Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bana derseniz ki aylık 2k kazandırırım yanımda çalış geleyim hemen![]()
gunde 4 5 saat mail ac saatte 10tane acsan ayda 1.200 -1.500 arası acmıs olursun 1 ay sonra 1.5 tl den verdıgınde dedıgın rakamı zaten kazanmıs olursun kendi işinin patronu ol![]()
Kolaymı onları açmakTelefon onayını çözebilsem zaten
O kadar uğraştım ama olmadı yapamadım.Birde ip değiştirsem dahi sınır geliyor birtürlü aşamıyorum birsürü dert.
bence istek olmalı bir insanda sende para kazanma isteği yoksanal pc ile acabılırsın onaysız mail. eger sıkıntın 15dk onayı ise kanalları partnere sokup satabılırsın 15dk onaylamana gerek kalmadan kanalları 1.5tl den satacagına 7 8 tl den satmıs olursun bu işten ekmek yemek isteyene bence ekmek çok yani
![]()
Hocam aslında partner işini denedim fakat gerçekten şanssızım.Parayla mail alıp partnere sokup satıyordum 4-5 tlye piyasa düştü düştü dibe vurdu.Dediğin 7-8 liralık partnerlerde quiz ve life onlardada 2k izlettirme sıkıntısı var.Aslında istek var ama çaba pek yok.Fakat şu sanal pc ile nasıl açabiliyoruz onaysız mailleri?En azından sağda solda gerçek telefon numaralarıyla onaylayıp 15 liralık ufak bir sermaye yaparsam hevesim yerine gelir işleri belki biraz büyütürümEn azından günde 2-3 saat boşum zaten aralıksız bir şekilde gmail açabilirim ama dediğim gibi engele takılıyorum öyle bir sorunum var.Çözüle bilen bir engelse yardımcı olabilirmisin bana?
Hocam aslında partner işini denedim fakat gerçekten şanssızım.Parayla mail alıp partnere sokup satıyordum 4-5 tlye piyasa düştü düştü dibe vurdu.Dediğin 7-8 liralık partnerlerde quiz ve life onlardada 2k izlettirme sıkıntısı var.Aslında istek var ama çaba pek yok.Fakat şu sanal pc ile nasıl açabiliyoruz onaysız mailleri?En azından sağda solda gerçek telefon numaralarıyla onaylayıp 15 liralık ufak bir sermaye yaparsam hevesim yerine gelir işleri belki biraz büyütürümEn azından günde 2-3 saat boşum zaten aralıksız bir şekilde gmail açabilirim ama dediğim gibi engele takılıyorum öyle bir sorunum var.Çözüle bilen bir engelse yardımcı olabilirmisin bana?
skype ekle yardımcı olayım sana![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.