Selam beyler ben yaklasık 1 sene oldu youtube işine baslıyalı son 6 aydırda aşagı yukarı gelirimi sabitlemiş durumdayım ama elimdeki kanallar artık düzenli gelir getiriyor buna ragmen ben yedek kanallar açarak kendime iş çıkartıyorum ne olur ne olmaz diyip bir anda sıfırı görmemek için ama tabiki buda bir yerden sonra sıkıyor insanı he ne kazanıyorsun kardeşimde paraya doydun derseniz ben daha önce asgari ücretle geçinen biriydim şimdi en az 3-4 mislini kazanıyorum şükür Allah'a o yüzden youtube işindende eskisi kadar keyif almadıgım için yatırımlı yatırımsız internette beni oyalayacak gelir elde edebilecegim ekstra fikirler istiyorum site konusunda bilgim yok yani site açıp onla ilgilenmek falan çabuk sıkılacagım şeyler bunun dışında önerilerniz nelerdir riskli işler olabilir sorun değil önemli değil iş ne kadar riskliyse ona göre az yatırımla devam ederim ayrıca youtubede hem spam hem özgün çalışmaktayım yani ikinci bir cevap olarak özgün video çek diyen arkadaslar olursa die yazıyorum onuda yapıorum sırf vakit geçsin die ehliyet kursunada yazılıcam ama genede gün için çok büyük boşluklar oluyor buda insanı hasta gibi yataga baglıyor açıkcası neler önerirsiniz şimdiden cevaplar için teşekkür ederim