- Web sitesi
- www.alpaslan.karadeli.com
dns yi modemden değiştir- ttnette sıkıntı yok.
keşke sıkıntı bende olsa.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
dns yi modemden değiştir- ttnette sıkıntı yok.
Arkadaşlar youtube her türlü girilir hotspot shield,ultrasurf,tor,cgi proxy en kolayı vds ile bağlanırız sorun olmaz bin türlü çözüm var ama benim korktuğum tek şey eğer youtube erişim engellenirse.Youtube politikaları gereği türkiyeye pinleri gönderir ve ödemeleri yaparmı işte benim korktuğum nokta orası?
Daha önce youtube türkiyede kapalı iken ödeme de geliyordu pinde
Sorun yok olurmu hocam türkçe içerik çalişanlar ne yapacak hadi sen ben forumdakiler bu vds vs yöntemleri biliyoruz izleyiciler bilmiyor ama bilmesi içinde baya zaman geçer yazik gelirini burdan sağlayanlar ne yapacak sorun bence büyük mikail hocam...
Youtube erişime kapatıldı! (haber alıntı) kısa süre önce...
13.01.2014 Tarihi ile internet kullanıcıları şok yaşamaya başladı. Ünlü video paylaşım sitesi YouTube erişime kapatıldı.
Türkiye'nin en çok tıklanan sitelerinden birisi olan YouTube . 13.01.2014 tarihi itibariyle Türkiye'den büyük bir şok yaşadı.
Erişim engeli ilk olarak Uydunet kullanıcıları karşılaşmış durumda. Diğer servis sağlayıcıları şu ana kadar Youtube'u yasaklamış değil.
ISSnizin size verdiği DNS adresinden başka DNS kullanananlar (Open DNS, Google DNS), bu erişim engeline takılmıyorlar.
UyduNet yetkililerine sorduğumuzda konuyla ilgili olarak üst yazı geldiğini ve sitenin erişime kapatıldığını belirttiler.
---
arkadaşlar bahsedılan dns ler nasıl yapılıyor ?
---
arkadaşlar bahsedılan dns ler nasıl yapılıyor ?
Ttnet yetkilileriyle konuştum böyle bir durum söz konusu değil dediler ve yasal değil dediler. Inanmiyanlara telefon numarami atip konferans görüşmesi yapabilirim.
youtube Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde kapanmaz neden mi ?çünkü youtube ile devlet sözleşme yaptı geçenlerde youtube com tr alan adını satın aldı ve youtube bizim devlete para ödüyor öyle bişey olmaz olursa özel uydunet servis sağlayıcılarında olur ki uydunet kullanan kişi sayısı parmak kadar gösterilecek kadar azdır sıkmayın canınızı bişey olmaz![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.