Benim bildiğim şu şekilde:
Google+ yı tamamen bilgilerinizi doldurmanız gerekiyor, hakkında kısmını herşeyi doldurun, email adresi ekleyip doğrulamanız gerekiyor, web sitenizi doğrulamanız gerekiyor, web sitesi doğrulamada basit bir yöntem. Ücretsiz hosting firmalarından sub domain alan adı olarak web sitesi açıp o şekilde google size sunduğu .html dosyayı ftp ile atıp basit bir şekilde doğrulama yapabilirsiniz. Google+ ile youtube da kanal adı aynı olması gerekiyor. Hakkında kısmında aynen google+ da olduğu gibi açıklamalar ve twitter facebook instgram ne kadar hesabınız varsa ekleyin minumum 3 olmak üzere. Birde google+ da email doğrularken hakkında kısmında iletişim den ekliyoruz, orada bir de cep numarası var. Onu da eklesek tabi ki daha iyi olur fakat herkese açık kalmak zorunda. Onu bir türlü anlamadım. Birde yukarıda arkadaşın biri google link vermiş, oradaki googlenin yazdığı kurallar arasında makul bir takipçi sayısına ulaşmak yazıyor. Onuda nasıl hallederiz bilemiyorum. Özgün video konusuna gelince tabi ki de daha etkili olur fakat özgün olmayan doğrulanmış kanal görmüştüm geçenlerde bir kaç tane. Mesela oyun videosu yüklemişler ama başka bir doğrulanmış kanaldan çekmişler. Yükleme tarihleri arasında 2 gün vardı. Bunun dışında eklediğiniz facebook ve twitter hesabınızda doğrulanmış sayfa olursa youtube kanalı kısa sürede doğrulanmış ad oluyormuş. Yukarıdaki anlattıklarımda normalde izlediğim videoda analatan kişi 5 dk içinde doğrulanmış ad olur diyordu ama benim henüz doğrulanmadı. Hem özgün çalışmıyorum hemde takipçi sayım makul sevide değil. Umarım bu konuyu kısa zamanda çözeriz.