YouTube Dışında Kazanç Yolları

FurkanErol

Kayıtlı Üye
YouTube'da iyi bir kategoride ilerliyorum fakat artık dünya engeli önümü kesmeye başladı. Yüz binlerce, milyonlarca izlenim alan veya alacak olan videolar ya eşleşen üçüncü taraf içeriği ile ya da dünya engeli ile önümü kesiyor. Acaba YouTube dışında az kazandırsa, para kazanmaya rahatça başlayıp, parayı düzgün bir şekilde alabileceğim bir platform önerebilir misiniz?

kaportacı , motor ustası..

yanınada bi ufakdan araba alım satım işi yaparsan kebab

Web sitesi tabi.Ama youtubeden çok daha zor.Ben 1 senedir ilgileniyorum ama beceremedim

aynen öyle.3 siteye 1000 tl üzersi seo çalışması yaptırdım.Düzelinli makale satın aldım.Uzun süredir kazanç sağlamıyorlar

Çok emek ve tecrübe ister site işleri . Ama bi kazandırmaya başladı mı yt yanında çerez parası kalır :)

Çok emek ve tecrübe ister site işleri . Ama bi kazandırmaya başladı mı yt yanında çerez parası kalır :)

0 dan başlamak yerine kazançlı site satın almak daha mantıklı geliyor bana.R10 da çok iyi siteler var

Emeksiz ekmek yok artık, ytde de öyle, webde de,
Para özgünde artık, ama uzun vadede...

Dailymotion nasıl peki? Tamam, az kazandırabilir ama çok mu az kazandırıyor? Ayrıca para kazanma olayı orada nasıl, ödemeler nasıl alınıyor? :)

0 dan başlamak yerine kazançlı site satın almak daha mantıklı geliyor bana.R10 da çok iyi siteler var

hazır site alıp özgün sağlam içerik girmek siteyi geliştirmek . Dediğiniz gibi daha mantıklı geliyor sonokey abimiz bu konuda güzel işler çıkartıyor

---------- Spam Engelliyici 20:02 ---------- Önceki Mesaj 19:55 ----------

Dailymotion nasıl peki? Tamam, az kazandırabilir ama çok mu az kazandırıyor? Ayrıca para kazanma olayı orada nasıl, ödemeler nasıl alınıyor? :)

hocam millet hala mart ayı ödemelerini bekliyor düşünün gerisini

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri