Youtube Destekten Gelen Cevap

mert044

Kayıtlı Üye
Bugun youtube destek ekibine attığım mail karışılığında su sekilde dönüş aldım ;;

Mesajın için teşekkürler. Umarım iyisindir.

Kasım ayı ödemeni almaman konusunu bana bildirdiğin için teşekkürler. Bunu soruşturmak için ekibimize ulaştım. Şu an araştırmalarını yapıyorlar. Sorunun ne zaman çözüleceğini bilmiyorum, ancak ekibimiz sorunu çözdüğü gibi hesabına yansıyacaktır. Sabrın ve anlayışın için teşekkürler.

Bu süreçte başka soruların olursa bana ulaşmaktan çekinme.

Güzel bir gün geçirmen dileği ile.

Sevgiler,

Deniz
Google YouTube Team

Bu Sekilde başka Mesaj gelen var mı yada fikirleriniz nelerdir arkadaşlar ? Otomatik Mesaj degildir sanırım oyle dusunuyorum.

dün de buna benzer bir mesaj paylaştı bir arkadaş. mesajın içeriğine bakıldığında kesinlikle otomatik mesaja benzemiyor.

O zaman yavas yavas geri dönüş sağlıyacaklar sonucunu cıkarmamız mümkün müdür hocam acaba

umutlanma sen hocam bu ay için, geçiştiriyorlardır muhtemelen. düzelcek olan düzelirdi. hani belki önümüzdeki aya bir şeyler değişir o da düşük ihtimal

benzer şekilde banada dönüş yaptılar ama hala ikinci dönüşü yapmadılar dünden beri. İkinci dönüş mailinde ne olacağı belli olur.

bugün de çark dönmeye başlar. kısa bir hareketlilik olur. sonra havamızı alırız. umut sabah uyandığımızda hesapların kesinleşmesine kalır.

olay belli paraların üstüne yatacaklar herkes birbirine iletiyor nedense sorunu çözen yok

Bu gelen mailler boşuna atılıyor bence. Bu olayın asıl nedenini sadece merkez adsense veya yt ekibi biliyordur. Diğer ülke adsense ekiplerine gerçek bilgiyi vereceklerini sanmam, olağandışı hareket algılandı o yüzden kesinleşmedi derler, kapatırlar konuyu. Yılsonu çok kar etmek için hesaplara yattık diyecek halleri yok :)

eWKqqPk.jpg

bence çok fazla umutlanmayalım umutlandırmayalım akışına bırakın birazdan itiraz etmeniz süreci hızlandırmaaz bana kalırsa yıl sonu vurgunu yaptılar gelecek aylar düzelicektir

Ya arkadaşlar parayı vermicek olsalar neden teknik sorun yasıyoruz vs desinler. Hatta ödeme yapmak istemese normal kesinlestirip banlarlardı niye bu sekilde milletle uğrassınlar ki. Dua edelim de önümüzdeki aya sarkmadan, banlanmadan bu ay alabilelim.

Klasik deniz bey/hanım mesajı :D genelde teknik ekipten bunu araştırmalarını istedim diyorsa geri dönüş yapmıyor.

Bir sorun olduğunda bana ulaşmaktan çekinme.
Sevgilerle, Deniz.

Arkadaş heyecanlandırmayın milleti, boş boş mailleri paylaşmayın şurada ya.

Bugun youtube destek ekibine attığım mail karışılığında su sekilde dönüş aldım ;;

Mesajın için teşekkürler. Umarım iyisindir.

Kasım ayı ödemeni almaman konusunu bana bildirdiğin için teşekkürler. Bunu soruşturmak için ekibimize ulaştım. Şu an araştırmalarını yapıyorlar. Sorunun ne zaman çözüleceğini bilmiyorum, ancak ekibimiz sorunu çözdüğü gibi hesabına yansıyacaktır. Sabrın ve anlayışın için teşekkürler.

Bu süreçte başka soruların olursa bana ulaşmaktan çekinme.

Güzel bir gün geçirmen dileği ile.

Sevgiler,

Deniz
Google YouTube Team

Bu Sekilde başka Mesaj gelen var mı yada fikirleriniz nelerdir arkadaşlar ? Otomatik Mesaj degildir sanırım oyle dusunuyorum.

ne yaptıkları bellı oldu once ya hesaplarda cok kesıntı oldu yada kesınlesme olmadı sımdıde kanalları teker teker kapatıyorlar paranın ustune yattılar hepımıze gecmıs olsun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri