YouTube engel güncellemesi

bir iki gündür bir şeyler oldu %100. Benimde %100 geçtiğim içerikler naparsam yapayım geçmiyor :) Hayırlı işler. Adamlar harbiden önlemini aldılar

Çerçeve ile denedim videoyu kırptım ortaya küçük yaptım oda yemedi . Denemediğim filtreler mi dersin akla gelip gelmeyen herşey denedim yok abi engel geçmiyor ya . 1-2 içerik geçtim sevindim 2-3 saate engel geldi geri .

Spamın doğası bu,
Bir yöntem müşterek biçimde ne kadar çok kişi tarafından kullanılırsa kısa zamanda fixleniyor.
Herkes kendine özel bir yöntem bulacak, başka çare yok.

Spamın doğası bu,
Bir yöntem müşterek biçimde ne kadar çok kişi tarafından kullanılırsa kısa zamanda fixleniyor.
Herkes kendine özel bir yöntem bulacak, başka çare yok.

işte o yüzden elimdekinin değerini çok iyi biliyorum hocam
satış vs imiş hiç ilgilendirmiyor fixlendikten sonra ne anlamı kalıcakki :)

taktiklerimizi ulu orta yerde anlatıp fixletelim mi :)

taktik anlatın diyen yok :) sadece yorum yapılsın eskisi gibi ben geçiyorum gen geçemiyorum bende sorun yok bende de geçmiyor vs diye ki durumu bilelim herkes kendine müslüman olacaksa bu forumun ne amacı kaldı??

Burda kimse kimseden png yi yolla onu yapalım demiyor. Mesela x programinda geçiyorsundur mesela dersini x programındaki şunlara dikkat et kendi metodunu yap.

muslera06 da bunu düşünseydi yt den para kazanildigini bilmeyecektin :D

Serkanyt hiçbir zaman hiçbir videosunda taktiklerini anlatmadı,
tüm videolarında sadece nasıl çalışılması gerektiğini anlatmıştır, 1 saatlik videosu var meşhur, çoğumuz o video ile başladık bu işe, videoyu izlerseniz serkanyt, kaza videoları yükleyin diyor, hatta kendiside fransızca kaza videoları çalıştığını söylemişti

kaldı ki hocam serkanyt 2013ün başında o videoları çekiyordu, aradan 3 yıl geçmiş, şimdiki zamanla o zaman aynımı, şuanda forumlarda ne paylaşılsa fixleniyor hatta bunu henny miydi neydi google yöneticiside söylemişti forumları takip ettiklerini

1 hafta önce renderleyip çöp kanalda denediğim video dün takıldı :D deneyin biraz geçersiniz ;)

taktik anlatın diyen yok :) sadece yorum yapılsın eskisi gibi ben geçiyorum gen geçemiyorum bende sorun yok bende de geçmiyor vs diye ki durumu bilelim herkes kendine müslüman olacaksa bu forumun ne amacı kaldı??

Videonti gibi programlarla şöyle yaparsanız tahminim engel eşleşeni geçersiniz

arkaya çerçeve ekleyin, videoyu sağ alt veya en aşağıya ortaya gelecek şekilde koyun, sonra yanlardan üstten alttan biraz kırpma yapın, birazda zoom
sonra bu filtreyi photoshop ile transparan yapın
sırasıyla yüzde 5 yüzde 10 yüzde 15 yüzde 20 ayrı ayrı transparan yapıp kaydedin
ve videonun üzerine bu filtreyide ekleyin, tabi denemer yaparak en az transparan ile geçmeye çalışın

youtube ne yaparsa yapsın hiçbirzaman tam anlamı ile engel eşlşeen geçmenin önüne geçemez

arkaya çerçeve ekleyin, videoyu sağ alt veya en aşağıya ortaya gelecek şekilde koyun, sonra yanlardan üstten alttan biraz kırpma yapın, birazda zoom
sırasıyla yüzde 5 yüzde 10 yüzde 15 yüzde 20 ayrı ayrı transparan yapıp kaydedin
ve videonun üzerine bu filtreyide ekleyin, tabi denemer yaparak en az transparan ile geçmeye çalışın

youtube ne yaparsa yapsın hiçbirzaman tam anlamı ile engel eşlşeen geçmenin önüne geçemez
hocam bu ne böle gözüm kör oldu :D

ve bu taktikte fixlenir her geçen gün zorlaşıyor herkez yanılma denemeyle bulması gerekiyor başka çaresi yok.

hocam sağolda bu yöntemi kullanıyouk zaten filtre ve çerçeve ama malesef bugünden itibaren bu bile işe yaramıyo sabahtan beri deniyorum nerdeyse video görünmeyecek yine engel geliyor ama bazıları hd geçiyor çok ilginç adsfg

hocam bu ne böle gözüm kör oldu :D

bu sony vegasın meşhur filtresi, zamanında sony vegas kullananlar bu filtreyi çok iyi bilir

örnek veriyorum millet vegasla bir filmi 3 4 saatte renderliyordu, ben aynı filtre ile yani bu filtre ile aisesoft benzeri programlar ile çok kısa sürede render alırdım

neyse siz dediğimi yapın, photoshop ile bu filtreden 4 tane filtre oluşturun
yüzde 5 transparan yüzde 10 transparan yüzde 15 transparan ve yüzde 20 transparan
4 transparanıda deneyin, en az kayıpla geçmeye çalışın

---------- Spam Engelliyici 00:44 ---------- Önceki Mesaj 00:42 ----------

hocam sağolda bu yöntemi kullanıyouk zaten filtre ve çerçeve ama malesef bugünden itibaren bu bile işe yaramıyo sabahtan beri deniyorum nerdeyse video görünmeyecek yine engel geliyor ama bazıları hd geçiyor çok ilginç adsfg

Birincisi kırpma yapıcaksınız, yanlardan ve üst alttan

ikincisi zoom yapıcaksınız

üçüncüsü arkaya çerçeve koyup videoyu sağ alt veya aşağıda ortaya getireceksiniz

dördüncüsündede verdiğim filtre ile yüzde 5 veya 10 transparan ile render alıcaksınız

bence çoğu şeyi geçersiniz böyle

sağlam içeriklerde çerceve+filtre denedim yemedi

bu sony vegasın meşhur filtresi, zamanında sony vegas kullananlar bu filtreyi çok iyi bilir

örnek veriyorum millet vegasla bir filmi 3 4 saatte renderliyordu, ben aynı filtre ile yani bu filtre ile aisesoft benzeri programlar ile çok kısa sürede render alırdım

neyse siz dediğimi yapın, photoshop ile bu filtreden 4 tane filtre oluşturun
yüzde 5 transparan yüzde 10 transparan yüzde 15 transparan ve yüzde 20 transparan
4 transparanıda deneyin, en az kayıpla geçmeye çalışın

---------- Spam Engelliyici 00:44 ---------- Önceki Mesaj 00:42 ----------

Birincisi kırpma yapıcaksınız, yanlardan ve üst alttan

ikincisi zoom yapıcaksınız

üçüncüsü arkaya çerçeve koyup videoyu sağ alt veya aşağıda ortaya getireceksiniz

dördüncüsündede verdiğim filtre ile yüzde 5 veya 10 transparan ile render alıcaksınız

bence çoğu şeyi geçersiniz böyle

hocam verdiğiniz çerçevenin %50 TRANSPARAN hali VİDEOANTİDE FİLTRE 5 İLE %100 aynı. ben filtre 5 i kullanıyorum yani %5 10 değil %50 yapıyorum yine yemiyor :)

Yaptıklarımı söyleyim

arkaya videoanti özel hareketli çerçeve koyuyorum
videoyu %40 yapıp sağ alta veya ortaya koyuyorum
1.5 1.6 yakınlaştırma yapıyorum.
filtre 5 koyuyorum videoya ( yani sizin verdiğiniz %5 yap deidğinizin %50 si )
bu şekilde video nerdeyse izlenmeyecek hale geliyor ve yine geçmiyor :D

Captanında dediği gibi.Bu filtreyle filmleri rahat geçiyorum.Film renderlerken son yapımcı vb kısımları kesinlikle kırpın.Transparanıda 10-20 arası yapın.Ben camtasia ile rahat geçiyorum.yüzde 8-10 hızlandırıyorum

hocam verdiğiniz çerçevenin %50 TRANSPARAN hali VİDEOANTİDE FİLTRE 5 İLE %100 aynı. ben filtre 5 i kullanıyorum yani %5 10 değil %50 yapıyorum yine yemiyor :)

Yaptıklarımı söyleyim

arkaya videoanti özel hareketli çerçeve koyuyorum
videoyu %40 yapıp sağ alta veya ortaya koyuyorum
1.5 1.6 yakınlaştırma yapıyorum.
filtre 5 koyuyorum videoya ( yani sizin verdiğiniz %5 yap deidğinizin %50 si )
bu şekilde video nerdeyse izlenmeyecek hale geliyor ve yine geçmiyor :D

filtreyi ilk ben karadeli ye vermiştim ytspammer botunda kullanacaktı ordan yayıldı,

neyse siz dediğimi yapın, çok kırpma yapın, yanlardan üst ve alttan çok kesin sadece ortası kalsın
sonra sağ alta çerçeve ekleyin sonra photoshop ile filtreyi yüzde 15 transparan yapıp ekleyin, hertürlü geçer

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri