarımda sadece açıklamaya başlık girmiştim.

topluluğu kendi atıyor o zaman etiketsiz açıklamasız yapıcaz ki yemeyelim diyicem açıklama etiket kanalın eli ayağı

[MENTION=15949]yklmzomer[/MENTION]

vds kullanıyor musun?

benimkiler bu kadar..

topluluğu kendi atıyor o zaman etiketsiz açıklamasız yapıcaz ki yemeyelim diyicem açıklama etiket kanalın eli ayağı
Benim düşüncem bir güncelleme olduğu onu oturtana kadar kobay olarak kanallar topluluktan patlıyor.

Her kelimeye topluluk yollayabileği anlamına geliyor galiba.
Japonca haber yükledim ona bile topluluk gelmiş. Arkadaş ne yazdığını japonlar zor anlıyor sen ne anladin da topluluk yolladın :D

Hocam topluluk son günlerde herkesi vurdu. Benimde bir kaç kanalım gitti. fakat ben açıklamaya bağlamıyorum olayı farlı birşeyler dönüyor. Kapanan kanallarımda sadece açıklamaya başlık girmiştim.

Hocam farklı şekillerde denedim açıklamayla alakalı olduğunu düşünüyorum..

Sadece açıklama girmediklerim ya da misal dizi ile alakalı bir açıklama eklemiş oldukarım topluluk yemedi..

@yklmzomer

vds kullanıyor musun?

benimkiler bu kadar..

10 Adsenseden de ödeme alıyorum, hepsi işleme girdi

Sunucu kullanıyorum, kanalları sunucu üzerinden bağlıyorum hocam.

Etiket girdiğimde bir sıkıntı olmadı hocam, sadece açıklamada spam yaptığım zaman topluluk yedim...

Her kelimeye topluluk yollayabileği anlamına geliyor galiba.
Japonca haber yükledim ona bile topluluk gelmiş. Arkadaş ne yazdığını japonlar zor anlıyor sen ne anladin da topluluk yolladın :D

:D güldürdün hocam youtube çözmüş bizi biz bunlara ne yapsakta bunlar bize gebe diyorlar her b.ku yapıyorlr:D

Çok fazla kanal bağlamam derken 1 adsense ortalama kaç tane kanal bağlıyosun ?

1.şeyi hiç yapmadım şu güne kadar ota b.ka topluluk da gelmedi tabi alakası varsa

Kanal kapanmaları için çözümünz nedir ? Email nerden temin ediyorsunuz? neye dikkat ediyorsunuz ?

Kanal kapanmalarını bir süre önce çok fazla yaşıyordum ama ortalama 1 - 1.5 aydır onaylı mail almaktan vazgeçtim.

Onaysız mail satın alıyorum. 1 üst mail 1 alt kanal şeklinde çalışıyorum, üst mailde yt kanalı açmıyorum sadece alt kanalı kullanıyorum. Üst maile sadece kanalı silmek için giriş yapıyorum.

Daha 1 kere bile spamdan kapanma yaşamadım ancak spamdan kapanma konusunda şu konu da var, ben bot çalışmadığım için kanallara attığım video sayısı 30 u geçmez diyebilirim...

1.5 aydır sadece teliften dolayı kapanıyor kanallarım...

Onaysız mailleri de caner'den alıyorum.

Açıklamalar içerisinde bulunan spam konusunda haklısın. Youtube spam yapan kişilere aslında ince bir mesaj vermeye çalışıyor bu güncellemelerle :)

Tüm yüklediklerimde dünya engelini geçtiğim için ünlem sıkıntım olmuyor.

Dünya engelini de vegasla geçiyorum..

Uğraşma konusunda ise bu zamana kadar botlarla hiç çalışmadığım için manuel çalışmaya çoktan alıştım açıkçası... Zor gelmiyor yani...

Sorun "full episode" veya "full movie" gibi kelimelerde mi? Yoksa sadece anahtar kelimeleri defalarca yazınca mı topluluk yolluyorlar? Mesela sadece bir kere full episode yazıp flag aldığınınız oldu mu? [MENTION=15949]yklmzomer[/MENTION]

Sorun "full episode" veya "full movie" gibi kelimelerde mi? Yoksa sadece anahtar kelimeleri defalarca yazınca mı topluluk yolluyorlar? Mesela sadece bir kere full episode yazıp flag aldığınınız oldu mu? @yklmzomer

Tekil haliyle denemedim, onu da bu akşam denerim..

Şöyle bir tavsiyem olur, normal açıklama girersiniz bizim anahtar kelimeleride araya serpiştirebilirsiniz..

dostum şimdi youtube'un attığı topluluğu engellemek için açıklama girmesem yeterli olur mu?
Etiket falan girmekte sıkıntı yok değil mi?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri