Youtube disinda neler yapiyorsunuz

zQrrQ

Kayıtlı Üye
Arkadaslar youtubeyi bota bagladigin icin hic bakmasam bile oluyor genellikle kiz arkadasimla konusur veya bulusuyorum ama yinede zaman gecmek bilmiyo.internetle alakasi yok ama spora yazilcam 1.80 boy 68 kilo.spor hem zaman gecirmek icin en iyi yol hemde saglikli bir yasam icin gerekli internette yaptiginiz seyleri ozel degilse paylasirsaniz memnun olurum.

Valla ben ara ara hep fitnesse yazıldım. Geçen yıl 1 aylık yazıldım sonra 15. gün sıkılıp bıraktım :) Sonra yaklaşık 1 yıl sonra yine 3 aylık yazıldım bilerek usansam bile para verdim çıkmam diye. 1 ay gittim iyi hoştu sonra yavaş yavaş bıraktım. 40. 50. günden sonra hiç uğramadım :) Sanırım hep yazın başlayıp araya kış girmesinden oluyor. O yüzden bu aralar başlama yaz gelsin başlarsın =) Şuan ygs-lys var zaten boş zaman diye bir şey yok :)

Ders çalışıyorum 2.yılım üni. sınavına hazırlanıyorum.Yazın 3 ay P90X yaptım ağırlıkları arttırmam gerekti ama para yetmediği için yapamadım.Youtubeden ilk kazancımı bu ay alıcağım inşallah tekrar başlayacağım bu sefer bodybeast hacim için başkada birşey yaptığım yok inan arkadaşım bile kalmadı herkes bir üniye dağıldı :) .Eğer durumun varsa salona git birde güzel bir diyetle güzel sonuçlar elde edersin.

bende geçen sene bırakmıştım tekrar yazıldım fitnessa.2 aylık 15tl belediyenin her şeyde var.

sana 1 günümü anlatayım üstad :)
sabah 07:50 de alarm çalar 08:05 gibi kalkarım traş olur işe giderim
Saat 08:45 gibi bizim iş yerindeki arkadaşlarla otururuz bugun napacaz ne edecez otururuz muhabbetını yaparız
saat 12:00 da eve gelir melemen yapar yerim :)
saat 13:00 işe giderim saat 17:00'a kadar geri kalan işleri yapar eve gelirim(başka gidecek yer yok ıssız bi ada gibi yaşadıgım yer :D )
saat 17:00 gelirim eve bi çay sora otururum pc başına lol film ve youtube üçlemesinde saat 01:30 gibi yatarım ve bu döngü cumaya kadar boyle gider hafta sonu malum arabada var artık (kredisini oduyom :D ) cmt pazar tatil modu + youtube son 1.5 yıldır boyle gider durur :)

Hayattan zevk almasını bilmeli ;)
en nefret ettiğim şey monoton hayattır bu yüzden hep ani kararlar verip arkana bakmamak RAHATLATIR.
para kazanma açılmıyormu bas git eminönünde gez, işleniyordamı kaldı alışverişe çık OHH MİSS

sabah 8 akşam 5 Kpss. sonra yt, total war rome2, film.

Bilgisayarcıda çalışıyorum, aynı zamandada bilgisayar programcılığı okuyorum 1. sınıfım hergün rutin hafta sonu bile sıkıcı geçiyor :D

Üniversitedeyiz günde 2 saat derse giriyorum gerisi yatış :D

Bütün gün evdeyim, okullar açıldığında 2 gün okul 3 gün staja gitmem gerekiyor ama stajı tanıdık yanında yapıyorum ve okula da sadece sınav olduğu zamanlar gitmeyi düşünüyorum diğer zamanlar full pc başında kanal açıp video yüklemeyi düşünüyorum yaza kadar bu planım var yaz geldiğinde ise param da olacak hem tatil yapıp hem de istanbula abimin yanına gitmeyi ingilizce kursuna gidip yurtdışı üni hayallerimi gerçekleştirmeyi düşünüyorum

İş güç. Sabah akşam çalışıyoz. Akşam anca 1-2 saat belki ayırabiliyom yt ye. Oda telden.

valla şuan minüsküs yırtıgı var dizimde 1haftadır yatıyorum işten 1ay rapor verdiler 1ay paralı izindeyim bodyye gidiyodum 5 aydır sakatlandık şuan evde youtubeyi bota koyunca gamerangerda fifa 07 online yapıyorum vakit geçirmek için :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri