Youtube Genel İndex Sorunu Var Sanırım

akmaster_91

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar youtube'da genel index sorunu var sanırım bir kelime aratın bugün yapın ve yüklenmeye göre sıralayın en son eklenen video 8 saat önce sabahtan beri böyle kimse bunun hakkında konu açmamış. Sorun tek bende değildir sanırım :)

Arkadaşlar youtube'da genel index sorunu var sanırım bir kelime aratın bugün yapın ve yüklenmeye göre sıralayın en son eklenen video 8 saat önce sabahtan beri böyle kimse bunun hakkında konu açmamış. Sorun tek bende değildir sanırım :)

Bügün 10:00 da ilk videomu yükledim index almadı.
Son videom saat 16:30 index almadı.

Sorun genel

Evet sorun bende de var. Bende normalde hemen çıkardı index. Demek ki sorun genel

7-8 saattir almadı index. Sorun mevcut.

Benim hep index sorunum var lanet olsun :D özellikle googlede,resimli index

Sorun bende de var bu mesaj birşeyi değiştirmeyecek ama olsun paylaşma ihtiyacı hissettim

para kazanma aç kapa yada başlik açiklama etiketle ile oynarsan sorun oluyor kanaatindeyim. video yükle para kazanması kendisi açilsin denersin...

onu bende fark ettim video yüklenmesi bittikden sonra oynama yapınca indexde sapıtıyor ancak ben partnerim yüklerken tüm ayarları yapıyorum para kazanmada açık oluyor direk yinede giremiyorum :(

izlemede gorunmuyor son 2 saattir yeni yüklenen videolarda izlenim saymıyor :S

bendede ayn ısorun var bugun yukledıgın vıdeoalrı aratıyorum ama cıkmıyor

sorun genel ne ararsan son 1 saat video yok
eoO5y7.png

Oh be rahatladım. Bende bir sorun bende var sanıyorum sabahtan beri

index yoktu,şimdi adsensede saymıyor-google yine iç edecek paraların bir kısmını anlaşıldı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri