YouTube Gelişim Partneri Hizmette!

• Kullanıcı wdffg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

wdffg

Kayıtlı Üye
7MZV3a.png

YouTube Gelişim Partneri
Yepyeni bir proje ile karşınızdayım. Proje içeriği özgün kanalları kapsıyor. Konunun alt kısımlarına doğru soru ve cevapları bulabilirsiniz. Öncelikle bu sistemin amacını anlatalım.

gZR4Mb.png

S1 : YouTube Gelişim Partneri Nedir?

C1 : YouTube Gelişim Partneri, bir firma yada kuruluş değildir. YouTube Gelişim Partneri'nin amacı, YouTube'daki özgün kanalları daha iyi yerlere getirmek ve içeriklerini takip ederek, geliştirmelerini hedefleyen bir oluşumdur. YouTube Gelişim Partneri, herhangi bir YouTube Partneri değildir. Bir yere katılmanız veya resmi bir başvuru yapmanıza gerek yoktur.

S2 : YouTube Gelişim Partneri Neler Sunuyor?

C2 : YouTube Gelişim Partneri, sizin içeriklerinizi kusursuz bir şekilde geliştirmenizi sağlar. Sizin için gerekli ekipmanları tespit eder ve bunları ucuza mâl etmenizi sağlar. Bunların yanı sıra bilgisayarınızdaki, donanımlarınızdaki, oyunlarınızdaki ve geriye kalan bir çok teknolojik üründeki sorunları çözmenize yardımcı olur.

S3 : YouTube Gelişim Partneri Bana Kazanç Getirebilir Mi?

C3 : YouTube Gelişim Partneri uzun soluklu bir çalışma prensibi içerir. Konulara uyulması takdirinde ilerleyen süreçlerde kazanç artışını garanti eder. Bunların yanı sıra içerik kaliteniz ve izlenim oranlarınız artmaya başladığında ;
1-) Partnerinizle iletişime geçip sizin için çalışmalar başlatmanızı sağlar.
2-) Sponsorluk çalışmalarına başlar ve size uygun sponsorluk antlaşmaları sunar.
3-) Gelişim süresince YouTube'da üst sıralara çıkmanıza yardımcı olur.
4-) Kategoriniz müsade ediyorsa, başka kanallarla iletişime geçip ortak içerik üretmenize olanak sağlar.

S4 : Eğer Sözlerinizi Tamamen Yapmama Rağmen Kazanç Sağlayamazsam İade Mümkün Mü?

C4 : Tabii ki mümkün. Söylediğimiz gibi YouTube Gelişim Partneri bir şirket değildir ve istemediğiniz sürece resmi antlaşmalar yapmanızı zorunlu kılmaz. Size verilecek özel iletişim mailine "İade Başvurusu" maili atarak paranızı 5 (Beş) iş günü içerisinde EFT olarak iade alabilirsiniz.

S5 : YouTube Gelişim Partneri Nasıl İşler?

C5 : YouTube Gelişim Partneri, sizin kanalınızı inceler ve eksikleri tespit eder. Bu süreç 7 (Yedi) gün kadar sürebilir. Size en yakın rakipleriniz belirlenir, içerik farklılıkları tespit edilir. Bunların yanı sıra kategorinizdeki öne çıkabilecek içerikleri, diğer kanallardan daha önce tespit eder ve bir akım başlatmanıza yardımcı olabilir. Aylık periyotlar içerisinde genellikle 3 ay sonra kanalın performansları günden günde artmaya başlar ve ilk günki sonuçlarla 3 ay sonraki performans sonuçları arasında gözle görülür bir fark oluşturur.

S6 : Bundan Nasıl Emin Olabiliyorsunuz?

C6 : Eğer içerik üreticimiz verdiğimiz dersleri iyi değerlendirirse başarısız olması çok düşük bir ihtimal. Böyle durumlarda da tabii ki yine iade durumu söz konusu olabilir. Bunların haricinde içerik üreticimiz sözümüze uyduğu taktirde kendisi de bir şeylerin gelişmeye başladığını fark edecektir. Bizler size bir program vasıtasıyla gelişeceksiniz demiyoruz. Sadece yeteneklerinizi ve içeriklerinizi geliştirmekten bahsediyoruz.

S7 : Bu Artışların Güvenilirliği Nedir?

C7 : İçerik güvenilirliği şüphesiz ki uzun süreli araştırmalar sonucunda kanıtlanmıştır. Bu gelişim programına dahil her konu tekrar tekrar test edilmiştir. Söz konusu gelişim de aksaklıklar olması durumunda (YouTube İndeks Boşluğu, Google İndeks Boşluğu, Yetersiz İçerik, Uzun Vadede Yetersiz İçerik) tabii ki gelişim programı bir işe yaramayacaktır. İçerik yaratıcılarımızdan tek istediğimiz, gerekli çizelge oluşturulduktan sonra düzenli olarak içerik girmeleri.

S8 : Yoğun Olan İçerik Üreticileri Hakkında Bir Çalışmalarınız Var Mı?

C8 : Tabii ki mevcut. Bizler, sizin en iyi şekilde gelişmenizi isteriz. Bunun için de yoğun olan içerik üreticilerimizin backlink çalışmalarını biz kendimiz destekliyor ve eğer yoğunlukları bittiyse aynı şekilde backlink çalışmalarını şifreli dosya (İçeriklerin Başka Kişiler Tarafından Kopyalanmaması İçin) olarak kendilerine geri gönderiyoruz.

S9 : Size Sorunlarım Olduğunda Nasıl Ulaşabilirim?

C9 : Bu gayet basit bir konu. Bana ulaşabileceğiniz yollar aşağıda belirtilmiştir.
Post Message - Özel Skype Adresi - Özel Mail Adresi - Diğer
Pazar günleri yoğunluğum dolayısıyla iş başında olamıyorum. Bunlar haricinde bana ulaşamayacağınız yöntem yok. Pazar günü neden olamayacağımı, içerik üreticilerine zaten belirteceğim. Kendilerinin de hoş göreceğini düşünüyorum.

S10 : Ödeme Yöntemleri Neler?

C10 : Ödeme yöntemlerimizde şu anlık Enpara - PayPal ve PayPal Nakit Kart mevcut.
Ödeme ve başvuru yapıldıktan hemen sonra süreç işlemeye başlar. İlk kayıt için ilk 7 (yedi) gün değerlendirme ve içerik tespit süreci olarak işler ve 30 (Otuz) günlük sürecinizden düşmez. İlk 7 (Yedi) gün bittikten sonra süreniz işlemeye başlar. Dolayısıyla ilk kez başvuru yapıyorsanız 37 günlük bir hakkınız olmuş oluyor. 30 günlük süreç bittiğinde eğer tekrar başvuru yapmak isterseniz 3 (Üç) gün içinde tekrar ödeme beklenir ve bu 3 (Üç) gün içerisinde destek süreciniz devam edebilir veya dondurulabilir.

İlk 1 Aylık Destek Ücreti : 30 TL
Sonraki Destek Ücretleri : 25 TL

gZR4Mb.png

Bunların yanı sıra başvuru yapacak kişilerden birkaç isteğim var. Şunu anlamanızı istiyorum öncelikle ;
Bu oluşum 1 gün veya 1 haftada sizin içeriklerinizi yükseltme olanağı sunmaz. Bu süreç 3 aylık geniş bir işleme yayılır. Buradaki asıl amaç, sizlerin aradaki performansı daha iyi görebilmenizi hedeflemektir. Bu yüzden başvuru yapacak kişilerin biraz sabırlı olmasını rica ediyorum.
Herhangi bir sorun veya sorunuz varsa benimle her türlü iletişime geçebilirsiniz. İster öğlen 12:00 isterseniz gece 03:00 benim için fark etmez. Günde 3 4 saat uyuyorum, o araya denk gelmezse sevinirim :) .
Sorularınızı konu altından sorabilirsiniz. Şu anlık başvurular açık değil. Birkaç gün içerisinde son testleri yapıp sistemi başlatıcaz.

Bunun şerefine rastgele 1 kişiye davetiye göndereceğim havuzdan. Hayırlısı olsun bakalım :) .

Son düzenleme:
Hocam yazıyı okudum hiç bi şey anlamadım kısaca ne işe yarıyor özetlerseniz ?

Hocam yazıyı okudum hiç bi şey anlamadım kısaca ne işe yarıyor özetlerseniz ?

Tabii özetleyelim hemen;

Bu sistemin amacı, gelişimi yavaş ilerleyen veya gelişim gösteremeyen özgün kanalları geliştirmek. Bir kanalınız var 10 bin aboneli, 100 bin izlenmeli ama attığınız videolar üçüncü, dördüncü sayfalarda çıkıyor. Bunu ilk sıralara çıkartmayı hedefliyoruz biz. Hem içerik kalitenizi arttırıyor hem de YouTube'daki performansınızı arttırıyoruz.

akıl veriyon galiba :D

Bu mesajı da şu resimle süsleyelim :) . Akıl vermek değil. Akıl vermekten ziyade bilgilerle süslemek diyelim. Mesela bir başkası sadece bilgiyi parayla satarken ben size bilgiyi verip bir de yardım ediyorum kesintisiz olarak. Benim aldığım ücret, resimdeki gibi size dönüyor :) .

ak%C4%B1l-vermek.jpg

2 adet davetiye özenle seçilip [MENTION=23825]emally612[/MENTION] ve [MENTION=19309]cagsro[/MENTION] kişilerine gönderilmiştir. Hoş geldiniz, güle güle kullanın. Kimseyi de üzmeyin :) .

neler satılır oldu forumda yaw:D:D:
hayırlı satışlar üstad

Bir ilki yaratıyorum kıymetini bilin bak, milleti nasıl boostluyorum :p:D. Şaka bir yana spam, spam içim dışıma çıktı :). Spamdan da bir şey anlamadım bari özgüncülere bir faydam olsun.

Siz özgün kanal sahiplerine akıl veriyorsunuz ya hani (Özgün Kanal Sahipleri Zaten Akıllıdır) öyle bir projeniz var ya hani bende size nacizane bir düşüncemi söyleyeyim; "YGP" yerine kısaltmadan "Youtube Gelişim Partneri" diye yazarsanız çok daha güzel bir görünüm ortaya çıkar. Çünkü şahsen ben konuya ilk girdim bir iki kelime okudum veya okumadım gözüme YGP çarpınca geri çıktım. Neden? Çünkü iki harfin yerini değiştirdiğimde ki değiştirmeden direk onu çağrıştırdı, başka şeyler geldi aklıma. Umarım anlatabilmişimdir.

Siz özgün kanal sahiplerine akıl veriyorsunuz ya hani (Özgün Kanal Sahipleri Zaten Akıllıdır) öyle bir projeniz var ya hani bende size nacizane bir düşüncemi söyleyeyim; "YGP" yerine kısaltmadan "Youtube Gelişim Partneri" diye yazarsanız çok daha güzel bir görünüm ortaya çıkar. Çünkü şahsen ben konuya ilk girdim bir iki kelime okudum veya okumadım gözüme YGP çarpınca geri çıktım. Neden? Çünkü iki harfin yerini değiştirdiğimde ki değiştirmeden direk onu çağrıştırdı, başka şeyler geldi aklıma. Umarım anlatabilmişimdir.

Bu tamamen algısal bir olay. Herhangi bir şeyin propagandası söz konusu değil. Mesajınızı editlerseniz sevinirim.

Bu tamamen algısal bir olay. Herhangi bir şeyin propagandası söz konusu değil. Mesajınızı editlerseniz sevinirim.

Öyle bir şeyin söz konusu olmadığını zaten biliyorum. Ama emin ol direk gözüme öyle çarptı o cümle. Bu yüzden nacizane fikrimi söyledim. Mesajımı editleyip editleyemeyeceğimede ben karar veririm siz değil. Kolaylıklar diliyorum.

Merhabalar.
Arkadaşın yaptığı çok güzel bir iş bence. Özgün çalışan ve benim gibi videoların tanıtımıyla, sponsorluk anlaşmalarıyla vs. ilgilenemeyen arkadaşlar için harika bir fikir. Kısaca YouTube Koçu diyelim. :)

Eğer referanslarınız olursa ve geniş bir üye kitlesine sahip olursanız çok çok güzel yerlere varabilirsiniz. Hem bizi bu ekstra işlerden kurtarmış olursunuz, hem de alanınızda tek olduğunuz için hızlıca büyürsünüz. :)

Not: Sizinle çalışmayı çok isterim, özel mesaj atıyorum şimdi.

Merhabalar.
Arkadaşın yaptığı çok güzel bir iş bence. Özgün çalışan ve benim gibi videoların tanıtımıyla, sponsorluk anlaşmalarıyla vs. ilgilenemeyen arkadaşlar için harika bir fikir. Kısaca YouTube Koçu diyelim. :)

Eğer referanslarınız olursa ve geniş bir üye kitlesine sahip olursanız çok çok güzel yerlere varabilirsiniz. Hem bizi bu ekstra işlerden kurtarmış olursunuz, hem de alanınızda tek olduğunuz için hızlıca büyürsünüz. :)

Not: Sizinle çalışmayı çok isterim, özel mesaj atıyorum şimdi.

Özgün kanal sahibi olduğum için bu tarz işlerin yoğunluğunu biliyorum. Her insan da bu tür şeylere yetişemiyor. Yaptığım iş biraz tuhaf karşılanıyor ama emekle yapıldığı için işi tadı bir başka oluyor. Konuyu anlayışla karşılayan tek kişi olduğunuz için ayrıca teşekkür ederim :D . İnsanlık, robotlara alıştıkça bilek gücü kalmıyor :).

Niye böyle şeyler yapıyorsunuz kardeşim :D ? Bir konuya açıklık getiriyim. Sadece taktik vermiyorum. Elle uğraşıp backlink, seo, reklam, sosyal medya takibi falan filan yapıyorum. Yani şunu yap deyip bitirmiyorum bir çok insan gibi. Bundan sonraki yorumları ihbar edeceğim. Konu baltalanmaya başladı çünkü.

Son düzenleme:
2 adet davetiye özenle seçilip [MENTION=23825]emally612[/MENTION] ve [MENTION=19309]cagsro[/MENTION] kişilerine gönderilmiştir. Hoş geldiniz, güle güle kullanın. Kimseyi de üzmeyin :) .

Hoşbulduk. Davetiye için çok teşekkür ederim. Sizi utandırmayacağımı bildirerek size tekrar çok teşekkür ediyorum. :)

Yaa Beni Mazur Gör Yazını En ince Ayrıntısına Kadar Okudum. Düşüncelerin ve Vaat Ettiklerin Çok Güzel Yalnız Aklıma Şöyle Bir Soru Geldi. Hayatında Hiç Özgün Kanalın Oldu mu? Şayet Olduysa Abone Sayısı ve İzlenme Oranları Nedir? Eğer Olmadıysa Bu Bilgi Birikimini Neden Kendin için Kullanmıyorsun da Elalem için Uğraşasın? :)

güzel bi konu özgün kanalıma başka bi bakış açısı iyi şeyler getirir :) rastgele seçeceğiniz kişi ben olurum inşallah :)

Yaa Beni Mazur Gör Yazını En ince Ayrıntısına Kadar Okudum. Düşüncelerin ve Vaat Ettiklerin Çok Güzel Yalnız Aklıma Şöyle Bir Soru Geldi. Hayatında Hiç Özgün Kanalın Oldu mu? Şayet Olduysa Abone Sayısı ve İzlenme Oranları Nedir? Eğer Olmadıysa Bu Bilgi Birikimini Neden Kendin için Kullanmıyorsun da Elalem için Uğraşasın? :)

Evet kendime ait bir özgün kanalım var. Bu kanalı testler için kullanıyorum genelde. Bir aktif bir deaktif tutuyorum kanalı ve indekslerini ölçüyorum. Aslında YTPara'ya başladıktan sonra böyle bir oluşuma girmek istedim. 7 aydır kontrollü olarak testler yapıyorum. Herkes spam ve botlara kafayı takmışken, özgün arkadaşları yalnız bırakmayalım dedim :) .

hocam hayırlı uğurlu olsun da fiyat yazmadınız mı ben mi gözden kaçırdım?

Fiyatları belirlememiştim konuyu açtığımda. Konunun altına iliştiriyorum şu an.

İlk hizmet bedeli 30 TL sonraki aylar için 25 TL olarak devam edecek isteyen kişilere.

güzel bi konu özgün kanalıma başka bi bakış açısı iyi şeyler getirir :) rastgele seçeceğiniz kişi ben olurum inşallah :)

Kastettiğim bu tarz bir durum değildi :D. Normal kayıtlı olmayan üyelere davet atmak amacında söylemiştim :).
Yeri gelmişken bir kişiyi seçip bir ay kadar ona destek verebilirim. Sonrasında onu da referans olarak konuya sunabiliriz kendisi olumlu yanıt verirse.

Son düzenleme:
Evet kendime ait bir özgün kanalım var. Bu kanalı testler için kullanıyorum genelde. Bir aktif bir deaktif tutuyorum kanalı ve indekslerini ölçüyorum. Aslında YTPara'ya başladıktan sonra böyle bir oluşuma girmek istedim. 7 aydır kontrollü olarak testler yapıyorum. Herkes spam ve botlara kafayı takmışken, özgün arkadaşları yalnız bırakmayalım dedim :) .

Fiyatları belirlememiştim konuyu açtığımda. Konunun altına iliştiriyorum şu an.

İlk hizmet bedeli 30 TL sonraki aylar için 25 TL olarak devam edecek isteyen kişilere.

Kastettiğim bu tarz bir durum değildi :D. Normal kayıtlı olmayan üyelere davet atmak amacında söylemiştim :).
Yeri gelmişken bir kişiyi seçip bir ay kadar ona destek verebilirim. Sonrasında onu da referans olarak konuya sunabiliriz kendisi olumlu yanıt verirse.

destek vereceğiniz kişi olmak isterim :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri