YouTube E-Book Hakkında

ebook satma işi hikaye artık artık bedava verilen bilginin zamanı kime ne kadar faydalı olursan o kadar kitleyi çekersin peşinden küçük düşünmemek gerek diye düşünüyorum.

bunları göze almayacaksan yanlış işle uraşıyorsun o zaman :D

yabancı örnekleri var çokta fazla abone ve izlenmeleri var videoların...

---------- Spam Engelliyici 17:31 ---------- Önceki Mesaj 17:29 ----------

hocam bu tarz fikir öldürücü yorumlara gerek yok bence doğmadan fikri öldürüyorsun öneri veren mesajlar olursa daha faydalı olur siz modsunuz millete kızıyoruz siz yapmayın bari...

benim yorumuma bu tarz cevap veriyorsan bence bu fikrin hiç doğmasın.
-hepsi bir yerde daha anlaşılır
-anlatımın daha öz ve sade olacak
-püf noktalarıyla anlatım olacak gibi cevaplar verebilirdin.

ayrıca çok güzel, bekliyoruz tarzı yorumlardan ziyade benim yorumum gibi yorumlarla fikrin gelişir.

benim yorumuma bu tarz cevap veriyorsan bence bu fikrin hiç doğmasın.
-hepsi bir yerde daha anlaşılır
-anlatımın daha öz ve sade olacak
-püf noktalarıyla anlatım olacak gibi cevaplar verebilirdin.

ayrıca çok güzel, bekliyoruz tarzı yorumlardan ziyade benim yorumum gibi yorumlarla fikrin gelişir.

doğacağı varsa da doğmaz zaten insanların fikri...

damdan düşme yorumlarla fikir gelişmez bence daha önce çalıştığım şirketlerde ilerde hit olacak çok fikrin böyle öldüğünü gördüm...

" İÇERİK OLUŞTUCU AKADEMİSİ" özellikle şu kısımda gerçekten iyi bir anlatım yaparsanız piyasadaki bir açığı doldurmuş olursunuz bende kitabınızı seve seve alırım. Piyasaya çıktığında lütfen beni bilgilendirin [MENTION=14315]zekikaynak[/MENTION]

+15 onay nasıl yapılır k7 vivox ringring gibi bi sistem anlatılırsa şuanda aktif olan
gmailde telefon onayı olmadan nasıl açılır

eklenirse r10 da tutar :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri