Youtube Erişim KAPATILDI !!!

:D evet arkadaşlar..az önce bir kaç kanalın "hesap devre dışı bırakıldı" uyarısı ile gitti... ya zaten adsenseye para kazanan bir kaç kanal var ;) anlarıda çok goruyor youtube... yaa bu işde adaletin terazısi iyice bozuldu beyler...

:D evet arkadaşlar..az önce bir kaç kanalın "hesap devre dışı bırakıldı" uyarısı ile gitti... ya zaten adsenseye para kazanan bir kaç kanal var ;) anlarıda çok goruyor youtube... yaa bu işde adaletin terazısi iyice bozuldu beyler...

Koyun can derdinde kasap et derdinde...

Bi arkadaş youtube'un türkiyeyi engellemesinden bahsetmiş.
Adamlar suya sabuna dokunmadan önce kazançlarımızın %45'ine ortak oluyorlar.
Sonrasında bir de adsense'den %20 %40 kesiyolar.
Neden türkiyeyi engellesin ki?

Kalp krizi geçirdim hastaneden yazıyorum.

Youtube bende yavaş yüklenmeye başladı TTnet kullanıyorum diğer sitelerde problem yok.

Koyun can derdinde kasap et derdinde...

ne alaka ??? saçma sapan yazmışsın... ben giremıyorsan bugun, yarın sen giremeyeceksın demektir.. bugun benım kanal kapandımı aynı saçmalık senın başına gelecektır... bişe yazıyorsun, ne yazdıgını kendın bılmıyorsun... koyun musun ? kasap mı ?

Dns'siz laptopda erişim gitti youtubeye diger dnsli pclerde sorun yok ttnet

ne alaka ??? saçma sapan yazmışsın... ben giremıyorsan bugun, yarın sen giremeyeceksın demektir.. bugun benım kanal kapandımı aynı saçmalık senın başına gelecektır... bişe yazıyorsun, ne yazdıgını kendın bılmıyorsun... koyun musun ? kasap mı ?

Herkes burada youtube kapatılıyor diyor sen gitmişsin alakasız birşey yazıyorsun kanalım kapandı diyorsun neyse uzatmayalım.

dns yok ttnet giriyor şuan bir problem yok bende

Herkes burada youtube kapatılıyor diyor sen gitmişsin alakasız birşey yazıyorsun kanalım kapandı diyorsun neyse uzatmayalım.

şakamısın sen? şapkadan mı çıktın ? bak bakalım konu hakkında kaç tane yazı yazmışım ? senın yazına bak bide? :D laf olsun diye laf yazanlardansın.? sofor bilegi sıfır bilgi aktarım... neyse bir sürü insan var yazacaksan, ozelme yaz ozeline bende cevabı yazayım... insanları rahatsız etmemek adına... mumkunsa hiç bana bir dah ayazma yaşıt larına gir çatos-patos cipslerinden ye sen, hadi gulum... işine...
(not: pardon arkadaşlar... şu zata son yazım bu, yazsada gormezden gelıcem... sizlere saygım için...)

-+-+-+
dns erişimler açık beyler... yerli çalışanlar müşteri jaybedecek.. ama yabancı çalışanlar yukleme yapabilir... dns ler aktif çalışıyor... 30 saniyede aktif oluyo..

TTnet problem yok.
Şöyle bi durum var artık sayfa kapatma diye bişey söz konusu olmayacak diye biliyorum. Gelecek yasayla url engellenecek dns ile bile girilmeyecek diye biliyorum.Yani bi video da problem varsa watch ve sonrası göz önüne alınacak.
Bekleyip görelim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri