Merhaba arkadaşlar ,
Yaklaşık 2 haftadır videolarıma index aldırmaya çalışıyorum baya uğraştırdı .
Heralde kategori çok yoğun ondan dolayı diyeceğim ama Spammer arkadaşlarım başarıyla il sayfalara çıkıp izlemeleri götürüyor
Örneğin ; 1 saat önce yüklediğim videomu Google submit Url yaparak gönderdim . Google da şimdi YT urlmi yapıştırıp arattım açıklama kısmında bunlar yazıyor ...
21 dakika önce - Yeah, keep it. Undo Close. This video is unavailable. You need Adobe Flash Player to watch this video. Download it from Adobe. Watch Queue.
Normalde benim description olarak yazdığım yazılar çıkması gerekmezmi ?
Artı youtube da ilk sayfaya çıkmak istiyorum bende tabiki videolarımda bana bu konuda PM olarak yardımcı olabilirmi birisi ? Belkide biraz ücretiylede olur .
Yaptıklarım ;
- Anahtar kelimeyi barındıran başlık giriyorum .
- 200 kelimeden oluşan anahtar kelimeleri içeren açıklama yazıyorum özgün veya yarı kopya .
- 10 kadar tag ekliyorum . Ve yayınlıyorum ...
Sonrasında ;
- Google submit url yapıyorum .
- Pingleme yapıyorum .
- Bloglara url kaydediyorum .
ve bekliyorum 15 dakkada index alıyor tamam buraya kadar ama aldığı indexte yukarda yazdıklarım çıkıyor Google da ...
Şunlarıda denedim ;
1 saat sonra başlık değiştirdim açıklama değiştirdim . Yorumlara tag ekledim
yapmadığım kalmadı ama 1 tane videom bile ilk sayfaya çıkmadı ki videolarımda fena değil .
Yardım arkadaşlar lütfen !
Teşekkür ederim ...
Yaklaşık 2 haftadır videolarıma index aldırmaya çalışıyorum baya uğraştırdı .
Heralde kategori çok yoğun ondan dolayı diyeceğim ama Spammer arkadaşlarım başarıyla il sayfalara çıkıp izlemeleri götürüyor
Örneğin ; 1 saat önce yüklediğim videomu Google submit Url yaparak gönderdim . Google da şimdi YT urlmi yapıştırıp arattım açıklama kısmında bunlar yazıyor ...
21 dakika önce - Yeah, keep it. Undo Close. This video is unavailable. You need Adobe Flash Player to watch this video. Download it from Adobe. Watch Queue.
Normalde benim description olarak yazdığım yazılar çıkması gerekmezmi ?
Artı youtube da ilk sayfaya çıkmak istiyorum bende tabiki videolarımda bana bu konuda PM olarak yardımcı olabilirmi birisi ? Belkide biraz ücretiylede olur .
Yaptıklarım ;
- Anahtar kelimeyi barındıran başlık giriyorum .
- 200 kelimeden oluşan anahtar kelimeleri içeren açıklama yazıyorum özgün veya yarı kopya .
- 10 kadar tag ekliyorum . Ve yayınlıyorum ...
Sonrasında ;
- Google submit url yapıyorum .
- Pingleme yapıyorum .
- Bloglara url kaydediyorum .
ve bekliyorum 15 dakkada index alıyor tamam buraya kadar ama aldığı indexte yukarda yazdıklarım çıkıyor Google da ...
Şunlarıda denedim ;
1 saat sonra başlık değiştirdim açıklama değiştirdim . Yorumlara tag ekledim
Yardım arkadaşlar lütfen !
Teşekkür ederim ...