Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Uydunet Müşteri Hizmetleri konuyla ilgili 'genel bir sorun' olduğunu söylerken kullanıcıların müşteri hizmetlerini aradıktan sonra arıza kaydı oluşturmaları durumunda bu sorunun giderileceğini söylediler.
TürkNet Müşteri Hizmetleri ise an itibariyle hiçbir kullanıcının erişim engeli nedeniyle kendilerine ulaşmadığını söylemekle yetindi.
Sorun olduğundan bahsediyorlar sanmıyorum erişim temelli gitsin. Kısa süreli erişim engellenebilir uzun süreli zannetmiyorum.
uydunet'in yeni açıklaması: "telekom ile aramızda bir sorun oluştu, ilerleyen saatlerde youtube erişiminde sorun kalmayacak. Isterseniz arıza kaydı alalım".
Teknoseyir'den aldım bu bildiriyi yanlış olduğunu düşünmüyorum
DNS'siz Girdim şuan !!!
Hadi hayırlısı inşallah bir yasak tarzı birşey konmamıştırda kalıcı bir durumdur.
Hadi hayırlısı inşallah bir yasak tarzı birşey konmamıştırda kalıcı bir durumdur.
Hocam sazan avı felan değil, yaşandı bir iki saat süre ile bu durum. Fakat şuan geçti, bizzat yaşadım ve yaşayanlar var, muhtemelen kendi içlerinde bir karışıklık oldu, zaten birinin dediği birini tutmuyordu, sorunu çözdüler. Bana bu işin siyasi bir boyutu var gibi geldi, iş büyümeden sorun çözüldü gibi gibi.2014 yılının ilk ve en büyük sazan avı bu haber oldu. ytnin mahkeme kararıyla falan kapandığı söz konusu değil. sadece bir iki internet sağlayıcısı sorun yasamıs o kadar..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.