youtube disinda farkli kazanc yollari

harekir

Yasaklanmış
arkadaslar youtube disinda para kazandiginiz yerleri ve nasil yapildigini aciklarsaniz kazancini artirmak ve farkli seyler denemek isteyenlere yol gistermis olursunuz mesela ben clickbank hakkinda cok bilgi arastirdim ama bir turlu duzgun bilgi bulamadim seo diyolar baska bisey demiyolar ne yapacagimizi aciklamiyorlar hepinize kolay gelsin

arkadaslar youtube disinda para kazandiginiz yerleri ve nasil yapildigini aciklarsaniz kazancini artirmak ve farkli seyler denemek isteyenlere yol gistermis olursunuz mesela ben clickbank hakkinda cok bilgi arastirdim ama bir turlu duzgun bilgi bulamadim seo diyolar baska bisey demiyolar ne yapacagimizi aciklamiyorlar hepinize kolay gelsin

Youtube işinden önce bende clickbank a bakmıştım 2-3 hafta kadar sadece araştırdım fakat adwords politikaları gereğince affiliate sistemlerine reklamları kapatması, sitesi veya bloğu olamayanları bu işte zor duruma düşürdü ben blog açtım ama seo bilmediğimden geri dönüş alamadım ama adwords kapanmasaydı şu anda youtube ile uğraşmazdım diyebilirim.Bu işi video marketing şeklinde youtube danda yürütebilirsiniz.
Site işlerinden anlayanlara kesinlikle clickbankı ben öneriyorum.Burda kazandığınız çok daha fazlasını orda kazanabilrsiniz ama tecrübe gerekiyor.

Clicbanktan eskisi kadar kazanılmıyor Google Adwordste yeni politikalar çıktı satış ortağı olduğun ürünleri satmak için Google Adwords kullanamıyorsun hesabın 1-2 güne kalmadan askıya alınıyor.Bu sebepten Clickbanktan tek kazanma yolu Seo'dur.Seçtiğin ürünle ilgili anahtar kelimeni belirleyerek kelime bazlı Seo yaparak kazananlar var hala

nasik kazanc saglanacagini tam olarak ogrensem zaten burdan kazandigimla gidip saglam bir site yaptirip.seo calismasi yaptirmayi planliyorum ve surekli guncel icerik girmeyi planliyoryorum ama tam olarak nasik yapilacagini cozmus degilim elinde kaynak falan olan varsa cidden guzel.olur

sitededende Onemli her urun icin bi blog acmak daha faydali olur bence

Site de olursa daha guzel

mesela tutacak urunu bulma ona guzel makale yazdirma falan is burdami bitiyor anlamis degilim

bence orda biter bide o urunle ilgili kelimede google de ilk sirada cikman en onemlsi bence O isle mesqul olanlar illaki vardir forumda yardimci olacaklardir sana INSHALLAH

İşte ürünü seçerken belli kriterler var mesela seçtiğin ürün o zaman diliminde popülermi satılıyormu,ürünün satış sayfası kalitetimi,komisyonu iyimi, vs bunları belirledikten sonra ürününle ilgili kendine niche kelime belirliyosun onu anahtar kelime olarak kullanıyorsun domainde başlıkta açıklamada makalende kullanıyorsun.Makalende özgün olması gerek.Kopya içerik Google arka sıralara atıyor.Sonra rekabet azsa siten o anahtar kelimede Google üst sırada çıkıyor Rekabet çoksa da uğraşman lazım işte backlink falan sitene eklemen lazım siteni güncel tutman lazım işte öyle ürününü satabiliyorsun

bu konuda bilgili olan arkadaslar varsa bana yardim ederse sevinirim

ya bir kaynak yokmu ve mesela urunu nasil sececegiz ve daha sonra hangi asamalardan gececegiz neler yapmaliyiz iyi kazanc saglamak hangi asamalar olacak onu ogrenmek istiyorum 0 dan baslayarak nasil satis yapmak icin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri