Youtube erişemiyorum.

• Kullanıcı silentspy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Google'a komple engel geliyormuş 1.30'a kadar süre vermişiz gözümüz aydın :D

dns ayarı ile girebiliyorum ben

Bir gün internete girmedik ülkede twitter,youtube,facebook kapatılıp açılmış :) Türkçe içerik çalışan arkadaşlar için kötü darbe olmuştur bugün.Neyse ki açıldı ama bundan sonra sık sık görürüz bu olayları.O yüzden yabancı devam.

farkına varmadan kategori arıyorum youtube'ta ulan diyorum bu youtube kapalı değilmiydi ne ara açıldı :)

bagzı arkadaşlar kapansa ne olur,dns degiştirir gireriz filan diyor ama biliyosunuz ki isterlerse onuda engellerler.daha önce youtube,facebook,twitter hangisiydi tam hatırlamıyorum ama youtube du heralde,tamamen engellenmiş ve dns filan hiçbi şekilde işlemiyordu.aramızda biçok kişi vdslerde çalıştıgı için onlar girer vdsden,serverdan tabi yine ama zenmate yada dns filan degiştirmeyi isterlerse iptal edebilirler :)

4 saat içinde sanırım google erişimde engellenecekmiş :)

Yandexten devam ederiz hocam :D

---------- Spam Engelliyici 01:18 ---------- Önceki Mesaj 01:17 ----------

bagzı arkadaşlar kapansa ne olur,dns degiştirir gireriz filan diyor ama biliyosunuz ki isterlerse onuda engellerler.daha önce youtube,facebook,twitter hangisiydi tam hatırlamıyorum ama youtube du heralde,tamamen engellenmiş ve dns filan hiçbi şekilde işlemiyordu.aramızda biçok kişi vdslerde çalıştıgı için onlar girer vdsden,serverdan tabi yine ama zenmate yada dns filan degiştirmeyi isterlerse iptal edebilirler :)

Hocam biz yine bi yol bulur gireriz vds den falan ama şu twitterdaki kızları görüyorum işte yok biz engelleri aştık girdik vpn ye selam falan adama klavye versen bune der orada tutmuş artislik yapıyor kökten kapatsınlarda giremesinler :D

Erişemiyorum, erişemiyoruz, bu konuya erişim yetkiniz yok

Bugün sonu erişemiyorum ile biten konuları okumaktan diğer konulara hiç bakmadım.

Mutsuzum, yaşama hevesim azalıyor.

Türkçe özgün kanalım var. İzlenimler yarı yarıya düştü. İlerleyen günlerde ne olur bilinmez.

Spama başlayasım var. Ki böyle giderse o da kısmen tehlikede.

"- Facebook, Twitter, Youtube yasaklandı mı?
- Evet efendim hepsi yasaklandı.
- Nasıl? İşliyor mu?
- Kısmen işliyor efendim, bazıları denese menese değişip giriyormuş. Öyle ki Tivitiri yasakladık. Daha çok tivit atmışlar top tirent olduk?
- Hadi ya?... DNS engelleyemiyor muyuz?
- Nasıl yapcaz o işi?
- Ya da komple Google'ı engelleyelim, nasıl olsa heryere Google'dan aratıp girmiyorlar mı?
- Hay aklınızla bin yaşayın, nasıl yazılıyordu guugıl diye mi?"

Temsili

:( :(

Youtube kapanınca İzlesene grafiği:

izlesene.png

Son düzenleme:
Google a verilen sure bitti. Bakalim sonucu ne olacak

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri