••••• YouTube Download ve Upload Hizmeti! Gerçekten Mükemmel Fiyat? ETİKET ve TBM EKLENTİSİ! •••••

W
  • Kullanıcı WSBGDH
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Alışveriş
W

WSBGDH

Guest
Merhabalar,

Arkadaşlar olayı uzatmaya gerek yok herhalde diye düşünüyorum. Youtube kanallarını kopyalayıp sizin kanalınıza yüklüyoruz. Ya da verdiğiniz linkleri download edip sizin kanalınıza yüklüyoruz. Hemen açıklamaya geçelim;

1. YouTube videolarının linklerini iletirseniz download ettikten sonra hesabınıza yükleyebilirim.
  2. YouTube kanalı verirseniz, bütün kanalı kopyalayıp sizin hesabınıza yükleyebilirim.
  3. YouTube hesabınız ve kanalınız yoksa, +5 TL karşılığında size özel ve telefon onaylı bir kanal açabilirim.
  4. İş sonunda açılan kanalı size tüm bilgileriyle teslim ediyorum. Video linki raporlaması yapmıyorum, hesabınıza girer bakarsınız.
  5. Telifli v.s şeklindeki videolara karışmıyorum, hesabınıza girip silebilirsiniz.
  6. Örneğin bir eğlence (funny) kanalı indirdik. Videolarınızı yüklerken funny ile alakalı kelimeleri analiz eder etiketlerim.
  7. Kelimeleri etiketlerken TBM oranlarını da göz önünde bulunduruyourm, böylelikle para kazanma yüzdeniz artar.
  8. Etiket ve TBM danışmanlığı tek kanal kopyalama işlemi için 10 TL'dir.
  9. URL üzerinden yapılan indirmelerde yani farklı farklı videolarda, kanal olmadığı ve tek alanda yoğunlaşılamadığı için tekil videolarda TBM ve Etiket danışmanlığı yoktur.

Hesap ve diğer materyallerin ücretlendirilmesi; (Opsiyonel)

1 adet TELEFON ONAYLI gmail hesabı + YouTube kanalı : 5 TL
1 kanal (sektör) kopyalama için T.B.M. ve etiket danışmanlığı : 10 TL

Download + Upload İşlemi İçin Fiyatlandırma Kampanyası;

►►►► 500 adet videoya kadar download + upload : 5 TL ◄◄◄◄
f057105b.gif
f057105b.gif
f057105b.gif
1000 adet videoya kadar download + upload : 10 TL
f057105b.gif
f057105b.gif
f057105b.gif

►►►► 1500 adet videoya kadar download + upload : 12.5 TL ◄◄◄◄
►►►► 2000 adet videoya kadar download + upload : 17.5 TL ◄◄◄◄
►►►► 5000 adet videoya kadar download + upload : 45 TL ◄◄◄◄
f057105b.gif
f057105b.gif
f057105b.gif
10000 adet videoya kadar download + upload : 75 TL
f057105b.gif
f057105b.gif
f057105b.gif

Turuncu ve yanıp sönen yıldızlı [
f057105b.gif
] paketler en ideal ve en uygun paketlerdir. 10000 adet video seçeneği 75TL olup dilediğiniz kadar kanal verebilme seçeneğine sahipsiniz.

İletişim sadece P.M yoluyladır. Ödeme seçenekleri ise Ziraat Bankası ve PayPal.
PayPal alımlarında seçiciyim ve teklifim farklıdır. Bu hakkım tamamen gizlidir.

Bu hizmet tamamen kişisel bir hizmetimdir. Meyuza markasıyla hiçbir ilişkisi ve bağımlılığı yoktur.

Saygılarımla,
Mert YÜZÜAK

Sana X kanalı vereceğim tüm etiketlerini çekecek misin? Yoksa kafana göre mi etiketler koyacaksın? Bir de teslim süresi ne kadar? Bir de kanal kopyalama işi içindeki video sayısına göre mi para belirleniyor?

Uplaod degil Uploaddir hocam.Hayirli satislar :)

Merhaba hocam CTRL+V yaptığım yerlerde hatalarım olmuş, biliyorum zaten farkındayım ancak uyarınız için teşekkürler düzenliyorum.

hayırlı satışlar

Teşekkür ediyorum.

Sana X kanalı vereceğim tüm etiketlerini çekecek misin? Yoksa kafana göre mi etiketler koyacaksın? Bir de teslim süresi ne kadar? Bir de kanal kopyalama işi içindeki video sayısına göre mi para belirleniyor?

Etiket çekmiyorum, bot kullanmıyorum. Videoları yüklüyorum.

Özel etiketleme istiyorsanız 1 kanaldaki tüm videolara etiketler özenle seçilip eklenir. Kafama göre etiket koymuyorum, kanal içeriği (kelimesi) ile alaklı etiketleri TBM durumuna göre ekliyorum ve fiyatı extra +10TL'dir.

Evet, video sayısına göre belirleniyor.

10.000 Adet videoyu 50 kanala 200'er adetden,benim verdigim kelimeleri Youtube'da aratarak playlistleri yada kanallari indirip atacak,Attikdan sonra kanaldaki uyari verenleri sileceksin,hepsi para kaznamaya aktif olarak teslim edilecek ve 5 gun icinde 50 kanali teslim edeceksin.Sadece verecegim etiketleri kanallarin Varsayilan bolumune gireceksin.Elle yada manuel etiket eklenmeyecek.

Fiyat alayim aynen dedigim sekilde ?

Not; Hesaplari ben verecegim.(Kanallari)

15 Kanal açıp sana verirsem her kanala 300 video atabilirmisin videoları sen seç fakat kesinlikle eski videolar olmasın güncel videolar olsun ayrıca açağın kategori ile ilgili etiketler girmelisin etiketleri varsayılan olarak girebilirsin. fiyatı pm olarak atabilirmisin bana.

10.000 Adet videoyu 50 kanala 200'er adetden,benim verdigim kelimeleri Youtube'da aratarak playlistleri yada kanallari indirip atacak,Attikdan sonra kanaldaki uyari verenleri sileceksin,hepsi para kaznamaya aktif olarak teslim edilecek ve 5 gun icinde 50 kanali teslim edeceksin.Sadece verecegim etiketleri kanallarin Varsayilan bolumune gireceksin.Elle yada manuel etiket eklenmeyecek.

Fiyat alayim aynen dedigim sekilde ?

Not; Hesaplari ben verecegim.(Kanallari)

Merhaba,

Para önemli değil sizin için ilk etapta. 1 deneme yaparsak en azından işin revizesini ve seriliğini öğrenmiş olurum hocam.

Bana 1 adet hesap ve o hesap için kelime v.s şeklinde verirsen bir 200 video denemesi yapalım.

15 Kanal açıp sana verirsem her kanala 300 video atabilirmisin videoları sen seç fakat kesinlikle eski videolar olmasın güncel videolar olsun ayrıca açağın kategori ile ilgili etiketler girmelisin etiketleri varsayılan olarak girebilirsin. fiyatı pm olarak atabilirmisin bana.

Video seçimi yapmıyorum hocam yanlış anlaşılmasın konu. Ben sadece download + upload işini yapıyorum.

Merhaba,

Para önemli değil sizin için ilk etapta. 1 deneme yaparsak en azından işin revizesini ve seriliğini öğrenmiş olurum hocam.

Bana 1 adet hesap ve o hesap için kelime v.s şeklinde verirsen bir 200 video denemesi yapalım.

Video seçimi yapmıyorum hocam yanlış anlaşılmasın konu. Ben sadece download + upload işini yapıyorum.

ozaman kaynağıda ben versem yani kanalı indirilecek videoları falan olurmu ozaman ?

ozaman kaynağıda ben versem yani kanalı indirilecek videoları falan olurmu ozaman ?

Video kanalı olsun aynı şekilde indirir yüklerim.

Etiket v.s isteniyorsa örneğin kanal funny ile ilgili. Funny ile ilgili etiketleri (alaka düzeyi, aranma hacmi ve tbm) giriyorum.

Video kanalı olsun aynı şekilde indirir yüklerim.

Etiket v.s isteniyorsa örneğin kanal funny ile ilgili. Funny ile ilgili etiketleri (alaka düzeyi, aranma hacmi ve tbm) giriyorum.

Yükletsemde tbm için yapıcam normal de vds var sende hızlı ama tbm kelimeler girersen olur ozaman fiyatı ne peki ?

Yükletsemde tbm için yapıcam normal de vds var sende hızlı ama tbm kelimeler girersen olur ozaman fiyatı ne peki ?

TBM etiketleri niche tarzında değildir. Örneğin kelimemiz funny.

Funny kelimesi;

Alaka düzeyi, aranma hacmi ve T.B.M. durumlarına göre etiketlendirme yapılır. Funny videosuna android ya da başka tarzda etiket girmiyorum hocam.

Bir kanalda 30.000 küsür video var. etiketleri varsayılanlara ben kaydedicem. 30.000 videoyu 300 kanala 100 er 100 er yükleme yapacan. Fiyat verir misin.

Merhabalar,

10.000 adet video 75 Türk Lirasıdır. 30.000 adet video download ve upload işlemi ücreti 225,00 Türk Lirası yapmaktadır.

300 adet kanal sizin tarafınızdan karşılanacak anladığım kadarıyla.

100'er 100'er yükleme işlemi için ise 25TL daha işçilik alırım. Toplu olduğu için işçilikten kırım yaptım.

Toplamda 250,00TL'ye işinizi hallederim.

Saygılarımla,

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri