Youtube Dışınde Ne yapabilirim

E-ticaret en mantıklı işlerden birisi bizler için. Yada blog açabilirsin. Özgün yazıların ile zamanla güzel kazanmaya başlarsın..

Selam beyler ben yaklasık 1 sene oldu youtube işine baslıyalı son 6 aydırda aşagı yukarı gelirimi sabitlemiş durumdayım ama elimdeki kanallar artık düzenli gelir getiriyor buna ragmen ben yedek kanallar açarak kendime iş çıkartıyorum ne olur ne olmaz diyip bir anda sıfırı görmemek için ama tabiki buda bir yerden sonra sıkıyor insanı he ne kazanıyorsun kardeşimde paraya doydun derseniz ben daha önce asgari ücretle geçinen biriydim şimdi en az 3-4 mislini kazanıyorum şükür Allah'a o yüzden youtube işindende eskisi kadar keyif almadıgım için yatırımlı yatırımsız internette beni oyalayacak gelir elde edebilecegim ekstra fikirler istiyorum site konusunda bilgim yok yani site açıp onla ilgilenmek falan çabuk sıkılacagım şeyler bunun dışında önerilerniz nelerdir riskli işler olabilir sorun değil önemli değil iş ne kadar riskliyse ona göre az yatırımla devam ederim ayrıca youtubede hem spam hem özgün çalışmaktayım yani ikinci bir cevap olarak özgün video çek diyen arkadaslar olursa die yazıyorum onuda yapıorum sırf vakit geçsin die ehliyet kursunada yazılıcam ama genede gün için çok büyük boşluklar oluyor buda insanı hasta gibi yataga baglıyor açıkcası neler önerirsiniz şimdiden cevaplar için teşekkür ederim

Web site isinin zor bir tarafi yok aslinda eger dusunurseniz pm atin size yardim edeyim. Fakat web sitesiyle kazanmak yt den kazanmaktan daha zordur ama surekliligi var.
1-2 tane yazar alirsiniz arada kendiniz de yazarsiniz. 1 yil sonra site iyi yerlere gelir o zaman reklam alirsiniz o zaman ytden daha iyi kazanabilirsiniz

İnternetin yatırımı E-ticaret bence. Ancak iyi para ve fikir lazım.

Web site isinin zor bir tarafi yok aslinda eger dusunurseniz pm atin size yardim edeyim. Fakat web sitesiyle kazanmak yt den kazanmaktan daha zordur ama surekliligi var.
1-2 tane yazar alirsiniz arada kendiniz de yazarsiniz. 1 yil sonra site iyi yerlere gelir o zaman reklam alirsiniz o zaman ytden daha iyi kazanabilirsiniz

ne tarz bir site açmamı önerirsiniz veya belirli siteleri anahtar teslim ne şekilde kaç gün sürede ve fiyat olarak ne kadarda teslim ediyorsunuz pm atarmısın

Blog ile uğraşmak yerine, e-ticaret ile uğraşırsan cebine daha çabuk para girer.

mantıklı soru. bu iş sakat 3 ay sonra bambaşka şeyler konuşuyor olabiliriz

hocam gelirin eğer 2,5 üstüyse ve sıkılıyosan ben sana ne diyeyim ki :D

eğer ben öyle kazansaydım daha çok uğraşır daha fazla kazanmaya çalışırdım. Atıyorum alırdım laptopumu gider bi kafeye oturur orda çalışırdım. geri kalan saatlerde mesela bisikletimi alır takar go promu gezerdim özellikle sahile yakın olan bir yerde oturuyorsan çok iyi bir fikir. bence senin biraz evden uzaklaşman lazım. Arkadaşlarını al kayık kirala balık tutun gibi gibi. ben bu gibi şeyler yapardım eğer sabit bir gelirim olsaydı. Fazla para istemeyecek aktiviteler yapıp bir yandan da ytdan gelen parayı kenara atardım.

İnşallah youtube bitmez böyle bir sektör ne duydum ne gördüm :D

ne tarz bir site açmamı önerirsiniz veya belirli siteleri anahtar teslim ne şekilde kaç gün sürede ve fiyat olarak ne kadarda teslim ediyorsunuz pm atarmısın

Hocam sağlık ve moda sektörü her zaman iyi para kazandırır o ikisinden birini seçmenizi öneririm. Alt yapı wordpress kullanmanız iyi olacaktır. Bir de tema aldınız mı tadından yenmez :)
Eğer açmayı düşünürseniz her konuda yardımcı olabilirim bir pm uzağınızdayım yazar vs de önerebilirim

[MENTION=13074]mixnewss[/MENTION] sana ben bişi derdim de ayıp olur abi :D:D:D:D:D

ne dersin kardeşim sölede bilelim ortaya laf atıp susma

---------- Spam Engelliyici 23:30 ---------- Önceki Mesaj 23:28 ----------

hocam gelirin eğer 2,5 üstüyse ve sıkılıyosan ben sana ne diyeyim ki :D

eğer ben öyle kazansaydım daha çok uğraşır daha fazla kazanmaya çalışırdım. Atıyorum alırdım laptopumu gider bi kafeye oturur orda çalışırdım. geri kalan saatlerde mesela bisikletimi alır takar go promu gezerdim özellikle sahile yakın olan bir yerde oturuyorsan çok iyi bir fikir. bence senin biraz evden uzaklaşman lazım. Arkadaşlarını al kayık kirala balık tutun gibi gibi. ben bu gibi şeyler yapardım eğer sabit bir gelirim olsaydı. Fazla para istemeyecek aktiviteler yapıp bir yandan da ytdan gelen parayı kenara atardım.

kardeşim ben şımarıklık olsun diye bu kadr bu kadar kazanıyorum yazmadım yanlıs anlama sakın lütfen hatta bu ayki gelirimin yarısını yazdım ama daha fazla ugrasmak çalışmak beni iyice bu işten sogutuyor o yüzden böle bir arayış içindeyim o bisiklet işi olmaz:D ben yapamam yani:D

ne dersin kardeşim sölede bilelim ortaya laf atıp susma

---------- Spam Engelliyici 23:30 ---------- Önceki Mesaj 23:28 ----------

kardeşim ben şımarıklık olsun diye bu kadr bu kadar kazanıyorum yazmadım yanlıs anlama sakın lütfen hatta bu ayki gelirimin yarısını yazdım ama daha fazla ugrasmak çalışmak beni iyice bu işten sogutuyor o yüzden böle bir arayış içindeyim o bisiklet işi olmaz:D ben yapamam yani:D

Bu ayki gelirinin yarısını mı yazdın? Sana birden kanım ısınmaya başladı benim :D :D

hocam gerçekten para gelen bir işten soğuman çok ilginç İnşallah bu sıkıntıyı atlatabileceğin bir iş, bir aktivite bulursun. Bisiklet işi olmaz ağır abiyim diyosun yani :D

Bu ayki gelirinin yarısını mı yazdın? Sana birden kanım ısınmaya başladı benim :D :D

hocam gerçekten para gelen bir işten soğuman çok ilginç İnşallah bu sıkıntıyı atlatabileceğin bir iş, bir aktivite bulursun. Bisiklet işi olmaz ağır abiyim diyosun yani :D

mahalledekiler taslar beni:D:d ya yok be kardeşim sizde iyice şımarık yaptınız beni ben sadece ek iş arıyorum çünkü bir süre ulastıkdan sonra belirli bir sabit gelirin oluyor yani bu işte hiç kazanamayan adamla 4 aydır kazandıran veya 6 aydır kazandıran kanalları adamın 7bin tlye ulasması aynı zorlukda değilki ben yedi bin kazanıyorum ama bir kanalımın ortalama 2bin lira getirisi var digerleri yeni kanallar belki bir altı ay daha açık kalırsa sabit gelirim sallıyorum 5 bine çıkıcak bu sefer şuan ugrastıgım kadar bile ugrasmıcam 7 bin liraya ulasmak için yani sabır meselesi ben 1 yıldır hiç para kazanamıyordum dogru düzgün yeni yeni çalışmalarımın meyvesini alıyorum

bu aralar sırf bu konuyu düşünüyorum.oturmaktan ve aldığımız paralarla yemekten iyice göbek yaptım.sabah koşularına başlamayı düşünüyorum ama gece erken yatabilirsem :D

spor salonları aylık ortalama ne kadar bilen var mı?

Yıllık 1.200 - 2.000 TL arası değişen spor salonları var.Biraz araştırıp kafanıza uygun bir yeri bulabilirsiniz.

Parayı bir yıl kadar biriktirin nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama şehrinizde üniversitelilerin takıldığı semte veya bölgeye gidin bir cafe veya dönerci - fast food gibi birşey açın çok iyi para kaldırırsınız

mahalledekiler taslar beni:D:d ya yok be kardeşim sizde iyice şımarık yaptınız beni ben sadece ek iş arıyorum çünkü bir süre ulastıkdan sonra belirli bir sabit gelirin oluyor yani bu işte hiç kazanamayan adamla 4 aydır kazandıran veya 6 aydır kazandıran kanalları adamın 7bin tlye ulasması aynı zorlukda değilki ben yedi bin kazanıyorum ama bir kanalımın ortalama 2bin lira getirisi var digerleri yeni kanallar belki bir altı ay daha açık kalırsa sabit gelirim sallıyorum 5 bine çıkıcak bu sefer şuan ugrastıgım kadar bile ugrasmıcam 7 bin liraya ulasmak için yani sabır meselesi ben 1 yıldır hiç para kazanamıyordum dogru düzgün yeni yeni çalışmalarımın meyvesini alıyorum

doğru diyosun hocam inşalah güzel bir fikir bulursun. inşallah ben de senin gibi gelirlere ulaşırım bakalım :D

Parayı bir yıl kadar biriktirin nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama şehrinizde üniversitelilerin takıldığı semte veya bölgeye gidin bir cafe veya dönerci - fast food gibi birşey açın çok iyi para kaldırırsınız

Mixnewss tanıyorsam bu işe asla girmez :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri