YouTube gelirleri beklentinin altında kaldı

• Kullanıcı sende
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Haberleri-Yenilikleri

sende

Kayıtlı Üye
Google'ın ve elbette dünyanın en büyük video platformu YouTube'un 2013 gelirleri açıklandı. Gelirler beklentinin oldukça gerisinde kaldı.

Her geçen gün kullanıcı kitlesi genişleyen YouTube'un 2013 gelirleri belli oldu. 2013'te 3.5 milyar dolar brüt gelir elde eden şirket, ortaklara olan ödemelerin ardından elinde 1.5 milyar dolar net gelir kaldı.

Uzmanlara göre ise bu rakam YouTube'un beklentisinin oldukça gerisinde yer alıyor; zira eMarketer YouTube'un 2013 içinde 5.6 milyar dolar brüt gelir elde edeceğini öngörmüştü. Ancak açıklanan rakamlara bakıldığında YouTube'un beklentilerin aksine yaklaşık 2 milyar dolar daha az gelir yarattığı ortaya çıkıyor.

YouTube'a atanan yeni CEO Susan Wojcicki'nin bu kötü tablonun ardından bu yılın gelirlerini yükseltmek için yoğun çaba göstereceğe benziyor.

RAKAMLARLA YOUTUBE

1 milyar

Her ay YouTube'u ziyaret eden tekil ziyaretçi sayısı

6 milyar saat

Her ay YouTube üzerinde izlenen videolara harcanan süre

100 saat

YouTube'a her dakika yüklenen videoların süresi

Yüzde 80

YouTube trafiğinin dünya geneliyle kıyaslandığında ABD'den gelen kısmı

Kaynak : YouTube gelirleri beklentinin altnda kald - Hrriyet TEKNOLOJ

dünya genelini dünya engeli diye okudum dedim burdadamı buldular bizi :D

Sen ünlemi döşersen,açılan kanalları kapatırsan,spamı engellemeye çalışırsan türk ile yarışa girersen elbet beklentinin altında kazanırsın youtube pasa pasa döneceksin eski sisteme :D

Videoyu yükliyen biz , reklamı izleyen biz , reklamı veren biz , reklamı tıklayan biz sırf adın var diye bu ne hava :D az kazanıyosan suç yine senindir dandik dandik reklamlar alma tbm en az 0.10 kuruş olsun bak gör nasıl tavan yapıyo kazançların 3 reklamın 1 inde adworks reklamı var zaten düşük olur tabi kazanç :)

her şey para demek değil. youtube tamamen CIA'nın desteği üzerine açılmış bir video paylaşım sitesidir. youtube'un asıl görevi USA için miladı dolmuş hükümetlerin gizlediği yolsuzluk, hırsızlık, rüşvet ve kirli pazarlık tapelerini ortaya dökmektir. bana göre bu yönden çok hayırlı bir görev yapmaktadır.

Son düzenleme:
uzmanlara gore gelir az ola bilir ancak googlenin oyle bir sıkıntısı olduguna inanmiyorum,google daha gecen aylarda youtubenin gelirlerinden memnun olmus gibi aciklamalar yapmisti

Herşeyide ABD ve kurumlarına bağlamak saçma.Ben dediğiniz gibi düşünmüyorum.Bu mantıkla giderseniz Twitter,Faceook vs.Hepsi Cıa desteği . Ayrıca google Yt'yi kendi yapmadı.Satın aldı.
her şey para demek değil. youtube tamamen CIA'nın desteği üzerine açılmış bir video paylaşım sitesidir. youtube'un asıl görevi USA için miladı dolmuş hükümetlerin gizlediği yolsuzluk, hırsızlık, rüşvet ve kirli pazarlık tapelerini ortaya dökmektir. bana göre bu yönden çok hayırlı bir görev yapmaktadır.

ünlem ile önlem aldığını sanan youtube un gelirleri bu sene iyice aşağılara inecektir.

Kriptolu telefonları dinleyecek bizim emniyet istihbaratta bile bir teknoloji mevcut değil. USA tamamen çıkarını düşünen bir devlettir istediği hükümetleri göreve getirir sonra o hükümetlerin kirli çamaşırlarını kayıt altına alır miladı dolduğun da ise kamuoyuna o çamaşırları servis edip halk nezlinde itibarının kaybetmesini sağlayıp süreç içerisin de top ve tüfek kullanmadan yok oluşunu izler. Youtube işte bu sürece hizmet için kurulmuş bir video paylaşım sitesidir. Hükümetleri düşürecek tapeler neden dailymotion değil de youtube'a yükleniyor ? Çünkü arkaların da CIA, FBI desteği var hiç bir hükümet youtube dokunamaz, ki dokunamıyor da zaten. Bir düşün youtube'un hükümetlere kafa tutmasının nedenini ? Ama düşünmesen de olur boş ver sen para kazanmana bak :)

Google diyorsun da google tamamen USA derin devletinin kontrolü altın da olduğu açık bir şekilde ortada. Böyle global bir şirketin USA tarafından politik güç olarak kullanılmaması düşünülemez zaten. USA kendi toprakların da politik çıkarlarında kullanmayacağı bir şirketin böyle yükselmesine izin vermez. Putin bu nedenle yandex'i kurun dedi. Google ve Yandex'in kapışmasını seyredeceğiz ilerleyen günler de ama bu bize yarar çünkü rekabet artacak yandex bir video paylaşım sitesiyle yakında görüneceğini açıkladı :)

Herşeyide ABD ve kurumlarına bağlamak saçma.Ben dediğiniz gibi düşünmüyorum.Bu mantıkla giderseniz Twitter,Faceook vs.Hepsi Cıa desteği . Ayrıca google Yt'yi kendi yapmadı.Satın aldı.

Son düzenleme:
Kriptolu telefonları dinleyecek bizim emniyet istihbaratta bile bir teknoloji mevcut değil. USA tamamen çıkarını düşünen bir devlettir istediği hükümetleri göreve getirir sonra o hükümetlerin kirli çamaşırlarını kayıt altına alır miladı dolduğun da ise kamuoyuna o çamaşırları servis edip halk nezlinde itibarının kaybetmesini sağlayıp süreç içerisin de top ve tüfek kullanmadan yok oluşunu izler. youtube işte bu sürece hizmet için kurulmuş bir video paylaşım sitesidir. Hükümetleri düşürecek tapeler neden dailymotion değil de youtube'a yükleniyor ? Çünkü arkaların da CIA, FBI desteği var hiç bir hükümet youtube dokunamaz, ki dokunamıyor da zaten. Bir düşün youtube'un hükümetlere kafa tutmasının nedenini ? Ama düşünmesen de olur boş ver sen para kazanmana bak :)

Google diyorsun da google tamamen USA derin devletinin kontrolü altın da olduğu açık bir şekilde ortada. Böyle global bir şirketin politik güç olarak kullanılmaması düşünülemez zaten. USA kendi toprakların da politik çıkarlarında kullanmayacağı bir şirketin böyle yükselmesine izin vermez. Putin zaten bu nedenle yandex'i kurun dedi. Google ve Yandex'in kapışmasını seyredeceğiz ilerleyen günler de ama bu bize yarar çünkü rekabet artacak yandex bir video paylaşım sitesiyle yakında görüneceğini açıkladı :)

Hocam fazla uçuyorsun gibi yeride burası değil boş ver düşüncelerin sana kalsın ilk ses kayıtları da zaten soundcloud yüklenmişti olayın Youtube v.s bir olayla alakası yok popülerde günlerce kalmasının nedeni en çok izlenimi almasıydı başka bi nedenide yok.

Tabi ki büyük kurum kuruluşlar arkasını Süper güç olan büyük devletlere dayarlar ama kurgularında hatalar kopukluklar mevcut.
Bunların yeride burası değil,

Ve ünlem 2014 de olan bi durum bu 2013 istatistikleri şuanda 3 yıllık Apple şirketinin birinciliğini aldı Google, Dünyanın en büyük şirketi şuanda 2013 yılında elde ettiği yüzde 40 büyümeyle ben youtubedan fazlasıyla kar sağladıklarına inanıyorum tabi ki daha çok kazanç için çabalayacaklardır ama geri adım falan beklemeyin :D

Son düzenleme:
Bu kazanç doğru olmayabilir.Bana çok az geldi.Acaba az gösterip rekabeti mi azaltmaya çalışıyolar.
Hocam fazla uçuyorsun gibi yeride burası değil boş ver düşüncelerin sana kalsın ilk ses kayıtları da zaten soundcloud yüklenmişti olayın Youtube v.s bir olayla alakası yok popülerde günlerce kalmasının nedeni en çok izlenimi almasıydı başka bi nedenide yok.

Tabi ki büyük kurum kuruluşlar arkasını Süper güç olan büyük devletlere dayarlar ama kurgularında hatalar kopukluklar mevcut.
Bunların yeride burası değil,

Ve ünlem 2014 de olan bi durum bu 2013 istatistikleri şuanda 3 yıllık Apple şirketinin birinciliğini aldı Google, Dünyanın en büyük şirketi şuanda 2013 yılında elde ettiği yüzde 40 büyümeyle ben youtubedan fazlasıyla kar sağladıklarına inanıyorum tabi ki daha çok kazanç için çabalayacaklardır ama geri adım falan beklemeyin :D

Bu kazanç doğru olmayabilir.Bana çok az geldi.Acaba az gösterip rekabeti mi azaltmaya çalışıyolar.

Hocam Google büyük bir şirket sadece bu google class gözlükler için bile milyonluk yatırımlar yapıldı yıllardır, telefon çalışmaları o bu Adsense yayıncılığı bi kolu sonuçta büyük bi şirket ama dediğim gibi 3 yıldır Apple birinciydi şuan Dünyanın en prestijli şirketi Google, bu da 2013 de sağladı yüzde 40 büyümeyle fakat bu hızlı büyümenin büyük payının İş ortaklığı yani Youtube-Adsense yayıncılığı ikileminden ortaya çıktını düşünüyorum

Demek istediğim youtube zarar etse bile USA onu bir politik güç olarak kullandığı için yaşatacaktır. Google'un pek umrunda olduğunu sanmıyorum youtube'un kar edip kar etmemesi.

Kimsenin Zarar ettiği yok, ABD'de Vergi işleri bizdekinden daha yüksek.
Biryerlerden Geliri az gösteriyorlarki daha az vergi versinler.
Bu işler böyledir.
Türkiye'de de böyledir, Abd'de de, dünyanın neresine giderseniz gidin tüm şirketler batıyoruz diye ağlar.

Hea bizim gibi Adsense yayıncıları için bu yılın başından itibaren kazançlar düşmedimi tabiki düştü.
Buda zaten yeni Google CEO'su hatunun Kar oranımızı daha da arttıracağız Sloganıyla işe başlamasından kaynaklı.

Herkes işine bakmaya devam etsin derim Google'da para bitmez.
Sadece Spamcıları bezdirirler, ! Algoritmasıyla başademeyende Piyasadan silinir, bu kadar basit.

Ünlem işi daha iyi oldu bence.Emek harcayıp para kazanma olayı arttı.İşi bilmeyen çoktan bıraktı bu işi.
Bu işler böyledir.
Türkiye'de de böyledir, Abd'de de, dünyanın neresine giderseniz gidin tüm şirketler batıyoruz diye ağlar.

Hea bizim gibi Adsense yayıncıları için bu yılın başından itibaren kazançlar düşmedimi tabiki düştü.
Buda zaten yeni Google CEO'su hatunun Kar oranımızı daha da arttıracağız Sloganıyla işe başlamasından kaynaklı.

Sadece Spamcıları bezdirirler, ! Algoritmasıyla başademeyende Piyasadan silinir, bu kadar basit.

Bu işler böyledir.

O kadını hiç gözüm tutrmamıştı zaten :D

bence az gösterip vergiden kaçırıyorlar :D :D :D
bu kadar ünlem spam ile uğraşıp kendi ekmeklerine taş kouyuorlar.. elbette düşecek gelirleri.. spam ve para kazanmak için sadece türkler değil dünyanın her yerinde yt
işiyle uğraşan var bunu bilmiyormu sanki yt :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri