Sadece konuyu gördüğüm için yazıyorum ama eğer bir eğitim almak istiyorsanız bu işin piri Serkan TURANLI
Tabi ki herşey tamamen kendinizde bitiyor. Ne kadar eğitim alırsanız alın kanalınızla ilgilenmediğiniz sürece eğitimin hiçbir faydasını görmezsiniz. Ama youtube hakkında, algoritma hakkında ve birçok detay hakkında her şeyin anlatıldığı ve bu anlatımları uyguladığınız taktirde kanalınızın gözle görülür şekilde iyiye gittiğini göreceksiniz.
[MENTION=56556]Rewossky[/MENTION] hocamın dediğine şöyle bir ekleme yapmak isterim;
Eğitim seti adı altında internette dönen satışların %90 kısmı aynen dediği gibi define haritası satanlar ve umut satanlarla dolu. Ama asıl hazine sizin kendi kanalınız. Kendi kanalınız hakkında detaylı bilgilerin ve taktiklerin verildiği size yol gösterici bilgilerin verildiği bir eğitim almak istiyorsanız Serkan TURANLI bu konuda tek önerebileceğim kişi olacaktır.
Youtube konusunda tabi ki en önemli etmen sizsiniz ama ne yazık ki bu işte bilgi birikim herkeste yok. Zaten satışı yapılan eğitim setinde içerik paylaşımı ve örnek kanallardan bahsediliyor ama asıl önemli olan sizin ne seviyede olduğunuz ve neler yapmanız gerektiği konusunda eğitici bilgiler veriliyor. Bu bilgileri alıp kendi kanalınıza uyguladığınız taktirde ve bunda azimli olduğunuz zaman başarı gelmemesi mümkün değil.
Tekrar belirtmek isterim ki burada eğitim satanları desteklediğim anlamı çıkartılmasın ama illa bir eğitim almak istiyorsanız bunu da doğru kişiden almanız konusunda açıklık getirmek istedim.
Zeki insanlar herkesten ve her şeyden öğrenirler. Ortalama insanlar deneyimlerinden öğrenirler. Aptal insanlar ise zaten bütün cevaplara sahiptir.
Herkese bol kazançlar...