Youtube Erişim KAPATILDI !!!

Arkadaşlar youtube her türlü girilir hotspot shield,ultrasurf,tor,cgi proxy en kolayı vds ile bağlanırız sorun olmaz bin türlü çözüm var ama benim korktuğum tek şey eğer youtube erişim engellenirse.Youtube politikaları gereği türkiyeye pinleri gönderir ve ödemeleri yaparmı işte benim korktuğum nokta orası?

Superonline yetkilileriyle konuştum biraz önce bize öyle bir bilgi gelmedi dediler. Şuanda superonlineda sorun yok.

Arkadaşlar youtube her türlü girilir hotspot shield,ultrasurf,tor,cgi proxy en kolayı vds ile bağlanırız sorun olmaz bin türlü çözüm var ama benim korktuğum tek şey eğer youtube erişim engellenirse.Youtube politikaları gereği türkiyeye pinleri gönderir ve ödemeleri yaparmı işte benim korktuğum nokta orası?

Daha önce youtube türkiyede kapalı iken ödeme de geliyordu pinde

Daha önce youtube türkiyede kapalı iken ödeme de geliyordu pinde

O zaman sorun yok hocam o zaman yoktum youtubede sevindim şimdi sorun yok o zaman :).Ama tak diye youtube engellemek ne bir bildiri açıklama yapmadan yapmak internet özgürlüğünü kısıtlamak TİBİ zor duruma sokacak orası belli.

arkadaşlar evet.. bende şuan sağdan-soldan aldıgım verilerde durumu onaylıyorum....
youtube yasağı gerçektende var... 1:1 kontrollerimi yaptım.. problem devam edıyo... Tam tersine durum dahada büyüyebilir... Diğer internet sağlayıcılar tarafından...
Sebebi bilmiyorum bende... İşte modern bilgisiz ve uzman olmayan mahkememiz sayesınde bir yada bir kaç video yuzune koskoca site yayaını durduruluyor :D tam koyun gibi olduk, başımızda bir çoban, mee meee sürü gibi hareket ediyoruz... karar besbelli yanlış, ve uygulamada ciddi yanlışlıklar var... koca site kapanıyor :D neyse ...

Sorun yok olurmu hocam türkçe içerik çalişanlar ne yapacak hadi sen ben forumdakiler bu vds vs yöntemleri biliyoruz izleyiciler bilmiyor ama bilmesi içinde baya zaman geçer yazik gelirini burdan sağlayanlar ne yapacak sorun bence büyük mikail hocam...

Sorun yok olurmu hocam türkçe içerik çalişanlar ne yapacak hadi sen ben forumdakiler bu vds vs yöntemleri biliyoruz izleyiciler bilmiyor ama bilmesi içinde baya zaman geçer yazik gelirini burdan sağlayanlar ne yapacak sorun bence büyük mikail hocam...

işte bende bunu anlatmaya çalışyorum hocam.. Hele dizi ile uğraşanlar. Adam medceziri izlemek için internete giriyor atıyorum, bu adam nereden bilsin proxy i dns yi..

Youtube erişime kapatıldı! (haber alıntı) kısa süre önce...

13.01.2014 Tarihi ile internet kullanıcıları şok yaşamaya başladı. Ünlü video paylaşım sitesi YouTube erişime kapatıldı.

Türkiye'nin en çok tıklanan sitelerinden birisi olan YouTube . 13.01.2014 tarihi itibariyle Türkiye'den büyük bir şok yaşadı.

Erişim engeli ilk olarak Uydunet kullanıcıları karşılaşmış durumda. Diğer servis sağlayıcıları şu ana kadar Youtube'u yasaklamış değil.
ISS’nizin size verdiği DNS adresinden başka DNS kullanananlar (Open DNS, Google DNS), bu erişim engeline takılmıyorlar.
UyduNet yetkililerine sorduğumuzda konuyla ilgili olarak üst yazı geldiğini ve sitenin erişime kapatıldığını belirttiler.

---
arkadaşlar bahsedılan dns ler nasıl yapılıyor ?

YAzının tamamının bold olması yasak. Düzeltirseniz sevinirim.

Ttnet yetkilileriyle konuştum böyle bir durum söz konusu değil dediler ve yasal değil dediler. Inanmiyanlara telefon numarami atip konferans görüşmesi yapabilirim.

---
arkadaşlar bahsedılan dns ler nasıl yapılıyor ?

Ağ paylaşım merkezi > Ağ bağlantısı > Özellikler > İnternet Protokolü Sürüm 4 (TCP/IPv4) > açılan pencerede 2. Kısımda Aşağıdaki DNS sunucu adreslerini kullan de, ilk satıra 8.8.8.8 / 2. satıra 8.8.4.4 yaz tamam de tarayıcıyı kapa aç.

Iki gün önce alman gazetesinde okumuştum, Türkiye vimeo video portal sitesini kapattı diye, ayrıca mahkemi kararı olmadanda kapatma imkanları var yetkilerin yeni yasaya göre ve internette ne yaparsanız hangi siteye girerseniz iki sene kayıt altında artık bulunuyor.
Youtube alakalı sadece geçmişdede kapatıldığı yazıyordu haberde.

Ttnet yetkilileriyle konuştum böyle bir durum söz konusu değil dediler ve yasal değil dediler. Inanmiyanlara telefon numarami atip konferans görüşmesi yapabilirim.

Kardeşim oyunmu oynuyoruz ki biz burada. Öncelikle Uydunet etkilendi bu durumdan, henüz TTNet ile ilgili birşey yok, bunu forum moderatörü de arayarak doğruladı. TTNet yakında etkilenecekmiş bu durumdan.

youtube Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde kapanmaz neden mi ?çünkü youtube ile devlet sözleşme yaptı geçenlerde youtube com tr alan adını satın aldı ve youtube bizim devlete para ödüyor öyle bişey olmaz olursa özel uydunet servis sağlayıcılarında olur ki uydunet kullanan kişi sayısı parmak kadar gösterilecek kadar azdır sıkmayın canınızı bişey olmaz :D

youtube Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde kapanmaz neden mi ?çünkü youtube ile devlet sözleşme yaptı geçenlerde youtube com tr alan adını satın aldı ve youtube bizim devlete para ödüyor öyle bişey olmaz olursa özel uydunet servis sağlayıcılarında olur ki uydunet kullanan kişi sayısı parmak kadar gösterilecek kadar azdır sıkmayın canınızı bişey olmaz :D

Şuana kadar ki en mantıklı acıklamalardan biri. İnşallah öyle olur hocam.

Önce reklamların çıkmaması şimdi de bu engelleme.Allah sonumuzu hayretsin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri