Youtube Dizi Fragmanları E-Book V.1

[MENTION=2908]MPVH[/MENTION]
Hocam video ortası reklamlarını kullanıyor musunuz ? Ya da kaç dk arayla ayarlıyor sunuz ?

aynısını ben soracaktım.Video ortası kullandıgım videolar çogunlukta oldugu zaman gunluk 200 geliyor video ortası kaybolunca 30 40 :S

Mpvh yorumun icin tsk ederim kardesimm. Ben kendim o dizilerden telif almadigimdan dolayi onlari dahil rtmedim. Ayrica ebookta belirttim her zaman ilk paylasan olmalisiniz diye ilk paylasilan olundugunda genel olarak telif gelmez. Ve kitap icindeki bilgileri burda paylasmayalim kardesim :)

Alacaklara hayırlı olsunda.
Bu konuyu açan üyede Tbm yerlerde kazanç yerlerde.
kendine hayrı yokki, millete hayrı olsun.
:cool:

Arkadaş bütün dizileri denemiş herhalde. Alacaklar için büyük kolaylık olacaktır. Tecrübesini satıyor sonuçta. Ama telif gelme riskide herzaman vardır bence.

ebookta belirttim her zaman ilk paylasan olmalisiniz diye ilk paylasilan olundugunda genel olarak telif gelmez.

Arkadsım benim dizi işimde oldugumu/kazanclarımı ve bilgilerimi herkes bilir.
Yanlıs bilgi veriyorsun bak konunu baltalamak istemiyorum.
İlk paylaşanın videosu daha çok izleneceği için telif riski daha yüksektir.

Bak bu dün geceki videolarım.
up0cc.png

Bu 1 haftadır ilk yüklemiş olmamama rağmen izlenen videom.
up0cv.png

Bu kadar bilgiye/izlenime/kazanca sahip olamam rağmen ben e-book satmıyorum.Şurda 2-3 para kazanan e-book satmaya çalışıyor!

Telif riski her dizi de hemen hemen vardır.Bazen Dizinin resmi kanalı atar,bazen yapımcı atar,bazen kanal atar.

Ayrıca şunu da belirtmek isterim Yt'da kanalı olan dizinin telif vermediğini de bilriim ben.

Neyse fazla konuyu uzatamk istemiyorum.Adsense kazancını paylaşmadım.Paylaşmak zorunda bırakma beni.
Hayırlı Satışlar.

Alacaklara hayırlı olsunda.
Bu konuyu açan üyede Tbm yerlerde kazanç yerlerde.
kendine hayrı yokki, millete hayrı olsun.
:cool:

kardeş kendi tbm yüksekse sana Allah daha çok versin. :)

---------- Mesaj saat 19:09:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:06:57 civarında gönderildi. ----------

Arkadsım benim dizi işimde oldugumu/kazanclarımı ve bilgilerimi herkes bilir.
Yanlıs bilgi veriyorsun bak konunu baltalamak istemiyorum.
İlk paylaşanın videosu daha çok izleneceği için telif riski daha yüksektir.

Bak bu dün geceki videolarım.
up0cc.png

Bu 1 haftadır ilk yüklemiş olmamama rağmen izlenen videom.
up0cv.png

Bu kadar bilgiye/izlenime/kazanca sahip olamam rağmen ben e-book satmıyorum.Şurda 2-3 para kazanan e-book satmaya çalışıyor!

Telif riski her dizi de hemen hemen vardır.Bazen Dizinin resmi kanalı atar,bazen yapımcı atar,bazen kanal atar.

Ayrıca şunu da belirtmek isterim Yt'da kanalı olan dizinin telif vermediğini de bilriim ben.

Neyse fazla konuyu uzatamk istemiyorum.Adsense kazancını paylaşmadım.Paylaşmak zorunda bırakma beni.
Hayırlı Satışlar.

kardeş sen paylaşmak istemiyosan bilgilerini bu beni alakadar etmez. Ayrıca ben ne yaptıysam ne etiket girdiysem ve hangi videoları kazandıysam herşeyi en ince ayrıntısına kadar paylaştım. peki sen tamam o kadar kazanç yapabiliyorsun. bunu paylaşabilecek cesaretin var mı :)

---------- Mesaj saat 19:11:01 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:09:09 civarında gönderildi. ----------

Arkadaş bütün dizileri denemiş herhalde. Alacaklar için büyük kolaylık olacaktır. Tecrübesini satıyor sonuçta. Ama telif gelme riskide herzaman vardır bence.

teşekkür ederim kardeşim. haklısın sende :). telif verme riski tabikide tüm dizilerde mevcut olan bişey. ama ben söylediğim dizilerin hiçbirisinde bu zamana kadar telif almadım. telif almadığım dizileri paylaştım e-bookta.

peki sen tamam o kadar kazanç yapabiliyorsun. bunu paylaşabilecek cesaretin var mı :)

[MENTION=1316]Alex[/MENTION] [MENTION=2357]iwocan[/MENTION] [MENTION=167]SerdarOzkan[/MENTION] [MENTION=2509]Kaanbulut[/MENTION][MENTION=247]Titan[/MENTION] [MENTION=2350]bemonth[/MENTION] [MENTION=237]Aprcc[/MENTION]
ne diyor bu arkadaş?

O nasıl bir sistem hocam 10 kişiye referans verdiniz ben neden para vereyimki kitaba :)

daha 10 mesajın var konu açıyosun

yanlış anlaşılmayacaksa bişey söylicem konuyu baltalama amacında değilim
dete fabulo neydi tam bilmiyorum, admin adsense satışına iki kural getirdi
birinci kural ticaret sayın 10 olacak bu yoksa 2. kural en az 100 mesajın olması şart dedi dete fabulo admini. Adminler bu mesajımı görüyorsa Satış ile alakalı her türlü konuyada bu iki şartı getirsin bu iki şart olmasa bile buna benzer alternatifler getirsinler saygılar

daha 10 mesajın var konu açıyosun

yanlış anlaşılmayacaksa bişey söylicem konuyu baltalama amacında değilim
dete fabulo neydi tam bilmiyorum, admin adsense satışına iki kural getirdi
birinci kural ticaret sayın 10 olacak bu yoksa 2. kural en az 100 mesajın olması şart dedi dete fabulo admini. Adminler bu mesajımı görüyorsa Satış ile alakalı her türlü konuyada bu iki şartı getirsin bu iki şart olmasa bile buna benzer alternatifler getirsinler saygılar

yahu adamın konusunu neden baltalıyorsunuz ki? Admin onay verdi satışa hala yok ilk yazı son yazı. Alacaksanız alın almayacaksanız gereksiz yapmayın lütfen.

yahu adamın konusunu neden baltalıyorsunuz ki? Admin onay verdi satışa hala yok ilk yazı son yazı. Alacaksanız alın almayacaksanız gereksiz yapmayın lütfen.

olsun kardeşim canları sagolsun :)

---------- Mesaj saat 19:30:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:27:04 civarında gönderildi. ----------

Yakinda buralar cok telif yedim konulari ile dolacak gibi .

fga yorumun için teşekkür ederim kardeşim. dediğim gibi kardeş ben bu zamana kadar hiç telif yemediğim dizileri paylaştım. daha doğrusu şöyle izah edeyim 1-2 aylık ekleyipte hiç telif vermeyen dizileri paylaştım.eğer başka arkadaşlarda böyle bir durum söz konusu olursa bana geri dönüş yapsınlar zaten :)

Sen bonnayı tanımıyosun galiba dizi işinde geçemezsiniz adamı olayı çözmüş artık. :)

olsun kardeşim canları sagolsun :)

fga yorumun için teşekkür ederim kardeşim. dediğim gibi kardeş ben bu zamana kadar hiç telif yemediğim dizileri paylaştım. daha doğrusu şöyle izah edeyim 1-2 aylık ekleyipte hiç telif vermeyen dizileri paylaştım.eğer başka arkadaşlarda böyle bir durum söz konusu olursa bana geri dönüş yapsınlar zaten :)

Bir buyugun olarak bende bir tavsiyede bulunayim. Daha dogrusu forumda daha once yazdigim birseyi tekrar yazayim .(Bu ara bu tur cumleleri cok tekrarlamaya basladim)

Dizi isinde olanlarin kanallari bir gun kapanmaya mahkumdur.

Kapanana kadar ne alirsaniz kardir ama bu konuda hem fikiriz.

Sen bonnayı tanımıyosun galiba dizi işinde geçemezsiniz adamı olayı çözmüş artık. :)

doğrudur kardeşim. zaten bu paylaştığı resimlerden belli oluyordu.. sadece konunun baltalanmasını istemedim ben. yoksa bonnaya karşı bir art niyetim tabi ki yok . ama herkes benim sadece kazançlarıma bakarak konuştu.

eminimki forumda daha günlük 10 dolar kazanamayan birçok arkadaşımız mevcuttur. bende bu yüzden onlara katkı amaçlı böyle bir e-book çıkarttım. bilirkin ki bedavaya paylaşsam fazla kıymetli olmaz.

o yüzden fiyat 10 tl olarak belirledik. ayrıca şunu belirteyim. ben 15 tl olarak belirlemiştim. admin 10 tl daha uygundur dedi ona göre 10 tl yaptık. sonuçta bu işi onlar tabi daha çok biliyorlar.

Bir buyugun olarak bende bir tavsiyede bulunayim. Daha dogrusu forumda daha once yazdigim birseyi tekrar yazayim .(Bu ara bu tur cumleleri cok tekrarlamaya basladim)

Dizi isinde olanlarin kanallari bir gun kapanmaya mahkumdur.

Kapanana kadar ne alirsaniz kardir ama bu konuda hem fikiriz.

eyvallah abicim sağolasın fikirlerin için :).

bana görede özgün olmayan kanalların çoğu birgün kapanmaya mahkumdur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri