Youtube Eğitim , Seo , Para Kazanma Yöntemleri

• Kullanıcı Drop
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Alışveriş
Dün acil bir iş dolayısıyla pc başına geçemedim.Bugün ve hafta sonu o açığı kapatacağım.Tüm arkadaşlardan özür dilerim.

Merhaba [MENTION=26860]Drop[/MENTION] anlatılacak olan konular ve eğitimler sanırım bizlerin çok bilmediği konulardan ve eğitimlerden oluşacak.

Şuanda eski ve yeni kanal fark etmeden direk topluluk ihlali vb. telif problemlerinin azaltılması için faydalı olacaksa,

bunun dışında hedefli kelimelerde çok fazla para harcamadan sistemli şekilde ogrenip youtube aramasında ilk sayfaya, hatta ilk sıralara çıkıp, uzun soluklu kalma durumu varsa bende sizin eğitiminizi almak isterim.

Akıl akıldan üstündür. Sizin içinde herhangi bir sakıncası yoksa Youtube ile ilgili tecrubelerinizden faydalanmak isterim.

İlk sıraya çıkma kelime rekabeti ile ilgili , bu konuda çeşitli çalışmalar yapmakla beraber takıldığım bir nokta var aşamadım.Alakalı videolar ile ilgili ise testler devam ediyor.

Youtube eskiden stabil bir algoritmaya sahipti.Şimdi kategoriye göre değişkenlik gösteren bir altyapıya sahip.Bu sebeple işler zorlaştı.

Mesela eskiden çocuklarla alakalı oyun ya da oyuncak benzeri kategorilerde çalışan yöntemler Türk youtuberların dizi filmden buraya kaçışıyla çalışmaz hale geldi.Şu anda stabil bir yöntem yok.Ama bir şekilde bir yerden genel bir yöntem bulmaya çalışıyorum.

Diğer yandan en büyük sorun açıklarla seo yöntemlerinin aynı kefeye konması.Google'da çalışan seo yöntemleri backlink , imleme v.s. işlemez durumda çok zayıfladı.Sanırım youtube bir algoritma geçişi aşamasında ya da yapay zeka çalışmalarını üst seviyelere çıkardı.

Tüm dünyada belli bir tıkanıklık var.Umarım kısa zamanda sağlam bir yöntem buluruz.Aradığınız şeylerin kesin bir cevabı yok.Youtube algoritmasının oturması ve anlaşılması temel sorun.

Sanırım bulabileceğimiz açıklar google şirketinin para kazanma ile ilgili hırsından kaynaklanan açıklar olacak.

Diğer yandan bir çözüm bulunduğunda bu mutlaka sizlere ulaşacaktır.

Merhaba [MENTION=26860]Drop[/MENTION] anlatılacak olan konular ve eğitimler sanırım bizlerin çok bilmediği konulardan ve eğitimlerden oluşacak.

Şuanda eski ve yeni kanal fark etmeden direk topluluk ihlali vb. telif problemlerinin azaltılması için faydalı olacaksa,

bunun dışında hedefli kelimelerde çok fazla para harcamadan sistemli şekilde ogrenip youtube aramasında ilk sayfaya, hatta ilk sıralara çıkıp, uzun soluklu kalma durumu varsa bende sizin eğitiminizi almak isterim.

Akıl akıldan üstündür. Sizin içinde herhangi bir sakıncası yoksa Youtube ile ilgili tecrubelerinizden faydalanmak isterim.

Arkadaşlar bundan sonra dersleri videoya çekip vereceğim.Hem bana hem de size zaman kalmıyor.Sadece takıldığımız noktalarda beraber çalışırsak zaman sorununu çözmüş oluruz.

Yarından itibaren satış yapılmayacaktır.Daha önce eğitimini tamamlayan ve şimdi devam eden arkadaşlara en geç önümüzdeki hafta İlk sayfada çıkma yöntemini yetiştirip bu konuyu kapatmak istiyorum.Yoğun ilgi için tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

Arkadaşlar ulaşamadığım bir kaç kişi var , skype'den dönüş yaparsanız çalışmaları bu hafta bitirelim.Veya burdan pm atın birbirimize ulaşalım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri