Youtube Dışınde Ne yapabilirim

sanal dışı iş yapmak isteyen ve 20 k civarı sermayesi olan arkadaş varsa , hp5500 alıp poster, tablo , kanvas tablo işine girebilir... Online satışla desteklenirse saglam ekmek yenir. İçine bi de led döşedinmi tadından yenmez...

Çünkü Seni tanıyorum kardeşim Oldugun yerde yanı bulundugun semtte bu tarz bir işe kalkışmazssın o yuzden dedim ;)

ona benim param yetmez zaten :D ki kalkısmamda haklısın en yakın üniversite Lalelide kaşarlı tost satıyorum dediğimde çok farklı işler çıkarabilrler

ona benim param yetmez zaten :D ki kalkısmamda haklısın en yakın üniversite Lalelide kaşarlı tost satıyorum dediğimde çok farklı işler çıkarabilrler

Aynen en güzeli 2 tane makleci bulup moda saglık vb uzerene wp tabanlı saglam temalı bir site açman adsenseye hemen baglamadan diğer reklam firmaları ile çalışabılır extra kazanç olabılır.. web haricinde dışarda bir iş yapmak istiyorsan eminonu yakın zaten sana neler yapabılecegıne göz gezdirebilirisn ;)

website işinden para kazanma olayı bana hep komik geliyor. 8 seneyi aşkın süredir kesintisiz yayın yapıyorum, kendisini ancak karşılıyor. Bildiğin amme hizmeti yapıyoruz biz.

275 tl server parası var sadece :D

reelde bi bilgisayarcı felan açabilirsin internet cafe playstation cafe olabilir telefoncu olabilir koyarsın birini kasaya sen arkada youtubeyle uğraşırsın

Selam beyler ben yaklasık 1 sene oldu youtube işine baslıyalı son 6 aydırda aşagı yukarı gelirimi sabitlemiş durumdayım ama elimdeki kanallar artık düzenli gelir getiriyor buna ragmen ben yedek kanallar açarak kendime iş çıkartıyorum ne olur ne olmaz diyip bir anda sıfırı görmemek için ama tabiki buda bir yerden sonra sıkıyor insanı he ne kazanıyorsun kardeşimde paraya doydun derseniz ben daha önce asgari ücretle geçinen biriydim şimdi en az 3-4 mislini kazanıyorum şükür Allah'a o yüzden youtube işindende eskisi kadar keyif almadıgım için yatırımlı yatırımsız internette beni oyalayacak gelir elde edebilecegim ekstra fikirler istiyorum site konusunda bilgim yok yani site açıp onla ilgilenmek falan çabuk sıkılacagım şeyler bunun dışında önerilerniz nelerdir riskli işler olabilir sorun değil önemli değil iş ne kadar riskliyse ona göre az yatırımla devam ederim ayrıca youtubede hem spam hem özgün çalışmaktayım yani ikinci bir cevap olarak özgün video çek diyen arkadaslar olursa die yazıyorum onuda yapıorum sırf vakit geçsin die ehliyet kursunada yazılıcam ama genede gün için çok büyük boşluklar oluyor buda insanı hasta gibi yataga baglıyor açıkcası neler önerirsiniz şimdiden cevaplar için teşekkür ederim

skype adresini ya da telefon numaranı pm den yazarsan yardımcı olmaya çalışayım hocam. Benim de yaptığım bir iş var youtube dışında.

Spor yaparsiniz duzenli baya para gidiyor yemeye :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri