YouTube Gerçek Abone Satışı! Sıfır Azalma!!

srotagan1

Kayıtlı Üye
★YouTube Gerçek Abone Satışı!★Sıfır Azalma!!

Gerçek kullanıcılar gönderilmektedir. Kontrol edebilirsiniz herhangi bot hesap yoktur.

Minimum 250 Abone yollanmaktadır.

250 Abone 25TL
500 Abone 50TL
750 Abone 75TL
1000Abone 100TL

Abone daha fazla da verilmektedir. Detaylı konuşulabilir.

Abone gönderim hızı günlük 1000 abone civarıdır.!

Abonede herhangi bir düşüş yaşanmamaktadır. Ama önlem olarak zaten verilen miktardan biraz fazla abone yollanır. Referans şuan vermiyorum çünkü forumdan bilenler vardır kendim pk açık onaylı kanal satmam dolayısıyla kendi kanallarımda çok defalarca denedim hiçbir problem olmamıştır.

İLETİŞİM: skypelive: .cid.5a430100ab939738

Son düzenleme:
ben sizi hiç bilmiyorum hocam referans olarak 100 200 abone yollayabilirseniz konu hakkında görüşebiliriz. iyi çalışmalar.

Ben forumdanım sizi bilmiyorum

Hocam profilinize baktım başka satan arkadaşlarada ref almak için bir şeyler yazmışsınız. Forumda olabilirsiniz ama herkesi tanıdığınızı sanmıyorum. Hatta alışveriş yaptığınızıda düşünmüyorum. Ben uzun süreli forumdayım yada onlarca alışveriş yaptım demedim. Ama kanal satışı konusunda şüphesi olan varsa forumun köklü üyelerine satışım oldu iletişime geçen olursa yönlendiririm bizzat kendileri sorup öğrenebilir. Boş yorumdan kaçınmanızı tavsiye ederim.

---------- Spam Engelliyici 17:33 ---------- Önceki Mesaj 17:30 ----------

ben sizi hiç bilmiyorum hocam referans olarak 100 200 abone yollayabilirseniz konu hakkında görüşebiliriz. iyi çalışmalar.

PM' den dönüş yapıldı hocam.

Kıdemi refçi geldi
Varsa referans olarak talibim

Hocam ref varsa bende denemek isterim. En çok bin abonemi alabiliyoruz. 10k abone olmaz mı

GM 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

iyi günler özgün bir kanalım var ref alabilirmiyim acaba buraya gelen abone için bilgi veririm
kanal link https://www.youtube.com/channel/UCuQOBoCmIua50D5ZCGVPqvA

Ref vermiyorum artık hocam. Sadece bir miktar indirim yaparak verebilirim ki zaten düşük aboneler bile atabiliyorum çok zor olmadığını düşünüyorum almak ve denemenin.

---------- Spam Engelliyici 16:41 ---------- Önceki Mesaj 16:39 ----------

Hocam ref varsa bende denemek isterim. En çok bin abonemi alabiliyoruz. 10k abone olmaz mı

GM 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunu skype üzerinden iletişime geçerseniz daha kolay bilgi veririm hocam

Konu güncel.

Hocam ref kaldıysa platin olarak ref almak isterim :) [MENTION=80599]srotagan1[/MENTION]

Hocam ref kaldıysa platin olarak ref almak isterim :) [MENTION=80599]srotagan1[/MENTION]

Hocam daha öncede yazdım arkadaşlara ref artık vermiyorum. Ama belirli bir indirim yapabilirim sadece oda belirli sayıda. Zaten olağanüstü fiyatlara satmıyoruz. Herkes neden ref istiyor anlam veremiyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri