Youtube Gine Açığını Bulmuşlar

• Kullanıcı sabantap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi
acıkla alakalı olucagını sanmıyorum ama o buhurlanmıs foto güzel taktikmiş :D

Onaylı kanal hocam açık yok gibi 3 yıldır düzenli video atmıs

youtube buna nasıl izinveriyor, kapak resmi ile clickbait yapmış resmen, taktik çok güzel ama ben bu adamın kanalının PK'sının açılacağını sanmam

Bu gene neyse adamlar tam ekran full hd çizgi film atıyorlar ah şu vietnamlıların ellerinde çok iyi taktikler var.

normalde ban sebebi sakındeneme, yanıltıcı içerikten kanalın gümler :D

video içerisinde de buğulu sahneler olduğu için sıkıntı olacağını sanmam. video içinde olmayan bi şeyi koymuyor çünkü adamlar. muhtemelen buradaki trick de bu. küçük resim buğulu olunca da ekranına düşen herkes muhtemelen ya +18 ya bu nedir böyle diye meraken tıklıyor. tıklandıkça dönüşüm oranı arttığından algoritma videoyu kaliteli görüp daha çok öneriyor. genel videolara bakıldığında buğulu önizlemeye sahip videoların diğerlerine fark attığı açık. ama dediğiniz gibi, eğer videoda olmayan sadece hit için eklenen bi şey olursa kapatılma ihtimali var fakat videoların içinde de aynı buğulu sahneler olduğundan bi sıkıntı olmayacaktır bence. buradaki asıl taktik bu gibi.

yani hit getireceğine güvendiğiniz videoların içinde bikaç sahneye edit sırasında buğu çekip deneme yapabilir dileyen. tabi her halükarda illa riski olacaktır, bunu göze alarak denesin ^^

Kanalı 90Milyon izlenmiş bu kanaldan en az 100.000 dolar kazanmıştır.

kapak resminden kanalım 2 gün önce direk askıya alındı. Sadece bir ******** kelimesinden olduğunu düşünüyorum. bu içerikleri görünce youtube nin kafasını hiç bi zaman anlayamayacağımı düşünüyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri