YouTube Diss Furyası #2

Feritings

Yasaklanmış
Merhabalar, az çok YouTuber'ların birbirlerine diss atışmalarını görmüşsünüzdür. Birbirilerine kendi aralarında diss videoları hazırlıyorlar ve bu diss videoları günler içerisinde rahatlıkla milyonları buluyor. İşi çözdüler çünkü yabancılarda sadece diss videosu yapıp parayı kıran var (Jake Paul, Logan Paul) Bakalım nereye kadar gidecek ve yabancılardaki gibi başarılı olabilecekler mi :D:cool: Neredeyse şu son 2 aydır diss TR YouTube'unu kavurmuş durumda valla.

An İtibariyle Yeni Diss Videoları :

https://www.youtube.com/watch?v=vNI2bc58BNs
https://www.youtube.com/watch?v=ZrLKyqdQjBY
https://www.youtube.com/watch?v=YS-u_-MPY0s

4.939.163 abone, 2.125.884.179 görüntüleme
18 Kas 2012 tarihinde katıldı

2 Milyar izlenmeye en kötü 2 trilyon almıştır

BGBG 1 TL olsa,

Neyse zenginin parası züğürdün çenesini yorar :)

Enes rekorunu paylaşmış 48 saatlik 15m Helal olsun

çok şükür, bugünde başkası adına utandım..

Yabancı Youtuber lar yaptı Türkiye ye gelcelceği belliydi saten :)

Bu arada en iyisi #Biziz

başarılı olabilceklermi demişsinde birinin 25m izlenme birinin 31m izlenme var en sonki videonun 7myi geçti nerdeyse

bunlar ilerde büyüyecekler illa olgunlaşacaklar ileride kendilerine süper bir hayat hazırlıyorlar helal olsun.

şu enes'e başka kıl olan var mı? şimdi kıskanıyorsun diyen olacak ama gerçekten kıskançlık değil çok itici geliyor bana :s

kitleleri genellikle aynıydı aynı olmayan kitleleride aynı yaptılar hepsi büyük kanaldı iyice büyüdü :) zenginin parası mevzusuna döndü :D

şu enes'e başka kıl olan var mı? şimdi kıskanıyorsun diyen olacak ama gerçekten kıskançlık değil çok itici geliyor bana :s

kıskançlıkla alakası yok hocam, hiç yüzünü görmemiş olupta yolda felan denk gelsem yine itici bulurum.

Enes'in konuşmasını sevmiyorum ama video hazırladığı kitle belli rol yapıyor reelde görmeden birşey diyemem :)

kısaca: bize ne a__

gulme-hareketli-resim-0104.gif

Ben kendimi boş adam sanıyorum ama bu tipleri izleyen milyonlarca Ergen ve Genç kuşak var.
Türkiyede ne kadar boş insan var hesabını tutmaya hesap makinesi yetmez.
:D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri