Youtube en çok para kazandıran kategoriler!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DeftoneS

Kayıtlı Üye
Lütfen bu konu silinmesin, benim gibi çaylaklar bu konudan yararlansın..

Para getiren en güzel kelimeler.

1-) Komik videolar, komik kazalar( Araba duruyor adama çarpmıyor ama adam çarpılmış gibi rol yapıyor )

2-) Çocuk çizgi filmleri

3-) Telifsiz filmler ( Sağsalim gibi 1-2'yi arkadaşım kanalına attı 750k izlenim aldı.)

4-) İngilizce- Türkçe ya da başka dillerde çevrilmiş/çevrilmemiş. Günlük dizi paylaşımları ( Eskiden unutma beni vardı, 5 yıldır da var. Yani filmin ilk başladığı zamanlarda youtube upload ediyordum. Tabi bilmiyorduk para nasıl kazanılır. Zar zor upload ediyordum sonra unutma beni telifi geldi 2-3. yıllarda ve tüm kanallar silindi)

5-) Sahte şeyler Telif yiyebilirsiniz ama gerçekten süper bir şey. Kazanacağınız para haram olabilir fakat pek önermem. Bir kanalda görmüştüm. XXXX kişinin *****grafik görüntüleri diye, açtığımda ise önüme bir slayt gelmişti. Yazılar geçip duruyordu. Slayt yapmıştı ama görüntü yoktu Text vardı ve text'de şu yazıyordu XXX kişinin *****grafik videoları vsvs. Hep öyle dolanıyordu 5 dakika boyunca..

6-) Sahtecilik 2 : Recep ivedik 4 izlicektim, baktım bitane youtube paylaşılmış. Kaçırır mıyım? Hemen tıkladım, ilk 25 saniyesi Recep ivedik 4 yazıyodu. Bekledim azıcık, 25 saniye geçti. 10'uncu saniyedeki reklamı gördükten 15 saniye sonra Sabit kanca çıktı vay arkadaş dedim.

7-) İlgi çekecek yollar : Facebook hackleme, twitter hackleme diye videolar yapabilirsiniz. Tabi ki bu gerçek değil. Çok iyi hatırlıyorum 3-4 yıl önce metin2 trade hack vardı. Açtım izledim bir de ne göreyim adam kendisi fake bir program kodlamış vb.net üzerinde, direk kullanıcının adını yazıp button'a tıkladığı anda envanteri item doluyor ve yazdığı sahte programın linkini vermişti. Tıkladım winrar indi arkadaş !

8-) Esen kalın, devamını eklemeyi düşünüyorum. Part7 çok etkili olacaktır. FAkat parası haram olur :)

Lütfen bu konu silinmesin, benim gibi çaylaklar bu konudan yararlansın..

Para getiren en güzel kelimeler.

1-) Komik videolar, komik kazalar( Araba duruyor adama çarpmıyor ama adam çarpılmış gibi rol yapıyor )

2-) Çocuk çizgi filmleri

3-) Telifsiz filmler ( Sağsalim gibi 1-2'yi arkadaşım kanalına attı 750k izlenim aldı.)

4-) İngilizce- Türkçe ya da başka dillerde çevrilmiş/çevrilmemiş. Günlük dizi paylaşımları ( Eskiden unutma beni vardı, 5 yıldır da var. Yani filmin ilk başladığı zamanlarda youtube upload ediyordum. Tabi bilmiyorduk para nasıl kazanılır. Zar zor upload ediyordum sonra unutma beni telifi geldi 2-3. yıllarda ve tüm kanallar silindi)

5-) Sahte şeyler Telif yiyebilirsiniz ama gerçekten süper bir şey. Kazanacağınız para haram olabilir fakat pek önermem. Bir kanalda görmüştüm. XXXX kişinin *****grafik görüntüleri diye, açtığımda ise önüme bir slayt gelmişti. Yazılar geçip duruyordu. Slayt yapmıştı ama görüntü yoktu Text vardı ve text'de şu yazıyordu XXX kişinin *****grafik videoları vsvs. Hep öyle dolanıyordu 5 dakika boyunca..

6-) Sahtecilik 2 : Recep ivedik 4 izlicektim, baktım bitane youtube paylaşılmış. Kaçırır mıyım? Hemen tıkladım, ilk 25 saniyesi Recep ivedik 4 yazıyodu. Bekledim azıcık, 25 saniye geçti. 10'uncu saniyedeki reklamı gördükten 15 saniye sonra Sabit kanca çıktı vay arkadaş dedim.

7-) İlgi çekecek yollar : Facebook hackleme, twitter hackleme diye videolar yapabilirsiniz. Tabi ki bu gerçek değil. Çok iyi hatırlıyorum 3-4 yıl önce metin2 trade hack vardı. Açtım izledim bir de ne göreyim adam kendisi fake bir program kodlamış vb.net üzerinde, direk kullanıcının adını yazıp button'a tıkladığı anda envanteri item doluyor ve yazdığı sahte programın linkini vermişti. Tıkladım winrar indi arkadaş !

8-) Esen kalın, devamını eklemeyi düşünüyorum. Part7 çok etkili olacaktır. FAkat parası haram olur :)

Part 7 nin parası haram demişsinde spamcılık caiz mi ki? Birde telif hakkı olan videoların bir yolunu bulup telif hakkını geçmek caiz mi o para helal mi?

5-) Sahte şeyler biz buna acizlik diyoruz :) forumda mevcut olan şeyler bunlar zaten !

telifsiz beş para etmez filmleri yüklüyorum izleyeni çok oluyor
fakat sahte recep ivedik izle yazıp salakça şeyler çıkarsa para kazanamazsın izleyen olmayınca parada olmuyor

Başlık ne amaçla yazıldı konu ne amaçla açıldı wallaha şuan onu anlamaya çalışıyorum

Samimi ve açık bir şekilde söylüyorum. Bu ikisini yapan kişilerin sülalesinde kız bırakmıyorum...

Böyle spam olmaz, bizim ekmeğimizi kesiyorlar..

Hem kullanıcı hem bizim gibi spamcılar hem de youtube için zarardan başka bir şey değil bunlar..

Bu iki maddenin de konudan silinmesini rica ediyorum...

Tartışma çıkaracak birden fazla madde var. Süper moderatörler konuya bakar uygun görürlerse tekrar açarlar. [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri