YouTube Değişiklikleri

• Kullanıcı yklmzomer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Hocam ben bugün 1-2 gün önce sildiğim videodan 2.topluluğumu yedim diğer videolarımda da türkçe dizi hep o tür spam açıklamalar var düzenleyemiyorumda ne yapayım ? kanalın kurtuluşu yokmu...2 telif var birde.

Evet beyler artık gelen toplulukların nedeninin yapılan spam açıklamaların neden olduğuna inanmış bulunmaktayım. Göremeyenleriniz belki vardır diye: işte Topluluktan patlayan bir videoma gelen uyarı :
YouTube Topluluğu, videolarınızdan birini veya birkaçını uygunsuz etiketiyle işaretledi. Bir video işaretlendiğinde, Topluluk Kurallarımıza uyup uymadığının belirlenmesi için YouTube Ekibi tarafından incelemeye alınır. İnceleme sonucunda aşağıdaki videoların bu kuralları ihlal eden içerik barındırdığı belirlendi ve devre dışı bırakıldı:

• xxxxxx video ismi
Herkes spam'dan nefret eder. Görüntülenme sayısını artırmak için tasarlanmış yanıltıcı açıklamalara, etiketlere, başlıklara veya küçük resimlere izin verilmez. Ayrıca yorumlar ve özel iletiler dahil, büyük miktarlarda hedeflenmemiş, istenmeyen veya tekrarlanan içerik yayınlanmasına da izin verilmez.
Hesabınız uyarı amaçlı bir Topluluk Kuralları ihtarı aldı. Bu ihtarın süresi altı ay içinde sona erecektir. Başka ihlallerin olması durumunda YouTube'da içerik yayınlama hakkınız geçici olarak devre dışı bırakılabilir ve/veya hesabınız feshedilebilir.
YouTube'un Topluluk Kuralları ve bu kuralların uygulanmasının sağlanması hakkında daha fazla bilgi için lütfen yardım merkezini ziyaret edin.
Bu videoyu silmekle hesabınızdaki ihtarın kaldırılmayacağını lütfen unutmayın. İhtarlara nasıl itiraz başvurusu yapıldığı konusunda daha fazla bilgi için lütfen yardım merkezindeki bu sayfayı ziyaret edin.

Hepimize geçmiş olsun

Bu arada aynı olay 3. Kez başıma gelmesinden sonra emin oldum. Hemen hemen çoğumuz tek bir mail adresine yönlendiriyoruz maillerimizi . Google burdanda spam ı çözüp kanalı askıya alabiliyor. Örnek veriyorum kanallarınızın maillerini [email protected] adresine yönlendiriyorsanız bir süre sonra o gmaile yönlendirme yaptııgınız anda 5 dk içinde kanal askıya alınabiliyor.

Bu arada aynı olay 3. Kez başıma gelmesinden sonra emin oldum. Hemen hemen çoğumuz tek bir mail adresine yönlendiriyoruz maillerimizi . Google burdanda spam ı çözüp kanalı askıya alabiliyor. Örnek veriyorum kanallarınızın maillerini [email protected] adresine yönlendiriyorsanız bir süre sonra o gmaile yönlendirme yaptııgınız anda 5 dk içinde kanal askıya alınabiliyor.

reis noldu işleme girmedi girecek diyordun :D

Bende 2 kanal taşıdım haha :D :D Ama hala uslanmadım yeni 0 pinli adsense ayarladım :D
Bende adsense başvuru yapıcam yeni 5 tane farklı yerlerden pazartesiden sonra

Yıkılmadım ayaktayım kanallarımla başbaşayım haha :D gogıl isterse kanallarımıda kapatsın böyle güzel bi işi bırakırım mı sanıyo acaba :D

Vardır bi hayır diyip bu olayında benim partnerle tanışmama vesile oldu diyerek kendimi motive ediyorum. :)

Bende adsense başvuru yapıcam yeni 5 tane farklı yerlerden pazartesiden sonra

Yıkılmadım ayaktayım kanallarımla başbaşayım haha :D gogıl isterse kanallarımıda kapatsın böyle güzel bi işi bırakırım mı sanıyo acaba :D

Vardır bi hayır diyip bu olayında benim partnerle tanışmama vesile oldu diyerek kendimi motive ediyorum. :)

Cana geleceğine mala gelsin aga ama her şeyimde o para bittim yani şuan tamamen 0 dayım bakalım ev kirası falan napcaz

Cana geleceğine mala gelsin aga ama her şeyimde o para bittim yani şuan tamamen 0 dayım bakalım ev kirası falan napcaz
Rabbim bi kapıyı kapatır bin kapıyı açar yaa aklımızı kullanabiliyoruz çok şükür :) çalışır kazanırız sen evbsahibinin altından gir üstünden çık 1 ay idare etsin seni :)

Hocam 5 tane yandex mail hesabi al, kanal acarken yonlendirmeyi farkli farkli yandex maillerine yonlendir. telefonuna da o 5 tane hesabi tanimla. Gmail den gmaile yonlendiriyordum bende ayni senin dedigin gibi 5 dk icinde kanal askida. Sorunum cozuldu cok sukur

Arkadaşlar ufak bilgide ben veriyim.Mail yönlendirme yapıyorsunuz,yönlendirdiğiniz mailin yt kanalı olmadığına dikkat edin spama giriyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri