Youtube Eğitmenleri?

• Kullanıcı reoanew
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

reoanew

Kayıtlı Üye
Youtube ile ilgilenen forum sakinleri olarak birden ortaya çıkan youtube eğitmenleri hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar? bu sıralar önüme çok düşüyorlar muhtemelen sizinde önünüze düşüyordur. Almaya değer mi yoksa bir zamanlar başka balonlar gibi bunlarda balon mu? fikriniz nedir arkadaşlar. Ya da aramızda alıp memnun olan şundan şu eğitimi aldım vs diyebilecek varmı?

o ne hiç bilgim yok , nettende baktım şimdi sonuç bulamadım

o ne hiç bilgim yok , nettende baktım şimdi sonuç bulamadım

bende tesadüfen denk geldim sonrasında bir baktım bu işi yapan bir sürü kişi var hatta birinin referansları 25M, 5M, 3M gibi aboneye sahip kanllardan referans alan Serkan Turanlı ya da Muhlis Hoca Ahmet Maldan gibi isimler hocam.

Sundukları ücretsiz bilgiler de çok güzel ve yararlı. Bildiğinizi tekrar dinlemek sıkmayacaksa 300-500 TL gibi ödemeler yapılıp denenebilir.

Farklı kişilerden farklı bakış açıları ile birşeyler öğrenmek gelişim katacaktır. Sende kendince üstüne tecrübeni koyabilirsen eminim farklılık katabilirsin.

Hiç durmadan daha detaylı bilgi için eğitim setimi satın ala... Şaka şaka. :D

Youtube algoritması sürekli değiştiğinden pek işe yarar bilgi verebileceklerine inanmıyorum. Muhtemelen sağda solda forumlarda ücretsiz okuyabileceğiniz konuların biraz daha süslenmiş hali oluyor, gördüm yani bir kaç kez. Çok gizemli şeyler beklemeyin, sadece basit deneyimleri hızlı alayım, sağda solda forumda insanların deneyimlerini, yada paylaştığı bilgileri incelemeyeyim derseniz işe yarar sanırım.

Kimse define haritası satmaz.
Satılan haritada define değil sadece umut vardır.
Umut azim ile çözüme kavuşabilir, ama burada en önemli etmen sizsiniz. En doğru yolu kendiniz kendinize gösterebilirsiniz anca.
Ben bunca zamandır kimsenin fikri ile para kazanamadım:) Hep kendi ürettiğim fikirler ile kazandım ve kazanıyorum.

bende tesadüfen denk geldim sonrasında bir baktım bu işi yapan bir sürü kişi var hatta birinin referansları 25M, 5M, 3M gibi aboneye sahip kanllardan referans alan Serkan Turanlı ya da Muhlis Hoca Ahmet Maldan gibi isimler hocam.

Sadece konuyu gördüğüm için yazıyorum ama eğer bir eğitim almak istiyorsanız bu işin piri Serkan TURANLI

Tabi ki herşey tamamen kendinizde bitiyor. Ne kadar eğitim alırsanız alın kanalınızla ilgilenmediğiniz sürece eğitimin hiçbir faydasını görmezsiniz. Ama youtube hakkında, algoritma hakkında ve birçok detay hakkında her şeyin anlatıldığı ve bu anlatımları uyguladığınız taktirde kanalınızın gözle görülür şekilde iyiye gittiğini göreceksiniz.

Kimse define haritası satmaz.
Satılan haritada define değil sadece umut vardır.
Umut azim ile çözüme kavuşabilir, ama burada en önemli etmen sizsiniz. En doğru yolu kendiniz kendinize gösterebilirsiniz anca.
Ben bunca zamandır kimsenin fikri ile para kazanamadım:) Hep kendi ürettiğim fikirler ile kazandım ve kazanıyorum.

[MENTION=56556]Rewossky[/MENTION] hocamın dediğine şöyle bir ekleme yapmak isterim;

Eğitim seti adı altında internette dönen satışların %90 kısmı aynen dediği gibi define haritası satanlar ve umut satanlarla dolu. Ama asıl hazine sizin kendi kanalınız. Kendi kanalınız hakkında detaylı bilgilerin ve taktiklerin verildiği size yol gösterici bilgilerin verildiği bir eğitim almak istiyorsanız Serkan TURANLI bu konuda tek önerebileceğim kişi olacaktır.

Youtube konusunda tabi ki en önemli etmen sizsiniz ama ne yazık ki bu işte bilgi birikim herkeste yok. Zaten satışı yapılan eğitim setinde içerik paylaşımı ve örnek kanallardan bahsediliyor ama asıl önemli olan sizin ne seviyede olduğunuz ve neler yapmanız gerektiği konusunda eğitici bilgiler veriliyor. Bu bilgileri alıp kendi kanalınıza uyguladığınız taktirde ve bunda azimli olduğunuz zaman başarı gelmemesi mümkün değil.

Tekrar belirtmek isterim ki burada eğitim satanları desteklediğim anlamı çıkartılmasın ama illa bir eğitim almak istiyorsanız bunu da doğru kişiden almanız konusunda açıklık getirmek istedim.

Zeki insanlar herkesten ve her şeyden öğrenirler. Ortalama insanlar deneyimlerinden öğrenirler. Aptal insanlar ise zaten bütün cevaplara sahiptir. ;)

Herkese bol kazançlar...

Sadece konuyu gördüğüm için yazıyorum ama eğer bir eğitim almak istiyorsanız bu işin piri Serkan TURANLI

Tabi ki herşey tamamen kendinizde bitiyor. Ne kadar eğitim alırsanız alın kanalınızla ilgilenmediğiniz sürece eğitimin hiçbir faydasını görmezsiniz. Ama youtube hakkında, algoritma hakkında ve birçok detay hakkında her şeyin anlatıldığı ve bu anlatımları uyguladığınız taktirde kanalınızın gözle görülür şekilde iyiye gittiğini göreceksiniz.

[MENTION=56556]Rewossky[/MENTION] hocamın dediğine şöyle bir ekleme yapmak isterim;

Eğitim seti adı altında internette dönen satışların %90 kısmı aynen dediği gibi define haritası satanlar ve umut satanlarla dolu. Ama asıl hazine sizin kendi kanalınız. Kendi kanalınız hakkında detaylı bilgilerin ve taktiklerin verildiği size yol gösterici bilgilerin verildiği bir eğitim almak istiyorsanız Serkan TURANLI bu konuda tek önerebileceğim kişi olacaktır.

Youtube konusunda tabi ki en önemli etmen sizsiniz ama ne yazık ki bu işte bilgi birikim herkeste yok. Zaten satışı yapılan eğitim setinde içerik paylaşımı ve örnek kanallardan bahsediliyor ama asıl önemli olan sizin ne seviyede olduğunuz ve neler yapmanız gerektiği konusunda eğitici bilgiler veriliyor. Bu bilgileri alıp kendi kanalınıza uyguladığınız taktirde ve bunda azimli olduğunuz zaman başarı gelmemesi mümkün değil.

Tekrar belirtmek isterim ki burada eğitim satanları desteklediğim anlamı çıkartılmasın ama illa bir eğitim almak istiyorsanız bunu da doğru kişiden almanız konusunda açıklık getirmek istedim.

Zeki insanlar herkesten ve her şeyden öğrenirler. Ortalama insanlar deneyimlerinden öğrenirler. Aptal insanlar ise zaten bütün cevaplara sahiptir. ;)

Herkese bol kazançlar...
o arkadaş birkaç ay önce boş geliyordu bana. Biraz araştırıp kanalını buldum ve o türde birkaç kanal daha gösterdi. Yt konusunda forumda birkaç kişi hariç kimse eline su dökemez

o arkadaş birkaç ay önce boş geliyordu bana. Biraz araştırıp kanalını buldum ve o türde birkaç kanal daha gösterdi. Yt konusunda forumda birkaç kişi hariç kimse eline su dökemez

Merak ettim doğrusu, Aylık 2 Milyon yada üstünü görüyorsa Elini sıkmak lazım :D

mesut hocam sen eğitim versen hiç tereddütsüz alırım :D Yıllar önce bu işe başladığımda siz buralarda idiniz halen varsınız ve ara ara sattığınız kanalları da görüyorum eğitim verecek olursanız ilk sıraya yazın beni ya da bir müsait zamanda kanalıma dışardan bir göz olarak bakıp yorum yaparsanız çok mutlu olurum :)

mesut hocam sen eğitim versen hiç tereddütsüz alırım :D Yıllar önce bu işe başladığımda siz buralarda idiniz halen varsınız ve ara ara sattığınız kanalları da görüyorum eğitim verecek olursanız ilk sıraya yazın beni ya da bir müsait zamanda kanalıma dışardan bir göz olarak bakıp yorum yaparsanız çok mutlu olurum :)

Yorumlarınız için teşekkürler ama ben eğitim vermiyorum ve düşünmüyorum da ama Serkan TURANLI dan eğitim alabilir ve kanalınızı değerlendirmesini isteyebilirsiniz. Bu konuda Serkan iyidir.

Hocam sadece haber kanalı 8 rakama yaklaşıyordur. Eleman baya birşeyi çözmüş. Ama forumdan ondan daha iyilerinin olduğunu tahmin ediyorum :)

Forumda tek kanaldan ayda milyon alan var mıdır dersen 1 elin parmağını geçmez. Şu kadarını söyleyeyim geçen ay x.xxx.xxx TL kazanan kişileri biliyorum. Yani spam veya özgün farketmez bu işi yaparım diyene her zaman ekmek var.

Bol kazançlar...

Yorumlara bakıyorum şok oluyorum. Yıllardır burada isimlerini gördüğüm eskilerden üyelerin adını ilk kez duyduğum Serkan Turanlı isimdeki kişi için yazdıkları inanılmaz. Biraz araştırdım kibar olayım. Kendi kanalının durumu ortada, onla çalışan bir kaç kanalı bulup baktım onların durumu ortada iken nasış bu kadar net ve kesin ifadeler kullanabiliyorsunuz ? Gerçekten merak ediyorum.

En iyi eğitmen kendindir.
Kimse kendi şeyini anlatmaz bunu unutmayın

Aldım denedim hepsi cırt hocam inanın ki en yüksek ödemeleri bile yaptım ama hepsi aynı chatgpt ve canva bu kadar ötesi yok

Yorumlara bakıyorum şok oluyorum. Yıllardır burada isimlerini gördüğüm eskilerden üyelerin adını ilk kez duyduğum Serkan Turanlı isimdeki kişi için yazdıkları inanılmaz. Biraz araştırdım kibar olayım. Kendi kanalının durumu ortada, onla çalışan bir kaç kanalı bulup baktım onların durumu ortada iken nasış bu kadar net ve kesin ifadeler kullanabiliyorsunuz ? Gerçekten merak ediyorum.

Yıllardır burada olan benim ve adını ilk kez duyduğunuz Serkan Turanlı hakkında yazdıklarımdan rahatsız olduğunuzu ve bana atıfta bulunduğunuzu görüyorum.

Ben yazdıklarımda aynen şu ifadeyi kullandım "Tekrar belirtmek isterim ki burada eğitim satanları desteklediğim anlamı çıkartılmasın ama illa bir eğitim almak istiyorsanız bunu da doğru kişiden almanız konusunda açıklık getirmek istedim."

Nasıl bu kadar kesin ifadeler kullanıyorsunuz derken hangi kesin ifadeyi kullanmış olmam sizi bu kadar merak ettirdi onu anlayamadım?

---------- Spam Engelliyici 00:38 ---------- Önceki Mesaj 00:19 ----------

Bu arada merakınızı biraz gidereyim Serkanın tek bir kanalı yok birçok kanalı var ve ayda 7 haneli kazançlar elde ediyor. Ayrıca bunun yanında onlarca fenomen kişinin kanalını yöneterek onlara danışmanlık hizmeti veriyor. Yani kendi kanalının durumu ortada derken hangi kanalını gördünüz bilmiyorum ama sizin gördüğünüz bir kanal varsa da o kanalı para kazanmak için kullanmadığı kesindir.

Polemiğe de girmek istemiyorum çünkü konuyu açan ben değilim ve sadece konuyu gördüğüm için iki kelam edeyim dedim. Kimseye de gidin Serkandan eğitim alın demedim ama illa eğitim seti alacağım diyen varsa da adres gösterdim doğrudur.

Ben kendisinden eğitim seti almadım ama eğitim setinden çok değerli bilgi paylaşımlarımız vardır. kendisi çok yakın arkadaşım olduğu için ne yaptığını ve neler kazandığını benden iyi kimse bilmez. Sadece bu kadarını söyleyeceğim.

Hayırlı geceler.

Aldım denedim hepsi cırt hocam inanın ki en yüksek ödemeleri bile yaptım ama hepsi aynı chatgpt ve canva bu kadar ötesi yok

Sen benim eğitim alanlardan eğitim almadığın için herkesi bu şekilde biliyorsun.

Örnek bu eğitimciden 10 saatlik güncel videolu eğitim almıştım. Eğitim 1 Ocak 2024 te çıkmış
Adam durmayıp sürekli ebook çıkartıp yapılacak konseptleri paylaşıyor.

https://disk.yandex.com.tr/d/ruiSldjWP-DbMQ

https://disk.yandex.com.tr/d/xdev22yJTIOO6w

Sesini yüzünü göstermeden, video yapmayı anlatıyor. Turkiyedeki en iyi eğitim.

Hocam sadece haber kanalı 8 rakama yaklaşıyordur. Eleman baya birşeyi çözmüş. Ama forumdan ondan daha iyilerinin olduğunu tahmin ediyorum :)

Herşey kategoride bitiyor, eğitim şudur budur bunlar hikaye, üstüne basa basa söylüyorum hikaye. Yıllardan beri şu sektörün içindeyim. Elimdeki iki kategori var, milletin shadow banlı diye tabir ettiği kanala atsam yine aynı ivmeyi yakalarım. Şu anda spama devam eden ve kazanamayan herkeze şiddetle tavsiyem içeriğini değiştirmesidir.
Dogru içeriği bulan aynı ay içinde hayatı değişir. gerisi herkezin bilip denediği şeyler ve üstüne süslenmiş kelimeler...

Son düzenleme:
Herşey kategoride bitiyor, eğitim şudur budur bunlar hikaye, üstüne basa basa söylüyorum hikaye. Yıllardan beri şu sektörün içindeyim. Elimdeki iki kategori var, milletin shadow banlı diye tabir ettiği kanala atsam yine aynı ivmeyi yakalarım. Şu anda spama devam eden ve kazanamayan herkeze şiddetle tavsiyem içeriğini değiştirmesidir.
Dogru içeriği bulan aynı ay içinde hayatı değişir. gerisi herkezin bilip denediği şeyler ve üstüne süslenmiş kelimeler...

Bu ara dikkatimi çeken hintli örgücüler sayesinde spam yapanlar. Spamdam o kadar uzak kaldım ki bazı şeyler çok vakit istiyor sanırım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri