YouTube Gelişim Partneri
Yepyeni bir proje ile karşınızdayım. Proje içeriği özgün kanalları kapsıyor. Konunun alt kısımlarına doğru soru ve cevapları bulabilirsiniz. Öncelikle bu sistemin amacını anlatalım.
S1 : YouTube Gelişim Partneri Nedir?
C1 : YouTube Gelişim Partneri, bir firma yada kuruluş değildir. YouTube Gelişim Partneri'nin amacı, YouTube'daki özgün kanalları daha iyi yerlere getirmek ve içeriklerini takip ederek, geliştirmelerini hedefleyen bir oluşumdur. YouTube Gelişim Partneri, herhangi bir YouTube Partneri değildir. Bir yere katılmanız veya resmi bir başvuru yapmanıza gerek yoktur.
S2 : YouTube Gelişim Partneri Neler Sunuyor?
C2 : YouTube Gelişim Partneri, sizin içeriklerinizi kusursuz bir şekilde geliştirmenizi sağlar. Sizin için gerekli ekipmanları tespit eder ve bunları ucuza mâl etmenizi sağlar. Bunların yanı sıra bilgisayarınızdaki, donanımlarınızdaki, oyunlarınızdaki ve geriye kalan bir çok teknolojik üründeki sorunları çözmenize yardımcı olur.
S3 : YouTube Gelişim Partneri Bana Kazanç Getirebilir Mi?
C3 : YouTube Gelişim Partneri uzun soluklu bir çalışma prensibi içerir. Konulara uyulması takdirinde ilerleyen süreçlerde kazanç artışını garanti eder. Bunların yanı sıra içerik kaliteniz ve izlenim oranlarınız artmaya başladığında ;
1-) Partnerinizle iletişime geçip sizin için çalışmalar başlatmanızı sağlar.
2-) Sponsorluk çalışmalarına başlar ve size uygun sponsorluk antlaşmaları sunar.
3-) Gelişim süresince YouTube'da üst sıralara çıkmanıza yardımcı olur.
4-) Kategoriniz müsade ediyorsa, başka kanallarla iletişime geçip ortak içerik üretmenize olanak sağlar.
S4 : Eğer Sözlerinizi Tamamen Yapmama Rağmen Kazanç Sağlayamazsam İade Mümkün Mü?
C4 : Tabii ki mümkün. Söylediğimiz gibi YouTube Gelişim Partneri bir şirket değildir ve istemediğiniz sürece resmi antlaşmalar yapmanızı zorunlu kılmaz. Size verilecek özel iletişim mailine "İade Başvurusu" maili atarak paranızı 5 (Beş) iş günü içerisinde EFT olarak iade alabilirsiniz.
S5 : YouTube Gelişim Partneri Nasıl İşler?
C5 : YouTube Gelişim Partneri, sizin kanalınızı inceler ve eksikleri tespit eder. Bu süreç 7 (Yedi) gün kadar sürebilir. Size en yakın rakipleriniz belirlenir, içerik farklılıkları tespit edilir. Bunların yanı sıra kategorinizdeki öne çıkabilecek içerikleri, diğer kanallardan daha önce tespit eder ve bir akım başlatmanıza yardımcı olabilir. Aylık periyotlar içerisinde genellikle 3 ay sonra kanalın performansları günden günde artmaya başlar ve ilk günki sonuçlarla 3 ay sonraki performans sonuçları arasında gözle görülür bir fark oluşturur.
S6 : Bundan Nasıl Emin Olabiliyorsunuz?
C6 : Eğer içerik üreticimiz verdiğimiz dersleri iyi değerlendirirse başarısız olması çok düşük bir ihtimal. Böyle durumlarda da tabii ki yine iade durumu söz konusu olabilir. Bunların haricinde içerik üreticimiz sözümüze uyduğu taktirde kendisi de bir şeylerin gelişmeye başladığını fark edecektir. Bizler size bir program vasıtasıyla gelişeceksiniz demiyoruz. Sadece yeteneklerinizi ve içeriklerinizi geliştirmekten bahsediyoruz.
S7 : Bu Artışların Güvenilirliği Nedir?
C7 : İçerik güvenilirliği şüphesiz ki uzun süreli araştırmalar sonucunda kanıtlanmıştır. Bu gelişim programına dahil her konu tekrar tekrar test edilmiştir. Söz konusu gelişim de aksaklıklar olması durumunda (YouTube İndeks Boşluğu, Google İndeks Boşluğu, Yetersiz İçerik, Uzun Vadede Yetersiz İçerik) tabii ki gelişim programı bir işe yaramayacaktır. İçerik yaratıcılarımızdan tek istediğimiz, gerekli çizelge oluşturulduktan sonra düzenli olarak içerik girmeleri.
S8 : Yoğun Olan İçerik Üreticileri Hakkında Bir Çalışmalarınız Var Mı?
C8 : Tabii ki mevcut. Bizler, sizin en iyi şekilde gelişmenizi isteriz. Bunun için de yoğun olan içerik üreticilerimizin backlink çalışmalarını biz kendimiz destekliyor ve eğer yoğunlukları bittiyse aynı şekilde backlink çalışmalarını şifreli dosya (İçeriklerin Başka Kişiler Tarafından Kopyalanmaması İçin) olarak kendilerine geri gönderiyoruz.
S9 : Size Sorunlarım Olduğunda Nasıl Ulaşabilirim?
C9 : Bu gayet basit bir konu. Bana ulaşabileceğiniz yollar aşağıda belirtilmiştir.
Post Message - Özel Skype Adresi - Özel Mail Adresi - Diğer
Pazar günleri yoğunluğum dolayısıyla iş başında olamıyorum. Bunlar haricinde bana ulaşamayacağınız yöntem yok. Pazar günü neden olamayacağımı, içerik üreticilerine zaten belirteceğim. Kendilerinin de hoş göreceğini düşünüyorum.
S10 : Ödeme Yöntemleri Neler?
C10 : Ödeme yöntemlerimizde şu anlık Enpara - PayPal ve PayPal Nakit Kart mevcut.
Ödeme ve başvuru yapıldıktan hemen sonra süreç işlemeye başlar. İlk kayıt için ilk 7 (yedi) gün değerlendirme ve içerik tespit süreci olarak işler ve 30 (Otuz) günlük sürecinizden düşmez. İlk 7 (Yedi) gün bittikten sonra süreniz işlemeye başlar. Dolayısıyla ilk kez başvuru yapıyorsanız 37 günlük bir hakkınız olmuş oluyor. 30 günlük süreç bittiğinde eğer tekrar başvuru yapmak isterseniz 3 (Üç) gün içinde tekrar ödeme beklenir ve bu 3 (Üç) gün içerisinde destek süreciniz devam edebilir veya dondurulabilir.
İlk 1 Aylık Destek Ücreti : 30 TL
Sonraki Destek Ücretleri : 25 TL
Sonraki Destek Ücretleri : 25 TL
Bunların yanı sıra başvuru yapacak kişilerden birkaç isteğim var. Şunu anlamanızı istiyorum öncelikle ;
Bu oluşum 1 gün veya 1 haftada sizin içeriklerinizi yükseltme olanağı sunmaz. Bu süreç 3 aylık geniş bir işleme yayılır. Buradaki asıl amaç, sizlerin aradaki performansı daha iyi görebilmenizi hedeflemektir. Bu yüzden başvuru yapacak kişilerin biraz sabırlı olmasını rica ediyorum.
Herhangi bir sorun veya sorunuz varsa benimle her türlü iletişime geçebilirsiniz. İster öğlen 12:00 isterseniz gece 03:00 benim için fark etmez. Günde 3 4 saat uyuyorum, o araya denk gelmezse sevinirim
Sorularınızı konu altından sorabilirsiniz. Şu anlık başvurular açık değil. Birkaç gün içerisinde son testleri yapıp sistemi başlatıcaz.
Bunun şerefine rastgele 1 kişiye davetiye göndereceğim havuzdan. Hayırlısı olsun bakalım
Son düzenleme: