Youtube güncellemesi partnerli kanallara eşleşen gelmeye başladı.

Sanırım Batıyoruz
vcck2.gif

Batıyoruz hemde ne batıyoruz sorma, Bitirdi bizi youtube :/

Aynen banada geldi awesomeness.Eşleşen.

---------- Mesaj saat 04:39:01 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:36:39 civarında gönderildi. ----------

Awedeki herkez videolarını kontrol etsin.
Diziciler hemen dizilerinizi kontrol edin, eşleşme geldi bana 3-4 tane benim bir dizimin eski ve yeni bölümlerine.
Sabaha sürpriz olmasın, uyumayanlar kontrol etsin herşeyi.

Youtube, Awe ve RPM li kanallarima bu gece dünya geneli ve eslen yagdirmis. en az 10 video silmek sorunda kaldim.

awesomenessdeyim dün 1 videomda durduk yere eşleşen verdi müziklere müzikleri siliyorum bende

En çok eşleşende malum bir diziye geldi baktımda bugün herkes çekmiş videolarını :)
Muhtemelen malum dizi veritabanına tanıttı görsel ve işitsel öğelerini.
Yada youtube'un son katı kurallarındanmı oldu bilemiyorum.

Evet 1 videoma daha dünya engeli geldi..Artık partnerinde bi esprisi kalmadı anlaşılan bide direk $ işareti yanmada kalkarsa para kazanamayız..Özellikle benim için sorun olur $ yanmaması.

4 videoya daha az önce eslesen gelmis awe li kanalimda. Creative networke bagli kanallarimi 1 tane dahi gelmedi.

Sürekli eşleşen dünya geneli engel vs gelmeye devam ediyor bütün videolar eşleşene kadar da durmayack gibi, partnerde yeni bişeyler çıkmazsa bu şekilde olurs bi anlamı kalmıyor benim için adsense geri dönüş yapıcam.

Tüm cezaretimi topladim "Bağlantının Kaldırılmasını İste" yi tiklamak üzereyim. Awe ile yürümüyecek bu iş.

EDIT: Gönderdim. Herşeye eşlesen verdikten sonra adsenseyle devam ederim dahi iyi en azından paramo almam garanti olur.

Bendede günlerdir sorun yoktu geçenlerde yeni yüklediklerime geldi bugünde 2 videoya gelmiş yine o yüklediğim dizi :) Allah belasını versin :D

---------- Mesaj saat 20:59:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:59:14 civarında gönderildi. ----------

Tüm cezaretimi topladim "Bağlantının Kaldırılmasını İste" yi tiklamak üzereyim. Awe ile yürümüyecek bu iş.

EDIT: Gönderdim. Herşeye eşlesen verdikten sonra adsenseyle devam ederim dahi iyi en azından paramo almam garanti olur.

Para kazanma aktif olacakmıki diziyse eğer?

Olayı sadece partnere bağlamayın, adsense bağlı olan kanallarımda da eşleşen gelmeye başladı ama eşleşeni çıkaran firma sanırım yeni yeni tanıtıyor içeriklerini...

Sonuçta hak sahibi içeriklerini tanıtmasa eşleşen çıkmaz.

herkez avesomenes partnerliğinemi bağlı. farklı bir partnere bağlı kanalınızdada varmı aynı sıkıntı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri