Youtube den Günde En Az 2-3$ Kazanmayanı Dövüyorlar..!

• Kullanıcı HoffnungTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell

HoffnungTR

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.r10.net
Merhaba arkadaşlar, R10 da yararlı gördüğüm bir konuyu burada paylaşmak istiyorum.

eldorado' Alıntı:
Selam arkadaşlar; Başlık size biraz ilginç gelebilir konumuzla alakalı oduğu için böyle bir başlık açtım (insanların dikkatini çekmek),İlk başta söyleyim çok iddialı değilim, size milyon dolarlar kazandırmıcam, günlük 100-200$ kazandırmıcam yani kısacası zengin etmek değil amacım, az da olsa bişeyler kazandırmak.

3 aya yakındır edindiğim bilgileri sizinle paylaşmak istiyorum. Forumda bir çok arkadaşım youtube den kazanamamaktan şikayetçi bu arkadaşlara bir nebze yarımdımcı olabilirsem ne mutlu bana.

icon4.gif
..SİZDEN RİCAM: KONU HAKKINDA BANA PM ATMAYIN HERŞEYİ KONU ALTINDAN ANLATACAM ÇÜNKÜ, PM ATAN ARKADAŞLARADA DÖNÜŞ YAPILMICAKTIR ŞİMDİDEN KİMSE GÜCENMESİN KIRILMASIN....

Olayı fazla uzatmadan günde sadece 1 saatinizi ayırarak en az 2-3$ nasıl kazanılır sorusunu cevaplıyalım. (Sadece kendi yaptığım yöntemi anlatıyorum...)

MALZEMELER

onay.gif
1-Youtube'den yabancı kanal açıyoruz (Ülke: Amerika Birleşik Devletleri)
onay.gif
2-en az 3-4 kanal açıyoruz (kanallar eski olursa daha iyi olur) küçük resim eklemeli olursa tadından yenmez :)
onay.gif
3-google news (google haberler) kaynak adresi burası http://news.google.com.tr/nwshp?hl=tr&tab=wn
onay.gif
4- http://www.google.com.tr (videolar araması) yapılacak.
onay.gif
5-etiket eklememize yardımcı olması için https://ads.youtube.com/keyword_tool
onay.gif
6-video kaynakları haber siteleri olacak (mümkün olduğu kadar youtube den video indirmemeye bakın)
onay.gif
7- Günde en az 5-6 adet güncel haber videosu ekleyin
onay.gif
8-gerisi zaman ve sizin hayal gücünüze kalmış. (başlıkların ilgi çekici olmasına dikkat edin)

bu anlatacağım yöntemde sosyal ağlar yok, kişisel siteler yok, parasıyla izletme beğendirme yok,parasıyla milyontane video ekletme yok, yani buradaki herşey organik olacak....

NASIL YAPILIR VEYA NELER YAPMAM GEREK? VİDEOLU ANLATIM...

http://www.youtube.com/watch?v=kz1-fTnomo8

PEKİ SEN BUNLARI YAPTIN SONUÇ NE OLDU?

Enson açtığım Sadece 1 kanalım için geçerli bilgiler...

lhgpu.png

lhgnr.gif

NEDEN SORULARINA KISACA CEVAP

1-Haber siteleri en güncel videoların bulunduğu bir kaynaktır
2-haber siteleri sizi youtubeye çok nadiren şikayet eder.
3-videoların izlenmesinde tv programlarının rolü çok büyüktür.
4-adsensede tbm (tıklama başı maliyet) 0,06$ altına hiç düşmedi.
vs....

günde sadece 1-2 saat ayırarak sizde en az 2-3$ kazanabilirsiniz :)

NOT:yazıda anlatımda hatalarım olduysa kusura bakmayın makaleyi ve videoyu anca geç saate bitirebildim uyarı geldikçe düzeltmeler yapılacaktır...

HERKESE BOL KAZANÇLAR DİLERİM ARKADAŞLAR.....

teşekkürler hocam iyi anlatmışsınız

İyi paylaşım.Buda haber videosu eklemenin yollarından birisi

levonda kardeşim biraz şans meselesi ve nasip kısmet işi
yani kısmetinde bu işten kazanmak varsa kısmetin dünyanın en uzak yerinde olsa bile
gelir seni bulur
kısmetinde yoksa eğer başucunda olsa bile aradığın şey
yinede göremezsin

levonda kardeşim biraz şans meselesi ve nasip kısmet işi
yani kısmetinde bu işten kazanmak varsa kısmetin dünyanın en uzak yerinde olsa bile
gelir seni bulur
kısmetinde yoksa eğer başucunda olsa bile aradığın şey
yinede göremezsin

abi ben sana söyleyeyim ozaman ben fazla kazanamam bu olaydan bende ne şans var nede kısmet :D

bende aynı hiç şans yok yakında bırakırım herhalde denemediğim yöntem kalmadı günlük yarım doları geçemiyom maalesef bu taktiği denemeye başladım bakım olacakmı

ben bırakmam yine devam ederim çünkü ben yeniyim daha 7. günüm :D zaten bu 7 günde forumu çook rahatsız ettim tanımışlardır :) ama inanıyorum ki bir gün şans benim yüzüme gülecek inşallah :D

inşallah ikimizde kazanırız da hakikaten sen ne yaparsan yap olmaz sa olmuyor ama pes etmeyi kendime yediremem inşallah şansım döner

Hocam bu işte birazda şansını kendin yaratacaksın.Yabancı forumları takip et gündemi takip et yeni videoları ilk yüklemeye çalış bak nasıl kazanıyorsun

Eski video yerine en güncel videolar yukleyin sabredin olacak .

Hocam mükemmel oldu bu konu 1 saat önce 6 video yükledim toplam hepsi 2 k izlenim aldı eline koluna saglık

Hocam artık şansmı diyelim ne diyelim bende anlamadım ama işin şurası var ben 2 k izlenim aldım 26 tık var :D

Hocam tık fazla önemli değil bence o zamanla çoğalır ama izlenim almak mesele ben durmadan yüklüyorum 30 izlenim 40 izlenim alıp kalıyor bende bunu çözemedim şans yok heralde hemde kanal 2007 tarihli :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri