Youtube-Diğer gelir yolları ve forum ahalisinin meşguliyetleri

Aynen ona bende katiliyorum. 2gun once spama dusen adsanse vardi banlandi onun disinda ban olmadi 2aydir. kendi pcden 10tane adsanse girip cikiyorum.ama ben ip degistiririm muhakkak vdssenden girmeklede banla kurtulmanin hicbir alakasi yok vdsden girenleride goruyoruz catir catir banlaniyolar zaten para alamiyoruz dogru duzgun birde vds masrafi yapmanin bi anlami yok.yok 3.taraf erisimi kesiyomusun falan fasa fiso daha guvenen var bu taktige yaramadi halde.bunlari birakip kendiniz biseyler bulmaya bakin deneme yanilma yapin armut pis agzima dus devri bitti artik.bu ise devam etmek istiyosaniz oyunu kuralina gore oynayin.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 ay önce 17 adsense açtım... 10 ar kanal bağladım... topluluktan kapanan oldu..teliften kapanan...17 adsensin parasıda geldi..aynı adsenslere 3 kanal bağladım yeni dönem için hepsi aynı şekilde kapandı yine.. spame girenler var muhakkak içinde ama daha banlanan olmadı... banlanan mutlaka olacak bu ay içinde ...olsun artık yani :) geldiği zamanda 17 si birden gelebiliyor..
Hepsine aynı bilgisayardan aynı ip ile girip girip çıkıyor defalarca...
hatta 6 adsensin Iban numarası bile aynı... hesap açmaya üşendim...içlerinde 400 -500 tl civarında olanlara aynı ıbanı girdim...
yani demek istediğim... banlayacaklarsa banlıyorlar...yoksa aynı ip falan...aynı Iban falan... daha bir sürü burada okudum herşey şehir efsanesi

Benim 17 tane spam kanalım yok yahu sen 17 adsenseye 10 ar kanalı nasıl yaptın hocam allah aşkına hangi kategori bu nerden çekiyosun nasıl renderliyosun bu nasıl bi azimdir böyle :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri